הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארקוקסיה ואימונים

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
סובל מדלקת קלה בחלק התחתון של השריר ה-4 ראשי (לצורך העניין בחלק המדיאלי כלומר מתוך ה-4 זה הפנימי יותר).

רופא משפחה נתן לי ארקוקסיה למשך 10 ימים.

השאלה היא:
  1. האם מיותר לקחת? האם זה יעזור מעבר לכאב, לטיפול בדלקת ולזירוז ההחלמה?
  2. איך זה ישפיע על איכות השינה שלי/עירנות?
  3. האם ארגיש שזה משפיע על הביצוע באימון לרעה לאחר מס' ימים של נטילת התרופה?
אין לי הרבה ניסיון עם תרופות כאלה(ועם שום חומר, בכלל) ואני מעדיף לדעת לפני שאני נכנס לתקופה של נטילת התרופה אפילו שמדובר סך הכל על שבוע וחצי שבועיים...

לצורך העניין אינני צורך שום תוסף או שום חומר ומעולם לא צרכתי.

לא לא, חוץ מכמה חודשי אימון בטרופרס לא עשיתי כלום..
כבר דיברנו על זה בהודעות פרטיות בעבר(גם על dnp נראה לי:fever2:)
סנילי מהמכות בראש

אגב טרופרס,עובד על גיוס של מישהו חזק מהפורום,תבואי גם?

אתה מכיר את הקבוצה
שיחקתי שם שלוש עונות

אני מחפש קבוצה עם הגנה חלשה,אני לא מתכוון לשבת בספסל
אל תיכנע לבינוניות,תהיה טוב ותפתח (גם ככה כולם משחקים,זה לא NFL)

שיתחילו האימונים תבוא אלינו לבית שמש (קצת רחוק,אבל שווה )
כמובן שאעזור בעניין הלוגיסטי (ציוד/גייטורייד ונסיעות)

• פותח/ת השרשור
חברים סליחה שאני חוזר לנושא הקודם
😃

האמת נחמד לי שאשכולות שאני פותח מפתחים אח"כ דיאלוגים שהולכים ונודדים למחוזות אחרים. אני לא ציני, בחיי.

בכל מקרה, החלטתי לעשות מעשה וללכת לרופא המשפחה ולהבין האם הארקוקסיה יתרה לי איזושהי חולשה או שבאמת מדובר על משהו אחר.

ומצאתי את התשובה. ויש בה המון היגיון.

אני מאלה שסובלים מאלרגיה עונתית.
אלרגיות עונתיות הן תופעה בעלת שונות מאוד רחבה ואצלי זה בא בכל פעם קצת אחרת, אבל בשנים האחרונות זה בא עם תחושת חולשה גופנית מאוד מאוד גבוהה. אני קם בבוקר ולא מרגיש נמרץ כמו שאני רגיל, ולאורך היום מתעייף מהר יותר, רוצה לישון יותר, קשה לקום בבוקר(בד"כ קם כמו טיל ב-5 וחצי בבוקר) ומרגיש זרוק טיפה באופן כללי.

לוקח לזה בד"כ 2-4 שבועות לחלוף (ממש מטריד, עדיף להיות חולה 3-4 ימים ולגמור עם זה אבל אין לי פה בחירה) ובמהלך הזמן הזה אני מאבד הרבה מה'גיינז' שלי(כוח או מסה או שניהם).

אז כנראה שזה מה שקורה אצלי כרגע.
וזה קורה אשכרה כל שנה! באפריל-מאי פעם אחת, ובד"כ בספטמבר או אוקטובר בפעם השנייה כשמגיע הסתיו...

כבר למדתי שבתקופות כאלה אני פשוט מוריד את העצימות באימונים בצורה דרסטית ומשנה לחלוטין את כל הסדר השבועי שלי. אז עכשיו אני עושה אימוני תחנות כאלה ותרגילים מורכבים במשקלים ממש נמוכים ברמה של סקוואט עם 40 קילו בשילוב של הרחקות כתפיים, ועליות מתח במשקל גוף בשילוב עם כפיפות בטן ועוד כל מיני סופר סטים קלים מאוד עם מנוחות קצרות יחסית רק בשביל להזרים דם בגוף ולהפעיל את השרירים בצורה עדינה כי זה אפילו מזרז את ההחלמה קצת. בתקווה שעוד שבוע זה יהיה מאחוריי....

@kotzer
נראה לי שהאשמתי את הארקוקסיה יותר מדיי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית