הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The game changer

@yujinius
תרבות הצריכה של היום נוראית לפי דעתי
כל ״ישיבה״ בחברה מחויבת להיות עם סאטלות
כגון עישון ושתייה.
לא שכמוך פעם ב
אצלי (במפגשים) זה סובב סביב זה
וואלה לא מתאים לי
לא סובל את זה
אז יוצא שאני מוותר המון ללכת למפגשים

@yujinius
תרבות הצריכה של היום נוראית לפי דעתי
כל ״ישיבה״ בחברה מחויבת להיות עם סאטלות
כגון עישון ושתייה.
לא שכמוך פעם ב
אצלי (במפגשים) זה סובב סביב זה
וואלה לא מתאים לי
לא סובל את זה
אז יוצא שאני מוותר המון ללכת למפגשים
כן לגבי "ישיבות" אכן, אבל לא הייתי אומר שזה משהו חדש, מתחילת שנות ה20 שלי ישיבות עם חברים היו עם באנגים, כשאין באנגים אז שתיה. עכשיו דווקא בגיל שלנו זה פחות, קודם כל אני רוב הזמן בבית בערב, כשיש מפגש זה אולי בירה וזהו. יש לי שני חברים סטלנים, שניהם רווקים ובני 36-38, בד"כ אני מעשן רק איתם וגם ככה יוצא להיפגש פעם בכמה חודשים, לפעמים עם אישתי אבל בזמן האחרון לא מסתדר גם

אז בזמנו זה היה כייף,היום כבר פחות מתאים.
לגבי החברים שהם רווקים,והם מעשנים לעיתים תכופות,זה נראה טוב בעינך?

אם אתה מדבר על סיגריות אז מסכים בהחלט, זה נכנס מבחינתי לעניין של ההזנחה העצמית, אם על ירוק/חשיש אני חושב שזה תלוי בכמות ותדירות, האידיאל אני מאמין שבכלל לא להכניס עשן לריאות אבל עדיין.

יש לי תחושה שהוא התכוון לסיגריות, שם זה לא לתת קטנה אלא להכניס לריאות רעל כל יום כל היום.
לגבי קנאביס וגם אלכוהול אני חושב שתלוי במינון, נגיד אני שותה בקבוק בירה אחד בשבוע בקבוע, לפעמים שניים ובמקרים נדירים שלושה (בימים שונים), מעשן בכלל פעם בכמה חודשים מקסימום, יש הבדל בין זה ללהשתכר כמה פעמים בשבוע או לעשן 4 ג'וינטים ביום.
ולא מובן לי הקטע של "משגעים אותי" מה הקטע אם אתה לא בעניין אתה לא בעניין
כן לסיגריות הייתה הכוונה. זה פשוט סרטן בקופסא

ילד נפל לפסי הרכבת באמצע התחנה, הם הרימו שמה מבצע של איזה חצי שעה רק כדיי להוציא אותו משם.
עדיין הקדמתי בחמש דקות ליעד שלי שבכלל היה נמצא בצד השני של המדינה.
הם נראה לי הגיעו לרמה שמה שהם מהנדסים את חוקי הזמן והחלל

יו גם אני אוהב דמגוגיה בשקל תראה את שלי שאומרת שאנשים מאמינים הם פחות חכמים

https://www.independent.co.uk/life-style/athiests-religious-people-intelligence-smarter-study-imperial-college-london-
a8183131.html

(והנה המחקר המלא שתבין למה כמו שלך , זה מאוד קל היום לסלף מידע באינטרנט-https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyg.2017.02191/full)

חרטא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית