הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש כאן + הערכת אחוזי שומן?

הוא יוכל לחטב עד 5% הוא פשוט יאבד המון שריר שגם ככה חסר אי שם.. מעניין לראות בכל מקרה אני מאמין שהוא ישבר הרבה לפני שיגיע ל 5% אבל אם אי פעם תגיע אני רוצה שתעלה תמונות כדי שתראה לאנשים שבמצב דומה לשלך מה יקרה להם אם הם באמת יגיעו לזה.

• פותח/ת השרשור
הוא יוכל לחטב עד 5% הוא פשוט יאבד המון שריר שגם ככה חסר אי שם.. מעניין לראות בכל מקרה אני מאמין שהוא ישבר הרבה לפני שיגיע ל 5% אבל אם אי פעם תגיע אני רוצה שתעלה תמונות כדי שתראה לאנשים שבמצב דומה לשלך מה יקרה להם אם הם באמת יגיעו לזה.
קודם כל, רוצה להתחרות בפיטנס השנה, אז אחרי שאני יגיע ל 5 אני מאמין שמקדולנדס וכמה חברות יפשטו רגל ואני אעלה ביום ל 50.
דבר שני - יש קצת עזרים בעניין, לא משו רציני, אבל אני לא מאמין שאני יאבד שריר עם משחקי הפחמימה, האימונים הספציפיים וכו.
תודה על העזרה בהערכת האחוזים בכל מקרה.

קודם כל, רוצה להתחרות בפיטנס השנה, אז אחרי שאני יגיע ל 5 אני מאמין שמקדולנדס וכמה חברות יפשטו רגל ואני אעלה ביום ל 50.
דבר שני - יש קצת עזרים בעניין, לא משו רציני, אבל אני לא מאמין שאני יאבד שריר עם משחקי הפחמימה, האימונים הספציפיים וכו.
תודה על העזרה בהערכת האחוזים בכל מקרה.

איך להתחרות במשהוא?
אין עלייך בכלל מסת שריר, זה נראה כאילו אתה לא מתאמן.

כן רק שכנראה שבאחוז שומן כל כך נמוך כמו שאתה רוצה הגוף ישתמש בקלוריות שאתה מכניס ליצירת שומן קודם כל. שריר לא כל כך יעניין אותו סביר להניח.

אחי אין פה נס אולי קפאין 😃 בדיחת קרש....

בכל אופן - גם בפיטנס צריך מסת שריר מסוימת (עם חיטוב חזק) אבל מסת שריר.

המלצתי לך - תעלה במסת שריר גוף עם שומן. ואחר כך תחטב אתה תיראה הרבה יותר טוב.

אני מבין את הקטע של הקיץ והקוביות תתזמן מתי שנוח לך - אבל אין מה לעשות אתה במצב של שחיפיות.

• פותח/ת השרשור
71 קילו 10 אחוז שומן זה שחיף? אם אתם אומרים... LET IT BE.
בכל מקרה, 71 קילו על 1.75 לפיטנס זה הכי לא שחיף, וגם בכללי זה לא שחיף, ולא בשום צורה.
אבל.. ניחא.

להתחרות השנה בפיטנס? גבר בלי להעליב אבל צופה לך מקום אחרון.

• פותח/ת השרשור
להתחרות השנה בפיטנס? גבר בלי להעליב אבל צופה לך מקום אחרון.

יש בפיטנס אנשים שמתחרים על 60 ק"ג ו-6% שומן , אז למה לעזאזאל אין לי סיכוי על 5 אחוז שומן 66 קילו אחרי משתנים? הא והרגליים זה חלק הכי חזק אצלי, קשה לשפוט גם בלי זה...

מאיפה הגעת למסקנה שתהיה 66 ק"ג על 5% שומן? אתה חי בסרט שתאבד רק שומן, אם אתה רוצה לאבד רק שומן תתחיל להזריק טסט מהיום, מ10% ומטה האיבוד שריר יהיה כל כך גדול וגם אתה תתקע ב % שומן ותתחיל לקצץ עוד קלוריות או להוסיף עוד אירובי כדי לשבור את ה SET POINT שאתה תבכה ותפסיק באמצע, מ 8% ומטה מחכה לך יסורים וגיהנום, אבל כל זאת בשביל גביע מפלסטיק, ודלי חלבון.
ובקשר לאותם אנשים 60 ק"ג הם 1.60 ועליהם המסה הזו נראת סביר, בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מאיפה הגעת למסקנה שתהיה 66 ק"ג על 5% שומן? אתה חי בסרט שתאבד רק שומן, אם אתה רוצה לאבד רק שומן תתחיל להזריק טסט מהיום, מ10% ומטה האיבוד שריר יהיה כל כך גדול וגם אתה תתקע ב % שומן ותתחיל לקצץ עוד קלוריות או להוסיף עוד אירובי כדי לשבור את ה SET POINT שאתה תבכה ותפסיק באמצע, מ 8% ומטה מחכה לך יסורים וגיהנום, אבל כל זאת בשביל גביע מפלסטיק, ודלי חלבון.
ובקשר לאותם אנשים 60 ק"ג הם 1.60 ועליהם המסה הזו נראת סביר, בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.
/....

נערך לאחרונה:
ברור שהוא יכול להגיע ל5 אחוז שומן, הוא גם יכול להגיע ל3.5 אחוז שומן.

אבל מה שישאר ממנו יהיה שווה לאנורקסית עלית.

ובקשר לקלן... חחח

71 קילו 10 אחוז שומן זה שחיף? אם אתם אומרים... LET IT BE.
בכל מקרה, 71 קילו על 1.75 לפיטנס זה הכי לא שחיף, וגם בכללי זה לא שחיף, ולא בשום צורה.
אבל.. ניחא.

זה לא שחיף זה אנורקס, או ילד בתת משקל.
אבל כנראה ממרום הניסיון שלך אתה יודע, שלבן אדם שמתאמן 70 קילו זה לא שחיף.
דבר איתנו שתרצה להראות כמו גבר ולא כמו ילד בכיתה ז.

מה גם שלפני תחרות אתה תצטרך לעשות יבוש ותוריד לפחות 4-5 ק"ג והיה כבר הגענו ל 50 ק"ג על 1.70 ו 5% שומן על במה, ממש מרשים אני בטוח שתזכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית