הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש כאן + הערכת אחוזי שומן?

papuk18

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
378
149
1
תמונה שלי באמצע חיטוב, כמה אחוז שומן אתם מעריכים?
photo0149q.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מעריך אני סביבות 13 אחוז לכן רציתי להתייעץ.. עוד דעות?

ב%13 היה לך עוד קצת שומן בבטן התחתונה מה שאין לך, אתה בסביבות ה10-11%

• פותח/ת השרשור
משה? הבנתי שאתה מבין בהערכות לכן אשמח לקבל הערכה ממך...

לפי דעתי %11 הקוביות בולטות בקטנה (בהנחה שזה מצב רפוי)

נכון - אבל התמונה מטושטשת יחסית ואין עוד זוויות. לכן הערכתי כ11 אבל יש מצב שגם 10 אחוז הולך.

נכון - אבל התמונה מטושטשת יחסית ואין עוד זוויות. לכן הערכתי כ11 אבל יש מצב שגם 10 אחוז הולך.

תכלס באחוזים כאלה 9-11 כבר מתחיל להיות קשה לאמוד בעין את ההבדלים המינוריים האלה וגם האמת יש צורך בלראות את הרגליים.

ד.א. אהבתי ת'תמונה של שאולי 😃

אכן 10% ואני לא מבין את צירוף המילים "אמצע חיטוב" לאן אתה רוצה להגיע? אין לאן להגיע מהמצב הזה, תתחיל לאכול.

• פותח/ת השרשור
אכן 10% ואני לא מבין את צירוף המילים "אמצע חיטוב" לאן אתה רוצה להגיע? אין לאן להגיע מהמצב הזה, תתחיל לאכול.
מטרה סופית להגיע ל5 אחוז, ל 7 ככה עם AD והעמסות ומ7 נזרום עם פוסיד וכו.

אתה לא במצב שתראה כל כך שונה עם 5 אחוז. השינוי היחידי יהיה אולי בבטן. אני חושב שאחד הדברים המרשימים עם אחוז שומן נמוך זה ידיים וכתפיים, וכרגע אין לך את זה.

בוא נתחיל מזה שאתה לא תגיע ל5 אחוז(גם עם חומרים אתה לא תגיע) כי אתה פשוט תעלם בדרך, אם אתה באמת מתעקש תחטב עוד אחוז שתיים מקסימום ותתחיל מסה ארוכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית