הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שגרת הכושר שלי

• פותח/ת השרשור Tocayo
  • פורסם בתאריך

Tocayo

משתמש מתחיל
154
12
נק' מוניטין:
-9
154
12
4 ימים. מתאמנת חדשה
אהלן ,
קמה בבוקר .. אוכלת בננה / משקה
ב10:00-11:30 הולכת לחדכ
מבצעת תרגילים שונים( 15 ח- 3ס)
מגיעה הביתה - שכיבות שמיכה , פלאנק , ואופניים.
ופה אני סוגרת את שגרת האימון שלי.
אוכלת ארוחת בוקר , צהריים וערב .
לפי מה שאני צריכה לצרוך.
ומתבטלת לי בהמשך היום.
זה סבבה ??
להוסיף עוד אימונים בהמשכי היום?😵‍💫🥊

אהלן ,
קמה בבוקר .. אוכלת בננה / משקה
ב10:00-11:30 הולכת לחדכ
מבצעת תרגילים שונים( 15 ח- 3ס)
מגיעה הביתה - שכיבות שמיכה , פלאנק , ואופניים.
ופה אני סוגרת את שגרת האימון שלי.
אוכלת ארוחת בוקר , צהריים וערב .
לפי מה שאני צריכה לצרוך.
ומתבטלת לי בהמשך היום.
זה סבבה ??
להוסיף עוד אימונים בהמשכי היום?😵‍💫🥊

שאלה כללית מידי, לא חושבת?

אם יש לך זמן מוטיבציה וכוח למה לא?
היא מתאמנת לתחרות? לא
אז אין שום סיבה להעמיס...גם שעה וחצי משקולות וגם אחרכך היא עושה בטן ואירובי, its enough

תפתחי את עצמך בתחומים אחרים אם משעמם לך בשאר הזמן, לא חסר מה לעשות 😃

זה תלוי מאוד בתוכנית האימון שלך, את התרגילים שאת עושה בבית את יכולה לעשות גם במכון אבל אם נוח לך לעשות כשאת חוזרת הביתה אז זה בסדר, אין לזה ממש משמעות.
חשוב לא להיכנס למצב של אימון יתר וקל מאוד להגיע לשם במיוחד בשביל מתאמנים מתחילים, אני מקווה שיש לך תוכנית אימונים מסודרת ואם היא נורמלית אז אין שום צורך להוסיף עוד אימונים במהלך היום ואפילו רצוי שלא כי ההתאוששות היא שלב קריטי ולא פחות חשוב מהאימון עצמו.
גם לאימון כל יום אין ערך מוסף ברוב המקרים והוא אף יכול לפגוע בהתאוששות.

התחלנו עם האימון יתר מקצת סקוואטים ופלאנקים

אה כן קואץ'? מאיפה אתה יודע מה תוכנית האימון שלה? מאיפה אתה יודע מה הניסיון או היכולות שלה? אני לא מכיר אותה והעצה היחידה שיש לי אליה זה להימנע מלהיכנס למצב של אימון יתר בשביל התלהבות של מתחילה להוסיף בכוח עוד אימונים כי אולי היא חושבת שיש לזה ערך מוסף. וכן, לאימון יתר אפשר להיכנס הרבה יותר בקלות ממה שאדוני חושב וזה לא תלוי רק במספר תרגילים וחזרות.
אני מקווה בשבילך שהשרירים שלך גדולים לפחות כמו הפוזה שלך, כי אם כן אני מקנא בך.

תפרט בבקשה

התגעגעתי אליך
גדולים כמו הפוזה

לא רוצה לפרט שום דבר ולא רוצה בכלל להחליף מילה עם אנשים כמוך, כשתנחת עם כרטיס טיסה כיוון אחד בקנדה אולי אני אחליף איתך מילה. אם זה מעניין אותך מה זה אימון יתר ולמה זה מבוסס על קצת יותר מכמות תרגילים וחזרות תחפש באינטרנט, יש אנשים מבינים יותר ממני שמסבירים את זה טוב.
אתה זה שהתייחסת בזלזול לדברים שאנשים כאן אומרים אז אתה זה שצריך להפריך אותם באמצעות עובדות ולא עם הבולשיט bro science סטייל שאתה מפזר כאן וגורם לי לגחך בהנאה כל פעם שאני נכנס לכאן, אני לא צריך להסביר כלום.
ובשביל לא לזהם לפותחת האשכול את הנושא שפתחה אני רק אומר שאם תוכנית האימונים שלה טובה אין צורך להוסיף אימונים נוספים ושהיא צריכה לשים דגש גם על התאוששות כי להתאמן בלי הפסקה לא יקדם אותה לשום מקום ורק יפגע בתהליך שלה ושיהיה לה בהצלחה.

לפעמים, אין לי זמן לסיים את האימון, אז אני מפצל אותו.
ולפעמים, אני מוסיף דברים שלא פוגעים לי באימון כדי להרגיש טוב בטווח הקצר, וגם נחמד להשתפר בעוד דברים בטווח הרחוק.

אם את מרגישה שאת מתבטלת ולא אוהבת את זה,
את יכולה לעשות דברים(לאו דווקא ספורטיביים) בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמך.
אבל אם את מרגישה טוב עם עצמך בעת הבטלה,
אין באמת טעם לגרום לתחושה רעה בכח,
לא חייבת לבצע עוד משהו, ואפשר לראות תוצאות נהדרות משעה וחצי אימון,
וזה שזה בבוקר זה לא משנה.

לפי דעתי עצם השאלה יכול להצביע שהאינטנסיביות של האימון שלך בחדר כושר הוא נמוך מידי אם את חושבת להוסיף עוד נפח באותו יום אחרי אימון של שעה ויותר. אני אחרי אימון פול באדי ממש לא בקטע של בוא נעשה עכשיו עוד שכיבות שמיכה בבית ופלאנק על הדרך כי אני גמור מהאימון ומרגיש שנתתי מאמץ ולא יהיה לי הגיוני להוסיף עוד תרגילים אחרי שחזרתי הביתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית