הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל נורדי+ טסט

מצב
השרשור נעול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
רציתי לשאול אם זה פרוטוקול טוב :

טסט רפואי של Bayer זריקה של 250 כל שבועיים.
וgh יום לא יום כן 3 iu .
למשך 3 חודשים.
מה אומרים?

ממש לא.
זריקה של 250מג כל שבועיים יגרמו לספייקים וקריסות והרבה יותר תופעות לוואי מעלייה חדה באסטרוגן.

גם אם תעשה זריקות דחופות יותר זה יוצא 125מג לשבוע שזה פשוט TRT לא סייקל.

לגבי זריקות GH אין לי מושג לא השתמשתי אף פעם.

רציתי לשאול אם זה פרוטוקול טוב :

טסט רפואי של Bayer זריקה של 250 כל שבועיים.
וgh יום לא יום כן 3 iu .
למשך 3 חודשים.
מה אומרים?
לא יודע מזה יותר...
חוצפה או טיפשות
לקרוא ל"פרוטוקול" כזה סייקל...חח
אבל לא מאשים אותך..בטח למדת אל זה פה מכמה חברים
ממש לא.
זריקה של 250מג כל שבועיים יגרמו לספייקים וקריסות והרבה יותר תופעות לוואי מעלייה חדה באסטרוגן.

הרבה מהדברים שאתה עושה וכותב פה הזויים בעיני.
אבל בדבר אחד אני יכול אולי להתחבר אליך מעט...
למרות שרוב תופעות הלוואי מטסט הן כתוצאה מפעילות אסטרוגנית או דהידרוטסטוסטרונית שכביכול אתה אמור לסבול מהן בעיקר במהלך הסייקל..עדיין אני שם לב שרוב ת הלוואי בועטות דווקא בסוף הסייקלים (ופחות במהלכם) כאשר יש קריסה וסוג של מערבולת הורמונלית...
זה בהחלט חומר למחשבה

לא יודע מזה יותר...
חוצפה או טיפשות

למרות שרוב תופעות הלוואי מטסט הן כתוצאה מפעילות אסטרוגנית או דהידרוטסטוסטרונית שכביכול אתה אמור לסבול מהן בעיקר במהלך הסייקל..עדיין אני שם לב שרוב ת הלוואי בועטות דווקא בסוף הסייקלים (ופחות במהלכם) כאשר יש קריסה וסוג של מערבולת הורמונלית...
זה בהחלט חומר למחשבה

מסכים איתך, לי אישית אין ניסיון עם ״פרוטוקול סוף סייקל״ או PCT כי לא יצא לי אי פעם לעשות וכנראה גם לא יצא לי.

אבל הגיונית בסוף סייקל כשההורמונים משתגעים עקב הירידה החדה באנדרוגנים והתחלה של תרופות שמשפיעות של ייצור ההורמונים בגוף כמו כלומיד וטמוקסיפן.

והיי, זאת סיבה למסיבה אם אתה סוג של מסכים איתי על משהו 🤩

מסכים איתך, לי אישית אין ניסיון עם ״פרוטוקול סוף סייקל״ או PCT כי לא יצא לי אי פעם לעשות וכנראה גם לא יצא לי.

אבל הגיונית בסוף סייקל כשההורמונים משתגעים עקב הירידה החדה באנדרוגנים והתחלה של תרופות שמשפיעות של ייצור ההורמונים בגוף כמו כלומיד וטמוקסיפן.

והיי, זאת סיבה למסיבה אם אתה סוג של מסכים איתי על משהו 🤩
בהחלט לא מובן מאליו..
let's go party

• פותח/ת השרשור
ממש לא.

קלעת בול זה trt
פרוטוקול שלקחתי מהאתר של כללית. אומנם לאחר קריאה באתר reddit הם ציינו בדיוק אותן תופעות שאתה ציינת עלייה חדה באסטרוגן תופעות לוואי אסטרוגניות.
לא יודע מזה יותר...
חוצפה או טיפשות

זה בהחלט חומר למחשבה

דבר ראשון תרגיע יש לי יחסית מעט ידע בנושא . מה שכתבתי הוא פרוטוקול רפואי trt מהאתר של כללית . לדחוף מחט לתחת פעמיים בשבוע לא עושה אותך פרופסור אתה לא רופא אז אל תדבר ככה בהתנשאות כולה קראת כמה מאמרים באינטרנט כמו כולם... ואולי התנסתה קצת בעצמך. הפורום הזה נועד להתייעצות . יפה שיש נעוצים . אבל פורום זה פורום וזה לגיטימי לשאול כאן שאלות מוזרות מדי פעם .

*על
מי לעזאזל ממליץ דברים כאלה כאן בפורום?
אם אתה חושב שהאנשים כאן כותבים שטויות, למה אתה נמצא כאן?
התכוונתי דווקא ל-את אבל האגודלים שלי עבות מידי אז לפעמים בורחת לי אות..

דבר ראשון תרגיע יש לי יחסית מעט ידע בנושא . מה שכתבתי הוא פרוטוקול רפואי trt מהאתר של כללית . לדחוף מחט לתחת פעמיים בשבוע לא עושה אותך פרופסור אתה לא רופא אז אל תדבר ככה בהתנשאות כולה קראת כמה מאמרים באינטרנט כמו כולם... ואולי התנסתה קצת בעצמך. הפורום הזה נועד להתייעצות . יפה שיש נעוצים . אבל פורום זה פורום וזה לגיטימי לשאול כאן שאלות מוזרות מדי פעם .
לגיטימי מאוד..
אך לגיטימי לא פחות להתפלא שיש מי שמכנה את מה שכתבת פה כ"סייקל"
אין שום קשר בין trt לסייקל/ gh

טסט : לפחות 3-4 חודשים - אפשר יותר
לפחות 500 מג בשבוע. לא 250 פעם בשבועיים
Gh : לפחות 4-5 חודשים אפשר יותר
לפחות 3 ui כל יום ! לא יום כן יום לא

• פותח/ת השרשור
גם 350-400 מג בשבוע ייתן עבודה

גם 2 iu כל יום לאורך תקופה ייתן עבודה

זריקה של אנטט 250 פעם בשבועיים זה יותר נזק מתועלת, זה כן, כנראה שמדובר בהטרלה

לא הטרלה זה מה שרשום על העלון של התרופה...

הgh גם ככה ככל הנראה זה gh בדיוני..אז תנו לבנאדם שיחיה בסרט.
ה"סייקל" של 250 פעם בשבועיים זה במקרה טוב בדיחה גרועה ומחילה מכבודו...
זה נכון שאפשר ללמוד פה ושם גם מאנשים שכותבים בפורומים אבל לפני כן צריך לדעת לסנן ממי כן וממי לא..
אם זה מה שלמדת אז כנראה שבעניין זה מצפה לך עוד עבודה רבה.

• אהבתי
Reactions: WII
  • פותח/ת השרשור
הgh גם ככה ככל הנראה זה gh בדיוני..אז תנו לבנאדם שיחיה בסרט.
ה"סייקל" של 250 פעם בשבועיים זה במקרה טוב בדיחה גרועה ומחילה מכבודו...
זה נכון שאפשר ללמוד פה ושם גם מאנשים שכותבים בפורומים אבל לפני כן צריך לדעת לסנן ממי כן וממי לא..
אם זה מה שלמדת אז כנראה שבעניין זה מצפה לך עוד עבודה רבה.

זה לא מה שלמדתי יחתיכת נכה בואנה אתם חולי נפש כולה שאלתי מה יתן trt לפני שהספקתם לשחק אותה מבינים כבר קראתי ברדיט וקיבלתי תשובה . פורום של ליצנים .
מה בדיוני יש לי חבר שיש לי בית מרקחת מחט עולה 1200 שקל ... של נורדי זה לא כזה יקר זה יוצא 40 אלף בשנה .. 20 אלף בחצי שנה . ו10 אלף לשלוש חודשים שזה מה שאני צריך בערך . ואתה גם לא משלם את כל הסכום אפשר לשלם 3.5 כל חודש. לך צחצח שיניים ילדון.
כן כן ידוע.. שתי זריקות של 250 בשבוע 12 שבועות. כוריגון 500iu . כל אחד נהיה לי פה פרופסור ...
ארמידקס... נובלדקס . יאאלה חפרתם .
בעיני זה גאונות לחפש פרוטוקול שלא משתק את הציר עם מינימום תופעות לוואי . יש אנשים שאוהבים שיער על הראש גבר לא כולם קירחים מיוזעים. עליתם לי כבר על העצבים על התשובות המעפנות שלכם. במקום לתת הסבר מדעי באים להתנסות מי ישמע למדת 7 שנים רפואה כולה קראת שתי מאמרים באינטרנט דחפת כמה מחטים לתחת נהיית מבין?

איזה עבודה בדיוק ?

איזה עבודה בדיוק?
גם תגיד עכשיו מספיק 10 שבעות
יתן עבודה של איכות חיים, עור טוב יותר, שינה טובה יותר, מפרקים, גידים.

ו250מג - 350מג זה מספיק להרבה אנשים לסייקל ראשון (250מג - 350מג שבועי לא פעם בשבועיים).

תפסיק לנסות לדחוף לאנשים 500מג בכוח.

זה לא מה שלמדתי יחתיכת נכה בואנה אתם חולי נפש כולה שאלתי מה יתן trt לפני שהספקתם לשחק אותה מבינים כבר קראתי ברדיט וקיבלתי תשובה . פורום של ליצנים .
מה בדיוני יש לי חבר שיש לי בית מרקחת מחט עולה 1200 שקל ... של נורדי זה לא כזה יקר זה יוצא 40 אלף בשנה .. 20 אלף בחצי שנה . ו10 אלף לשלוש חודשים שזה מה שאני צריך בערך . ואתה גם לא משלם את כל הסכום אפשר לשלם 3.5 כל חודש. לך צחצח שיניים ילדון.
כן כן ידוע.. שתי זריקות של 250 בשבוע 12 שבועות. כוריגון 500iu . כל אחד נהיה לי פה פרופסור ...
ארמידקס... נובלדקס . יאאלה חפרתם .
בעיני זה גאונות לחפש פרוטוקול שלא משתק את הציר עם מינימום תופעות לוואי . יש אנשים שאוהבים שיער על הראש גבר לא כולם קירחים מיוזעים. עליתם לי כבר על העצבים על התשובות המעפנות שלכם. במקום לתת הסבר מדעי באים להתנסות מי ישמע למדת 7 שנים רפואה כולה קראת שתי מאמרים באינטרנט דחפת כמה מחטים לתחת נהיית מבין?
אני מנסה לגרום לך לא לקחת בכלל....והבנת ההיפך.
זה מלמד עליך הכל!
למרות שברור לי שבמקרה שלך גם הפעם זה ממש בזבוז זמן אני ינסה בפעם האחרונה.
  1. סייקל לא לוקחים כדי לא להקריח אלא כדי לשפר ביצועים ולעלות במסה...את זה הקשקוק שרשמת פה לא יתן לך!
  2. הוא ישתק את הציר ההורמונלי שלך על מלא!
  3. 50% מהגברים הישראלי שלא צרכו מעולם סטרואידים ויש להם נטיה להקרחה מקריחים על פחות ממה שאתה תיקח..זה ברור שמינון של סייקל יהיה בעייתי יותר בעניין זה אבל שוב המינון שלקחת לא יתן לך כלום ויזיק!
  4. יש גם טרנסגנדריות נשים שעל מינון trt (לא כזה שרשום בפורום של אנונימייפ) של רופאים מקריחות
  5. אם לא הבנת עד פה למה מה שרשמת מגוחך..אז מאחל לך בהצלחה.

נערך לאחרונה:
אני מנסה לגרום לך לא לקחת בכלל....והבנת ההיפך.
זה מלמד עליך הכל!
למרות שברור לי שבמקרה שלך גם הפעם זה ממש בזבוז זמן אני ינסה בפעם האחרונה.
  1. סייקל לא לוקחים כדי לא להקריח אלא כדי לשפר ביצועים ולעלות במסה...את זה הקשקוק שרשמת פה לא יתן לך!
  2. הוא ישתק את הציר ההורמונלי שלך על מלא!
  3. 50% מהגברים הישראלי שלא צרכו מעולם סטרואידים ויש להם נטיה להקרחה מקריחים על פחות ממה שאתה תיקח..זה ברור שמינון של סייקל יהיה בעייתי יותר בעניין זה אבל שוב המינון שלקחת לא יתן לך כלום ויזיק!
  4. יש גם טרנסגנדריות נשים שעל מינון trt (לא כזה שרשום בפורום של אנונימייפ) של רופאים מקריחות
  5. אם לא הבנת עד פה למה מה שרשמת מגוחך..אז מאחל לך בהצלחה.
@איציקהשרירן , אני מסכים איתו חבר.

250מג פעם בשבועיים לא יתן לך כלום חוץ משיתוק של הציר ותופעות לוואי, אם הייתה על TRT כדרך קבע הייתי אומר אין שום בעיה עם מה שאתה רושם אבל לעשות סייקל במינון TRT של 250מג פעם בשבועיים זה על הפנים.

יתן עבודה של איכות חיים, עור טוב יותר, שינה טובה יותר, מפרקים, גידים.

ו250מג - 350מג זה מספיק להרבה אנשים לסייקל ראשון (250מג - 350מג שבועי לא פעם בשבועיים).

תפסיק לנסות לדחוף לאנשים 500מג בכוח.
עשית פעם סייקל של gh ...??
על איזה איכות חיים מדובר . על איזה עור מדובר???
מפרקים גידים ???
טוב עחי

עשית פעם סייקל של gh ...??
על איזה איכות חיים מדובר . על איזה עור מדובר???
מפרקים גידים ???
טוב עחי

אחי*

לא לא עשיתי אבל יש מספיק מידע אנדקטלי, מספיק לוגים של ניסיון של אנשים אחרים.

מינון *רפואי* של GH למטרת איכות חיים טובה יותר ולא הפצצה של ההורמון בגוף זה 2-3IU.

אתה נמנע מלחרבן את הרגישות אינסולין שלך, נמנע מאגירת מים מופרזת ושאר התופעות שבאות עם מינון גבוהה של GH.

עם דבר אחד אני מסכים איתך וזה שצריך לקחת כל יום.

2/3iu יתן אחלה פיידבק למפרקים, גידים, התאוששות ובכללי להרגשה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית