הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה תוספי תזונה באמת יעילים לתקופת המסה ?

chromatic154

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי לכולם,

לאחרונה התחלתי להתעניין בתוספי תזונה. תמיד אמרתי שזה מיותר לדעתי כל עוד אני אוכל בריא.
אני משתמש באבקת חלבון, צורך סקופ אחד ביום. והתוסף הנוסף שאני משתמש בו הוא קריאטין.

בזמן האחרון התחלתי לקבל פרסומות ברשתות ובאינטרנט על תוסף אשוואגנדה, מה שהוביל אותי לצלול לעולם של התוספים ולחקור כדי להבין אילו תוספים יכולים לתרום לי בתקופת המסה.

אני מודה, התבלבלתי לגמרי. האינטרנט מלא בסרטונים, מאמרים והמלצות. אבל אחרי שעות של קריאה וחיפושים נשארתי בלי תשובה מספיק ברורה.
הבנתי שאבקת חלבון, קריאטין, מולטי-ויטמינים, אומגה 3 וקפאין הם התוספים המומלצים והמוסכמים ביותר מכולם.

אבל נתקלתי גם בהמלצות כמו תמצית תה ירוק במקום קפאין, אשוואגנדה, ZMA, בטא אלנין, ציטרולין מלאט ועוד ועוד הרשימה לא נגמרת בקרוב.

אז לפני שאני הולך ומזמין ומשלם ממיטב כספי חשבתי להיעזר בכם כדי לקבל תשובה לשאלה מה מתוספי התזונה באמת יעיל ומומלץ לעלייה במסת שריר?

היי לכולם,

לאחרונה התחלתי להתעניין בתוספי תזונה. תמיד אמרתי שזה מיותר לדעתי כל עוד אני אוכל בריא.
אני משתמש באבקת חלבון, צורך סקופ אחד ביום. והתוסף הנוסף שאני משתמש בו הוא קריאטין.

בזמן האחרון התחלתי לקבל פרסומות ברשתות ובאינטרנט על תוסף אשוואגנדה, מה שהוביל אותי לצלול לעולם של התוספים ולחקור כדי להבין אילו תוספים יכולים לתרום לי בתקופת המסה.

אני מודה, התבלבלתי לגמרי. האינטרנט מלא בסרטונים, מאמרים והמלצות. אבל אחרי שעות של קריאה וחיפושים נשארתי בלי תשובה מספיק ברורה.
הבנתי שאבקת חלבון, קריאטין, מולטי-ויטמינים, אומגה 3 וקפאין הם התוספים המומלצים והמוסכמים ביותר מכולם.

אבל נתקלתי גם בהמלצות כמו תמצית תה ירוק במקום קפאין, אשוואגנדה, ZMA, בטא אלנין, ציטרולין מלאט ועוד ועוד הרשימה לא נגמרת בקרוב.

אז לפני שאני הולך ומזמין ומשלם ממיטב כספי חשבתי להיעזר בכם כדי לקבל תשובה לשאלה מה מתוספי התזונה באמת יעיל ומומלץ לעלייה במסת שריר?

אף תוסף ממה שרשמת פה לא יתרום לך בצורה ישירה לעלייה במסת השריר.

נ.ב,
אין מוצר חוקי שכן.

תוספי תזונה לא לוקחים כי רוצים לשפר משהו (חוץ מחומרים לא חוקיים). לוקחים כי יש בעיה שלא מצליחים לספק לגוף בצורה טבעית משהו, אז משלימים. כמו שאבקת חלבון לא צריך לקחת כל עוד אתה מגיע למספיק חלבון דרך האוכל, ככה תוספי מזון אחרים לא לוקחים אם לא צריך. בזבוז כסף אם אין בעיה ספציפית.

תוספי תזונה לא לוקחים כי רוצים לשפר משהו (חוץ מחומרים לא חוקיים). לוקחים כי יש בעיה שלא מצליחים לספק לגוף בצורה טבעית משהו, אז משלימים. כמו שאבקת חלבון לא צריך לקחת כל עוד אתה מגיע למספיק חלבון דרך האוכל, ככה תוספי מזון אחרים לא לוקחים אם לא צריך. בזבוז כסף אם אין בעיה ספציפית.

קריאטין, אשוואגנדה, ZMA, בטא אלנין וציטרולין מלאט לא תקבל מהמזון , אבקת חלבון זה משהו אחר
פלוס קלורי, אימוני התנגדות (פרוגרסיב אוברלאוד) ושינה טובה.

אם כבר ערכת ,
אז בתוך הפלוס הקלורי גם מספיק חלבון

מי שרוצה זה תמיד אחלה תוספת לשיבולת שועל
אכן, ארוחת בוקר קבועה שלי כבר מלא זמן, טעים ואחלה ערכים 🤤
אבקת חלבון, קריאטין, מולטי-ויטמינים, אומגה 3 וקפאין
קריאטין זה נחמד במקרה הטוב, לא יותר מזה, יכול טיפה לעזור לך לסחוט עוד חזרה או משהו שבעקיפין יכול לעזור לך למסה, אבל אל תצפה למשהו מטורף. קפאין יכול לעזור לך להיות עם יותר אנרגיה באימון אם אתה בא לאימון עייף וכו'. אבקת חלבון, מולטי ויטמין, אומגה 3 זה תוספים שאפשר לקחת להשלמת תזונה לא למטרת מסה או חיטוב או כל דבר כזה.
האינטרנט מלא בסרטונים, מאמרים והמלצות.
הבעיה שחלק גדול מאוד מהסרטונים, מאמרים והמלצות האלה מפורסמים ע"י גופים שיש להם אינטרס שתקנה כמה שיותר תוספים ככה שבעייתי להאמין להם.

הוא שואל מה מהם יעיל לעליה במסת שריר

תכלס? אף אחד מהם
כבר כתבו לו להתרכז בתזונה (עודף קלורי קטן), אימונים (התקדמות לאורך זמן) ושינה (איכותית עד כמה שניתן).

התוסף היחיד שאני צורך הוא קדם אימון בימים שאני מרגיש חצי כוח. נותן לי תחושה של טירוף באימון אפילו אם זה פלסבו. האם זה תורם באופן ישיר לעלייה במסת שריר? אני בספק. אולי בעקיפין, אבל בטח לא משהו ממש משמעותי

תוכל להסביר/לספק מתכון כללי?
שיבולת שועל, אבקת חלבון וחלב
זה בכללי
אפשרי בהחלט להוסיף חמאת בוטנים/נוטלה/סירוף מייפל ואז זה בכלל מדהים
צריך כמובן להשים לב לכמויות של החלב שלא יציף את השיבולת שועל.. אני עצלן ועושה את זה במיקרו אבל עדיף בהחלט בסיר

שיבולת שועל, אבקת חלבון וחלב
זה בכללי
אפשרי בהחלט להוסיף חמאת בוטנים/נוטלה/סירוף מייפל ואז זה בכלל מדהים
צריך כמובן להשים לב לכמויות של החלב שלא יציף את השיבולת שועל.. אני עצלן ועושה את זה במיקרו אבל עדיף בהחלט בסיר
זה כמו ממתק כזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית