הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל נורדי+ טסט

מצב
השרשור נעול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
רציתי לשאול אם זה פרוטוקול טוב :

טסט רפואי של Bayer זריקה של 250 כל שבועיים.
וgh יום לא יום כן 3 iu .
למשך 3 חודשים.
מה אומרים?

• פותח/ת השרשור
@איציקהשרירן , אני מסכים איתו חבר.

250מג פעם בשבועיים לא יתן לך כלום חוץ משיתוק של הציר ותופעות לוואי, אם הייתה על TRT כדרך קבע הייתי אומר אין שום בעיה עם מה שאתה רושם אבל לעשות סייקל במינון TRT של 250מג פעם בשבועיים זה על הפנים.

אוקי תודה אפשר לנעול

אחי*

לא לא עשיתי אבל יש מספיק מידע אנדקטלי, מספיק לוגים של ניסיון של אנשים אחרים.

מינון *רפואי* של GH למטרת איכות חיים טובה יותר ולא הפצצה של ההורמון בגוף זה 2-3IU.

אתה נמנע מלחרבן את הרגישות אינסולין שלך, נמנע מאגירת מים מופרזת ושאר התופעות שבאות עם מינון גבוהה של GH.

עם דבר אחד אני מסכים איתך וזה שצריך לקחת כל יום.

2/3iu יתן אחלה פיידבק למפרקים, גידים, התאוששות ובכללי להרגשה.
לא התנסית..לא מענין!
לקרוא אנחנו יודעים.
לדבר בביטחון כזה על gh מכמה לוגים שעברת עליהם ברשת זה רציני כמו לקבל פרוטוקול לסייקל מבנאדם שבחיים שלו לא ראה מזרק

לא התנסית..לא מענין!
לקרוא אנחנו יודעים.
לדבר בביטחון כזה על gh מכמה לוגים שעברת עליהם ברשת זה רציני כמו לקבל פרוטוקול לסייקל מבנאדם שבחיים שלו לא ראה מזרק

זה על אותו משקל להגיד ״המינון המומלץ זה 100מג אבל אני אקח 1000מג כי מי שכתב את העלון הרפואי הזה לא התנסה בחיים במוצר״.
יש סיבה שהפרוטוקול הרפואי שאתה מקבל *מרופא* לגבי שימוש בGH למטרת איכות חייםֿ/התאוששות מפציעה ולא בילדינג היא 2-3IU ושיש כלכך הרבה ביקורות ולוגים של אנשים והמלצות שזה עובד אבל כמו כל דבר לכל מוצר ו״עלון״ יש את ההיתרונות וחסרונות שלו, כמו שפותח האשכול אמר שהוא קרא בעלון שהמינון של טסט זה 250מג פעם בשבועיים שזה על הפנים.

קיצר לא משנה.
אבל בסדר לא נכנס פה לקטנות, אני לוקח את הניצחון שלי שהסכמת איתי מקודם ושותק.

זה על אותו משקל להגיד ״המינון המומלץ זה 100מג אבל אני אקח 1000מג כי מי שכתב את העלון הרפואי הזה לא התנסה בחיים במוצר״.
יש סיבה שהפרוטוקול הרפואי שאתה מקבל *מרופא* לגבי שימוש בGH למטרת איכות חייםֿ/התאוששות מפציעה ולא בילדינג היא 2-3IU ושיש כלכך הרבה ביקורות ולוגים של אנשים והמלצות שזה עובד אבל כמו כל דבר לכל מוצר ו״עלון״ יש את ההיתרונות וחסרונות שלו, כמו שפותח האשכול אמר שהוא קרא בעלון שהמינון של טסט זה 250מג פעם בשבועיים שזה על הפנים.

קיצר לא משנה.
אבל בסדר לא נכנס פה לקטנות, אני לוקח את הניצחון שלי שהסכמת איתי מקודם ושותק.
אתה משווה מה שכתבת פה כאחד שלא התנסה מעולם בgh למחלקת הפיתוח של תרופה מסויימת (היא זאת שרושמת את העלון)?!

לא לא עשיתי אבל יש מספיק מידע אנדקטלי, מספיק לוגים של ניסיון של אנשים אחרי
אז אתה בעצם מעביר הלאה את הידע "האנדקטלי" שקראת באיזה פורום שכתבו אנשים מפוקפקים תחת שמות חסויים..
*עחי זה לא תופס

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית