עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה גם לא אוכלים כוסמת אני לא יודע...למה אף אחד לא אוכל קינואה ???
לא ממש, אם זה בכמויות גדולות זה עושה נפיחות בניגוד לאורזאבל גם פסטה אפשר להעמיס וגם לחם באותו מידה
לא עושה שום נפיחות .לא ממש, אם זה בכמויות גדולות זה עושה נפיחות בניגוד לאורז
על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח.יש טעם של אוכל של ציפורים
לא שיקול של אף ספורטאי שמשקיע אלפי שקלים בחודש על "תוספים" ותוספיםאולי מבחינת מחיר יש הבדל
לא לכולם כנראהלא עושה שום נפיחות .
לרוב האנשים לא עושה. לא שמעתי על מישהו שעושה לו.לא לכולם כנראה
בכמויות גדולות מאוד לי עושה ומכיר עוד אנשים שעושה.לרוב האנשים לא עושה. לא שמעתי על מישהו שעושה לו.
אבל זה לא השיקול
בסופו של דבר עדיין לא קיבלתי תשובה למה כל הבודי-בילדרים מעדיפים אורז על פני פחמימות אחרות
גם כוסמת אם אני זוכר נכוןזאת הפחמימה היחידה שמכילה את כל חומצות האמינו הדרושות לגוף כלומר ערך החלבון בה הוא הכי גבוה וגם אפשר לספור אותו כחלבון מלא.
500 גרם לארוחה??בכמויות גדולות
ממש לא נכון. כולם בארץ אוכלים שיבולתגם שיבולת שועל למשל נמצאת הרבה יותר בתזונה של אמריקאים מאשר של ישראלים
זה באמת מגעילכוסמת
אני מאמין שיש סיבה למה המקצוענים מעדיפים אורז... אולי (אני זורק באויר)עניין של העדפה ושל הרגלי תזונה
אתה קיבלת הרבה תשובות. אתה פשוט בחרת לא לקבל אותן.לא עושה שום נפיחות .
על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח.
בסופו של דבר עדיין לא קיבלתי תשובה למה כל הבודי-בילדרים מעדיפים אורז על פני פחמימות אחרות 🙁
לא שיקול של אף ספורטאי שמשקיע אלפי שקלים בחודש על "תוספים" ותוספים
זה נשמע טובתכולת הגליקוגן בשרירים לאחר אימון יורדת בצורה דרסטית.
אורז זו פחמימה קצרת שרשרת ולכן גם נספג בגוף במהירות רבה - רמת הגלוקוז בדם עולה והפרשת האינסולין גוברת.
אז למה זה טוב? מפני שאינסולין הוא הורמון אנאבולי שבין היתר מסייע בהעברת חומצות אמינו לשרירים.
זה שיש הרבה תשובות זה לא אומר שהכל נכון. נרשמו גם שטויות פהאתה קיבלת הרבה תשובות
בשורה התחתונה - כל אחד מגלה מה עובד לו הכי טוב. לרוב האנשים פחמימות שהן לא אורז מעמיסות על העיכול יותר מדי והם מגיעים לאורז פשוט. זה הכלזה נשמע טוב
זה שיש הרבה תשובות זה לא אומר שהכל נכון. נרשמו גם שטויות פה
ממש לא נכון. כולם בארץ אוכלים שיבולת
שמח להיות הראשוןאני לא מכיר בנאדם בארץ שלא מתאמן ואוכל מרצון את הנסורת הזאת. בארצות הברית שיבולת שועל נחשבת למרכיב מרכזי בארוחת בוקר אמריקאית טיפוסית וגם אנשים שאין להם קשר לתזונה ואימונים אוכלים את זה.
השנישמח להיות הראשון
על מי אתה עובדכי אורז וקטשופ זה הכי טעים.
שים ממרח לוטוס, ותשלח לי על זה 100 בביט דחוףףהשני
על מי אתה עובד
שיבולת שועל הכי טעים