הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה עושים אם אני משקל נמוך יותר מ2.5?

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
כרגע אני בטקסס ואני עוד מעט מגיע בוא נגיד לתפר בהתקדמות אני מאוד רוצה לעלות פחות 2.5 קילו בכל שבוע אבל אני לא יכול כי המשקל הכי נמוך בחדכ אצלי הוא 1.25 ..
ראיתי אבל שאפשר לעשות איזה משחק במקום זה מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים
כרגע יש לי את הספר של מארק ריפטו שזה לא הכי אידיאל לפווארלפטינג בטקסס אשמח להמלצות לספר אחד אולי שממש מתעמק בטקסס

• פותח/ת השרשור
1. תקנה פלטות ששוקלות פחות מקילו.
2. תקנה משקולות קרסול של 0.75 ותלפף על המוט.
3. תשקול את הסוגר בחדר כושר ושים כמה סוגרים שצריך בכל צד בשביל להגיע למשקל שאתה רוצה.
חשבתי על אופציה מספר אחת
2. טוב לדעת אשתמש בזה!

מה שהייתי עושה במקומך זה מעלה 2.5 ועושה נגיד 4 חזרות במקום 5, שבוע אחרי זה עושה 5 ואז מעלה משקל וכך הלאה, וככה כל שבוע יש התקדמות. אולי לא אידיאלי אבל בלי להסתבך ולקנןת מיקרו פלטות וכו'.
אתה מדבר על אימון עצימות בטקסס אני מקווה, כי באימון נפח אתה לא אמור להגיע למצב כזה בכלל.

לי יש סוגרים קפיץ שכל אחד שוקל 200 גרם.
תחשב 5 כאלו על המוט בכל צד, ובקלות תגיע לק"ג נוסף בכל צד.

או שתעשה כמוני תערובת סימנט עם חול
750 גרם,על המשקל.

*בתמונה האבטיפוס

קבצים מצורפים

• ECB61D46-1F6B-4E7A-9DC5-F66EA18F70E9.jpeg
    ECB61D46-1F6B-4E7A-9DC5-F66EA18F70E9.jpeg
    KB 71.4 · צפיות: 32
  • פותח/ת השרשור
מה שהייתי עושה במקומך זה מעלה 2.5 ועושה נגיד 4 חזרות במקום 5, שבוע אחרי זה עושה 5 ואז מעלה משקל וכך הלאה, וככה כל שבוע יש התקדמות. אולי לא אידיאלי אבל בלי להסתבך ולקנןת מיקרו פלטות וכו'.
אתה מדבר על אימון עצימות בטקסס אני מקווה, כי באימון נפח אתה לא אמור להגיע למצב כזה בכלל.
אם אני לא יכול להשלים אפילו 3 סטים בנפח זה בעיה אני חושב אלב יש פתרונות לזה פשוט להוריד ולעלןת את מספר הסטים וחזרות לדוגמא 8x3 אבל לא הגעתי לשלב הזה בבנץ אני רוצה להתקדם קצת יותר לאט

אם אני לא יכול להשלים אפילו 3 סטים בנפח זה בעיה אני חושב אלב יש פתרונות לזה פשוט להוריד ולעלןת את מספר הסטים וחזרות לדוגמא 8x3 אבל לא הגעתי לשלב הזה בבנץ אני רוצה להתקדם קצת יותר לאט
אתה מדבר על האימון נפח בטקסס? אתה לא אמור להגיע למצב כזה גבולי באימון הזה בכלל.
זה:
המטרה בטקסס זה אימון העצימות, אימון הנפח הוא האמצעי ולא המטרה והוא לא נועד לבדוק את המקסימום שאתה יכול להרים ל 5X5

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על האימון נפח בטקסס? אתה לא אמור להגיע למצב כזה גבולי באימון הזה בכלל.

זה:

בסופו של דבר אבל מתוך ה5rm ביום העצימות אני חותך 90\85 % ליום הנפח ולבצע 5x5 במשקליים כאלה יגרום לי להגיע למצב לא של כשל אבל של קושי גדול מאוד לפחות בסט האחרון.

בוא נגיד rpe 9 לפחות בשבועות המתקדמים

בסופו של דבר אבל מתוך ה5rm ביום העצימות אני חותך 90\85 % ליום הנפח ולבצע 5x5 במשקליים כאלה יגרום לי להגיע למצב לא של כשל אבל של קושי גדול מאוד לפחות בסט האחרון.

בוא נגיד rpe 9 לפחות בשבועות המתקדמים
אם אתה ב RPE9 בסט האחרון של נפח לא הייתי מעלה משקל באימון נפח. אני כנראה גם לא הייתי מגיע ל RPE9 מראש, אבל זה רק מהנסיון האישי שלי עם התכנית, גם במאמץ נמוך יותר התקדמתי בעצימות.
בעיקרון האחוזים האלה זה טוב להתחלה שתדע איזה משקל להרים ביום נפח אבל בהמשך כדאי ללמוד את הגוף שלך ולראות מה אופטימלי בשבילך, אתה אמור ביום נפח להרים הכי פחות משקל שיתן לך מספיק גירוי בשביל להתחזק ולהתקדם ביום עצימות. אם נגיד אתה עושה 80% ומתקדם אז הרווחת, אין צורך לעשות 90% ואולי דווקא לא תתאושש טוב מ 90%. תלוי מה עובד לך ותלוי מאוד במשקלי העבודה שלך, כמה שהם כבדים יותר יותר קשה להתאושש.

• פותח/ת השרשור
אם אתה ב RPE9 בסט האחרון של נפח לא הייתי מעלה משקל באימון נפח. אני כנראה גם לא הייתי מגיע ל RPE9 מראש, אבל זה רק מהנסיון האישי שלי עם התכנית, גם במאמץ נמוך יותר התקדמתי בעצימות.
בעיקרון האחוזים האלה זה טוב להתחלה שתדע איזה משקל להרים ביום נפח אבל בהמשך כדאי ללמוד את הגוף שלך ולראות מה אופטימלי בשבילך, אתה אמור ביום נפח להרים הכי פחות משקל שיתן לך מספיק גירוי בשביל להתחזק ולהתקדם ביום עצימות. אם נגיד אתה עושה 80% ומתקדם אז הרווחת, אין צורך לעשות 90% ואולי דווקא לא תתאושש טוב מ 90%. תלוי מה עובד לך ותלוי מאוד במשקלי העבודה שלך, כמה שהם כבדים יותר יותר קשה להתאושש.
אני מרגיש האמת שהתאוששות שלי די בסדר אם לא מעולה אבל כן אקח את עצתך כי אחרי הכל אם אמשיך לעלות משקל אני די מהר אגיע לכשל בנפח
חושב שזה זמן טוב להשאר באותו בלוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית