הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The game changer

לסגוד לאל כל יכול זה תסביך סגידה? לא ידעתי. אני חושב שזה אומר להכיר את מעמדך. בעזרת ה' תתנקה מכל החטאים והתסביכי קוסמים ואלילים. חיי בני אדם הינם קצרים, החיים הבאים הינם ארוכים..תעשה חושבים נשמה חשוכה, תעשה חושבים.
EGDOmeCW4AIjlQE.png

מעניין מי עם התסביכים
ביהדות בשונה מהנצרות המטרה היא חיים טובים בעולם הזה ולא בעולם הבא. "למען יאריכון ימיך על האדמה הזאת..." אז מעניין שאתה טוען להיות כל כך מאמין ביהדות והמוטיבציה שלך היא העולם הבא - דבר שסותר את תפיסת היהדות.

או שאני מתבלבל ותפיסת היהדות זה להגן על פדופילים. אחד מהשניים.

רגע? אז אפשר להציל אותו?
😆

thumb_pol-found-common-ground-with-me-a-jew-and-made-70754751.png

ביהדות בשונה מהנצרות המטרה היא חיים טובים בעולם הזה ולא בעולם הבא. "למען יאריכון ימיך על האדמה הזאת..." אז מעניין שאתה טוען להיות כל כך מאמין ביהדות והמוטיבציה שלך היא העולם הבא - דבר שסותר את תפיסת היהדות.

או שאני מתבלבל ותפיסת היהדות זה להגן על פדופילים. אחד מהשניים.

היי.

נערך לאחרונה:
מהגיהנום. כמובן שאתם עכשיו מזלזלים וצוחקים..אבל השעון מתקתק.
ככה או ככה בסופו של דבר השמש תתנפח ו"תאכל" את כוכבי הלכת במערכת השמש(אלון מאסק יעביר את מוחו לחללית ויטוס מפה הרחק הרחק) ואז כולם ישרפו באש הגהינום

ככה או ככה בסופו של דבר השמש תתפח ו"תאכל" את כןכבי הלכת במערכת השמש(אלון מאסק יעביר את מוחו לחללית ויטוס מפה הרחק הרחק) ואז כולם ישרפו באש הגהינום

כל הגברים עם הT התקין מאמינים באלוהים, נחגוג בגן עדן עד אור הבוקר עם נשות הE.

עכשיו הבנתי שאין לך שמץ מהן ההגדרות בכלל, אז הגיוני שתגיד את זה. יפה..לעומת שתחרטט משהו.
שוב, אמרתי במה אני מאמין ובמה לא, לא מעניין אותי איך נקראת ההגדרה של זה.
כששואלים אותי באופן כללי אני עונה יהודי חילוני.
נזכרתי בחבר שסיפר לי כשהוא עבר לארהב לפני כמה שנים הוא חיפש מה לעשות עם הזמן הפנוי שלו. הוא גילה שיש באזור שלו קהילה של אתאיסטים ובתור אתאיסט הוא התחיל להתחבר לאנשים שם עד שהוא קלט שהם נפגשים כל יום ראשון ודנים על כמה דת זה חרא ואתאיזם זו הדרך לחיות, וכמובן רשימת תפוצה ששולחים דברים שהמסר שלהם אותו דבר. אז יש כאלה שקוראים לעצמם אתאיסטים והופכים את האתאיזם ממש לדת

שוב, אמרתי במה אני מאמין ובמה לא, לא מעניין אותי איך נקראת ההגדרה של זה.
כששואלים אותי באופן כללי אני עונה יהודי חילוני.
נזכרתי בחבר שסיפר לי כשהוא עבר לארהב לפני כמה שנים הוא חיפש מה לעשות עם הזמן הפנוי שלו. הוא גילה שיש באזור שלו קהילה של אתאיסטים ובתור אתאיסט הוא התחיל להתחבר לאנשים שם עד שהוא קלט שהם נפגשים כל יום ראשון ודנים על כמה דת זה חרא ואתאיזם זו הדרך לחיות, וכמובן רשימת תפוצה ששולחים דברים שהמסר שלהם אותו דבר. אז יש כאלה שקוראים לעצמם אתאיסטים והופכים את האתאיזם ממש לדת

EGDOmeCW4AIjlQE.png

כל הגברים עם הT התקין מאמינים באלוהים, נחגוג בגן עדן עד אור הבוקר עם נשות הE.
אתם לא, אתם תשתחוו לאלוהים, אנחנו בגיהנום ננגן את מוזיקת השטן על גיטרות ונעשה סמים עם נשים חוטאות

כשתעלה מ13 ל25 אתה תתחיל להאמין, זה קשה להאמין מתחת ל20

יש לכם זמן
אתה מדבר על גיל או אחוז שומן? כי בשניהם אני הרבה מעבר ל 20.
אולי מנת משכל אבל אני לא מאמין שהיא תעלה

טסט נשמה שלי
אה וואלה לא חשבתי על זה 😆
גם הוא לא נראה לי שיעלה ל 25 אלא אם אני אחליט "לעזור" לו ואין לי כוונה כזאת אז כנראה שאמשיך לא להאמין ולחכות למסיבות וסאטלות במעונו של השטן:Cheers:

אה וואלה לא חשבתי על זה 😆
גם הוא לא נראה לי שיעלה ל 25 אלא אם אני אחליט "לעזור" לו ואין לי כוונה כזאת אז כנראה שאמשיך לא להאמין ולחכות למסיבות וסאטלות במעונו של השטן:Cheers:

באופן לא ציני, תדאג לקבל מספיק מגנזיום / אבץ / D ואולי אפילו בתוספים אם אתה חושב שאתה לא מקבל מספיק. הייתי מציע לך לבצע בדיקת D ולראות אם יש לך מחסור. קח ציטראט אם אתה לא אוכל מאכלים עם מגנזיום בכמויות, ואבץ גם כן. האמת שאם אתה במחסורים זה לבד יכול לעלות אותך מ13 ל20 בערך, אולי אפילו יותר.

בטוח ששמעת, אבל תזכורת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית