הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני fbw למתאמן "מתקדם"

Guy.oxnb

משתמש מתחיל
38
4
נק' מוניטין:
4
38
4
אז אני כותב מתקדם במירכאות, כי בשנים האחרונות עקב עומס בעבודה ובחיים, אני בעיקר במצב תחזוקה.

אני עובד על כל הגוף בכל אימון, גם כן משיקולי זמן. אני תוהה אם זה מה שעוצר אותי כרגע שאני כן רוצה להעלות הילוך. אני מרגיש שנתקעתי לגמרי בתרגילים ואני מתקשה רק לשמר את אותם משקלים.

עכשיו יש את האשמים העיקריים, תזונה לא אידיאלית, שינה, סטרס וכיו"ב. אני על זה. אבל אני תוהה מה אפשר לשפר מבחינת אימון.

לדוגמה בסקוואטים, אני עובד 5x3 שזה לא נפח מי יודע מה גבוה. ברגע שאני קצת מעלה אני נתקע ובקושי עומד ב 3x3. האם הבעיה שלי היא שזה מעט מידי נפח ואני צריך לשאוף ל 5x5 או 3x8?
ניסיתי גם דילואדים, אבל לרוב אני פשוט נתקע בערך באותו משקל בכל פעם. מה אני מפספס?
אולי אני בכלל צריך לעבור ל AB של 3 פעמים בשבוע, להוסיף עוד תרגילים או אופציות אחרות שטרם חשבתי עליהן:)

קצת רקע שאולי עשוי לעזור, בן 27, מתאמן הרבה שנים למעט הקורונה שעברתי למשקל גוף תקופה.

אשמח ממש לשמוע דעות:)

אחלה סופ"ש שיהיה!

נקודות מאוד מעניינות, אני יכול להגיד שאתה כמעט בוודאות צודק לגבי הסקוואט, שיש לי איזשהו מחסום פסיכולוגי (ששברתי פעם והקפצתי את המשקל ב10 קילו, אבל נראה ששוב חזרתי למעגל הזה). בסוף שורה תחתונה שכנראה התזונה זה הדבר הראשון שצריך לסדר.
האמן לי אם אני אצליח לסדר את התזונה ולשתות a gallon of milk כמו שריפטו ממליץ, זה הדבר הראשון שאעשה 😃

right in the feelings. האמת היא שקראתי את SS ואולי גם את practical programming בנוסף לקורס מאמני כושר, אבל מודה שזה היה לפני כמה שנים טובות וכנראה שהספקתי לשכוח לא מעט דברים.
בנוסף, אני מבין את הזלזול שלך, אבל לא כולם נולדו שווים. מסכים איתך שפזמ מכון לא אומר כלום, אבל זה כן אומר שבמהלך ה״קריירה״ יצא לי לראות אנשים מכל הסוגים, ולגנטיקה ופוטנציאל יש השפעה מאוד גדולה.
אין ספק שזה פשוט ברמה העקרונית ובלי לסדר תזונה ושינה אין מה לדבר. אבל בכנות, אני חושב שכן יכולה להועיל לך קצת אמפתיה, לפעמים יש דברים שאתה לא יכול לדעת על מי שעומד מולך, כל שכן שמדובר על מישהו שמקליד מבעד למסך. אבל הכל טוב, מקבל את זה 😃

ֿ

מעניין מאוד, אני גם נוטה להאמין שהבעיה היא אימונים כבדים מידי (ביחס לעצמי כמובן), שזה פאק במיינדסט שיש לי ואני מודע אליו, אבל צריך לעבוד כדי לתקן אותו. מעניין אותי אבל בהקשר הזה מה הכוונה שאי לא דוחף את עצמי מספיק, כי השניים מרגישים לי די ״זהים״. לא דוחף את עצמי מבחינת נפח עבודה?

ויש לך אתר נחמד מאוד ואחלה סיפור, אשרייך על השינוי 😃
אציץ באתר, אם יש לך מאמרים ספציפיים שלדעתך רלוונטיים אשמח מאוד להפנייה

נ.ב - ראיתי את התגובה שלך לשאלה על ה״קשה מידי״, האם העיקרון שאני כנראה ממשיך לפספס, הוא שאם אני מתאמן תמיד בקצה גבול היכולת, מבלי ריסט/דילואד, זה מה ש״דופק״ אותי?

מצטער אם נפגעת, ברור שזה לא הכוונה בטח שאין לי מושג מי אתה ואתה בסך הכל ניק ניים בפורום באינטרנט. אני באמת חושב שאפשר להתקדם יופי גם כשכל המשתנים בנושא תזונה ושינה לא תמיד בצד שלך, וחבל לחפש תירוצים במקום להתקדם. ולפעמים אני מעדיף להיות טיפה בוטה כדי להעביר את המסר.

בכל מקרה, אני בטוח שאתה יכול להתקדם הרבה מעבר למה שנראה לך אם תצליח לשנות קצת גישה, ואני כותב הרבה בבלוג שלי על מתאמנים מתחילים וגם קצת על הפאן המנטלי ושזה בסדר שלפעמים דברים קשים, אולי יעזור לך במשהו, זה נמצא פה: Aanmelden bij Facebook

מעניין מאוד, אני גם נוטה להאמין שהבעיה היא אימונים כבדים מידי (ביחס לעצמי כמובן), שזה פאק במיינדסט שיש לי ואני מודע אליו, אבל צריך לעבוד כדי לתקן אותו. מעניין אותי אבל בהקשר הזה מה הכוונה שאי לא דוחף את עצמי מספיק, כי השניים מרגישים לי די ״זהים״. לא דוחף את עצמי מבחינת נפח עבודה?

ויש לך אתר נחמד מאוד ואחלה סיפור, אשרייך על השינוי 😃
אציץ באתר, אם יש לך מאמרים ספציפיים שלדעתך רלוונטיים אשמח מאוד להפנייה

נ.ב - ראיתי את התגובה שלך לשאלה על ה״קשה מידי״, האם העיקרון שאני כנראה ממשיך לפספס, הוא שאם אני מתאמן תמיד בקצה גבול היכולת, מבלי ריסט/דילואד, זה מה ש״דופק״ אותי?
כשאדם "קורע" את עצמו בכל אימון, הוא רק יצליח לתת 95% באימון כי הוא תמיד תשוש.
הוא גם לא מצליח להיות מפוקס ולשמור על טכניקה אופטימלית.
והוא גם עובד קשה מאוד שמתיש אותו מנטלית ועלול ליצור מצב שהאימונים כבר לא כיפים, אלא מטלה וקושי רב.

כל אלו מניבים מצב שגם 90% מרגיש קשה מאוד. התוצאה של אימונים קשים לאורך זמן, הם אימונים לא קשים מספיק בכל אימון.

עדיף רוב הזמן לתת אימונים קלים, ורק כשהגוף והנפש מוכנים להגיע לאימונים כבדים, זה מה שתוכנית מכוונת לעשות.

תקרא את זה, זה יסביר מעט את מה שאני מתכוון התוכנית הכי טובה - פשוט פאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור
מצטער אם נפגעת, ברור שזה לא הכוונה בטח שאין לי מושג מי אתה ואתה בסך הכל ניק ניים בפורום באינטרנט. אני באמת חושב שאפשר להתקדם יופי גם כשכל המשתנים בנושא תזונה ושינה לא תמיד בצד שלך, וחבל לחפש תירוצים במקום להתקדם. ולפעמים אני מעדיף להיות טיפה בוטה כדי להעביר את המסר.

בכל מקרה, אני בטוח שאתה יכול להתקדם הרבה מעבר למה שנראה לך אם תצליח לשנות קצת גישה, ואני כותב הרבה בבלוג שלי על מתאמנים מתחילים וגם קצת על הפאן המנטלי ושזה בסדר שלפעמים דברים קשים, אולי יעזור לך במשהו, זה נמצא פה: Aanmelden bij Facebook

מעריך את התגובה חבר 😃
מסכים איתך מאוד בנוגע לשינוי גישה, אני מניח שזה יעבוד עד גבול מסוים כל עוד השינה והתזונה לא אופטימליים,
אבל אני מסכים שכנראה יש עוד הרבה מה לעשות מעבר לזה. אסתכל בבלוג 😃

כשאדם "קורע" את עצמו בכל אימון, הוא רק יצליח לתת 95% באימון כי הוא תמיד תשוש.
הוא גם לא מצליח להיות מפוקס ולשמור על טכניקה אופטימלית.
והוא גם עובד קשה מאוד שמתיש אותו מנטלית ועלול ליצור מצב שהאימונים כבר לא כיפים, אלא מטלה וקושי רב.

כל אלו מניבים מצב שגם 90% מרגיש קשה מאוד. התוצאה של אימונים קשים לאורך זמן, הם אימונים לא קשים מספיק בכל אימון.

עדיף רוב הזמן לתת אימונים קלים, ורק כשהגוף והנפש מוכנים להגיע לאימונים כבדים, זה מה שתוכנית מכוונת לעשות.

תקרא את זה, זה יסביר מעט את מה שאני מתכוון התוכנית הכי טובה - פשוט פאוורליפטינג

מעניין אני מרגיש שזה איפה שהייתי, איזנתי את זה קצת עכשיו ואני מרגיש יותר טוב גם באופן כללי למרות שהנפח הכללי עלה. אקרא את המאמר, תודה רבה 😃

נקודות מאוד מעניינות, אני יכול להגיד שאתה כמעט בוודאות צודק לגבי הסקוואט, שיש לי איזשהו מחסום פסיכולוגי (ששברתי פעם והקפצתי את המשקל ב10 קילו, אבל נראה ששוב חזרתי למעגל הזה). בסוף שורה תחתונה שכנראה התזונה זה הדבר הראשון שצריך לסדר.
האמן לי אם אני אצליח לסדר את התזונה ולשתות a gallon of milk כמו שריפטו ממליץ, זה הדבר הראשון שאעשה 😃
אני אוכל חרא, ישן חרא, ואני תחת לחץ קיומי.
ואני מאוד אופטימי לגביי האימונים שלי.
אולי אני דפוק, אבל כרגע מגבה את האופטימיות, כי שיניתי את צורת האימונים שלי - פניתי למאמן.

ואתה, חאלס.
ברור שצריך לאכול ולישון ולהירגע, אף אחד לא יאמר אחרת.
אבל אתה יכול להתקדם ברמתך גם אם לא תצליח לשפר את הדברים האחרים.

מה שעשיתי מעבר למאמן,
הוא לצרוך מולטי ויטמין ומלטונין כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית