הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
לא נכון .
הבעיה התחילה שהציבור הקשיב לממשלה והממשלה לא ידעה מה היא אומרת ומה לעשות .

יש לנו ממשלה של מתפקדת , הציבור בסדר גמור , כמו כל ציבור אחר בעולם חלק ממושמעים יותר חלק פחות , איפה הממשלה ?
בכלל לאחרונה עולה בי השאלה , נניח יש אדם שהוא על הרצף האוטיסטי , לא בחור שהוא בסדר , ואבא שלו עשיר מאוד ומריץ לו קמפיינים בלי הפסקה לראשות הממשלה בלי להגיד שיש לו בעיה כזאת / אחרת , והוא נבחר לראשות הממשלה אחרי הבטחות בלי סוף , ואז מגיע מצב שהוא ראש הממשלה כל ההבטחות לא קיים , והמדינה בידיים שלו והוא לא יודע מה לעשות ואין לו את היכולת לנהל .

אם בגלל שהוא נבחר בבחירות "דמוקרטיות" הוא צריך להישאר ראש הממשלה ? לא מבין איך יש תפקיד בעולם שלא משנה מה אתה עושה , לא יכולים לפטר אותך.
אין פה ממשלת שתשרת את הציבור ותעשה דברים לתועלת הציבור וככה זה נראה.

הציבור לא אשם שנתב"ג פתוח ! ! !
אין קשר לממשלה לבין האנשים.
האנשים בסופו של דבר זרקו ז*ן על ההנחיות.
אין שום קשר לממשלה כאן.
וואלה אז כל דבר שירצו לדחוף לי אני אגיד אמן?
כל מי שבממשלה הוא בידיוק כמוך לא כל מה שהם אומרים קדוש, זה בסדר גם לשאול שאלות ולנסות להבין שאולי זה לא עוזר.
מי אומר שאני בעד לדחוף חיסונים לאנשים?
מי שרוצה שיתחסן לא מעניין אותי.
אכפת לי רק לשמור על ההנחיות בעצמי וזהו.
חולים שהקרונה עברה להם בקלות
ואיך אתה יודע שאתה תקבל את זה בקלות?
אתה לא יודע, זה סיכון ולדעתי עדיף להתחסן מאשר לחלות. אני והמשפחה שלי יצאנו בזול למרות שאמא שלי סבלה מקשיי נשימה וכל שאר הדברים שאני גם סבלתי מהם(חולשה, כאבי שרירים ובניגוד לשאר המשפחה אבד לי חוש ריח וטעם)

לומר באופן גורף שהסיכוי שלך להידבק בתור לא מחוסן הוא קלוש מבוסס על מדגם שלא מייצג שום דבר
לי הוא מייצג, ואני צריך לקבל החלטה.
גם אם לא מדובר בפגיעה קשה אתה באמת יודע מה ההשלכות ארוכות הטווח של זה על הגוף?
אני לא יודע מה ההשלכות הארוכות טווח של החיסון, אף אחד לא יודע. והנה סוד, אץ אף אחד זה לא מעניין. איזה מחקר לאיזשהו חיסון עשו מעבר לכמה שבועות?
במדינת ישראל התחסנו קרוב ל-6 מיליון אנשים והדיווח על תופעות לוואי רציניות יותר מטיפה חום וחולשה
זה מה שמדאיג, אבא שלי ואחרים כמוהו לא מדווחים, למה זה?
ואיך אתה יודע שאתה תקבל את זה בקלות?
אתה לא יודע, זה סיכון ולדעתי עדיף להתחסן מאשר לחלות. אני והמשפחה שלי יצאנו בזול למרות שאמא שלי סבלה מקשיי נשימה וכל שאר הדברים שאני גם סבלתי מהם(חולשה, כאבי שרירים ובניגוד לשאר המשפחה אבד לי חוש ריח וטעם
אמרו לנו שבריאות מונעת מחלות, אבל משום מה לא קרונה.
אני מעדיף להשקיע בבריאות שלי כמניעת מחלה חריפה.

• פותח/ת השרשור
אלקין בקבינט: אם מישהו זכאי לזריקת בוסטר ולא לקח אותה, יבוטל לו התו הירוק | שקד דורשת לאשר עכשיו בוסטר מגיל 40

אני מעדיף להשקיע בבריאות שלי כמניעת מחלה חריפה.
ברור.
אני לא בא ומנסה להביא לך פה הצדקות ללמה כדאי להתחסן.
בסה"כ ציינתי שעדיף לא לחלות במחלה כי אין לך מושג איך תקבל את זה ואם תקבל את זה רע, אי אפשר לדעת מה יהיה..

הקורונה הוכיחה שגופנו הוא לא רק שלנו ואפשר לפגוע באחר בהתנהלות שלנו , מה שאומר שצריך לשמור על עצמנו מעבר לעצמנו אלא גם עבור האחר .
המסקנה - ללכת בצניעות , ולא להגיד גופי ברשותי .
יו אלוהים ישמור על מה אתה אפילו מדבר בשלב הזה.
יש סיכוי קלוש שאדבק ללא חיסון, ואם זה יקרה, יש סיכוי קלוש שזה יסכן אותי.
יש סיכוי קלוש שאסבול נזק משמעותי מהחיסון, וסיכוי די וודאי שזה לא יהיה נעים.
סלח לי אלחנן אבל אני באמת מקווה שלא תחלה מהדבר הזה , לא כי אני שונא אותך אלא כי אני מאחל שלא תסבול מתופעות הלוואי של הדבר הארור הזה...באמת שזה נראה שזאת התעקשות שלך להסתכל על הדברים ואני מקווה שהיא לא תזיק לך.

• פותח/ת השרשור
שימו לב
זה לא מגפת הקורונה יותר, זה מגפת הדלתא
שימו לב
זה לא זריקה שלישית, זה בוסטר
שימו לב שימו לב
המטרה לחסן את כולם, מה עם לתקצב מערכי בדיקות מהירות וכל זה? לא מעניין אותם, מתחסנים מדבקים ומדביקים... התחסנת? תידבק ותדביק חופשי העיקר שאתה מחוסן משהו פה מתנהל לא נכון

אין קשר לממשלה לבין האנשים.
האנשים בסופו של דבר זרקו ז*ן על ההנחיות.
אין שום קשר לממשלה כאן.
יש קשר , כל אוכלוסיה מתחלקת , יש אוכלוסיה קשובה יותר ואוכלוסיה מורדת יותר , הממשלה אין לה משילות , רגע השיא של נתניהו (ואני לא מצביע לו ולא משנה לי אם יהיה ראש ממשלה או לא ) אבל רגע השיא שעשה סגר למרות שכביכול פגע בציבור שלו , העובדים בשוק שיצאו נגדו וכדו'.

הממשלה לא מתפקדת , לא משתלטת על ציבורים שלמים ועושה רושם שמונעת לא מאינטרס מה טוב למדינה ולתושבים אלא בשביל לא ליצור לעצמם עוד בעיות , הם לא יעשו שום דבר במגזר הערבי בגלל חשש מהמפלגות הערביות , ולך תדע אולי גם חוששים לעשות סגר שהציבור לא יצא נגדם.

בשורה התחתונה מזה לא התייחסו להנחיות ? יש ממשלה שאמורה לדאוג שההנחיות יבוצעו , לפחות במרחב הפתוח , לפחות בשטח , לפחות בנתב"ג וכו' .

הממשלה לא מתפקדת !

שימו לב
זה לא מגפת הקורונה יותר, זה מגפת הדלתא
שימו לב
זה לא זריקה שלישית, זה בוסטר
שימו לב שימו לב
המטרה לחסן את כולם, מה עם לתקצב מערכי בדיקות מהירות וכל זה? לא מעניין אותם, מתחסנים מדבקים ומדביקים... התחסנת? תידבק ותדביק חופשי העיקר שאתה מחוסן משהו פה מתנהל לא נכון
אני מבקש זן קולומביני

• פותח/ת השרשור
הולך להיות יוקר מחייה,שאתם לא תאמינו
חבילת לחם פרוס עולה 7.2 שקל
כבר בלתי אפשרי לקנות 5 ק"ג חלבון בפחות מ200 ש"ח
המחירים של הסטרואדים עלו די הרבה
ובנוסף לכל זה משיתים עלינו עוד מיסים... וזה למה? כי הפדרל רזרב הדפיסו יותר מחצי מכמות הדולרים אי פעם בשנת 2020-2021 אמריקאים שמעצימים את הבעיה כדי לטפל בה עד שכבר אי אפשר
נקודה טובה?
מחירים מאמירים, יוקר המחיה, תכלה פרוטה מן הכיס זה מסימני הגאולה
הרב @elchonon יכול לאמת?

הרב @elchonon יכול לאמת?
אני שמח בירקות כאן בארץ.
בארה"ב חבילת חסה עלתה 15$!!!
לעומת 6 ש"ח כאן בארץ, זה הזיה.

רק האננס היה חלום שם 3$ לראש לעומת 30-40 ש"ח כאן.

כל השאר כמעט אותו מחיר, רק שבארץ יותר טעים.

קודם כל תפרנס את ״עניי ביתך״
ולא את הקוז׳רים

איפה נשמע דבר כזה,שאנחנו משלמים ארנונה על נכס שהוא בבעלותינו(מי שלא משכיר)
ועוד מה? תצא החוצה לרחוב,הכל מטונף ולא מתוחזק כראוי!

• פותח/ת השרשור
בספר דניאל יש נבואה שלפני ביאת משיח יהיה שלטון זר שישלוט על עם ישראל והעולם במשך 9 חודשים
-איראן, סין, אמריקה מתפוררת, שלטון פייזר או סתם תסתכל על מי תופס את הממשלה שלנו בבי3ים מי בעצם בעמדות מפתח
@elchonon מה כתוב במקורות לגבי זה, האם אתה מאמין שאנחנו כפסע לפני הגאולה?
עוד לא אבדה תקוותנו?

בספר דניאל יש נבואה שלפני ביאת משיח יהיה שלטון זר שישלוט על עם ישראל והעולם במשך 9 חודשים
-איראן, סין, אמריקה מתפוררת, שלטון פייזר או סתם תסתכל על מי תופס את הממשלה שלנו בבי3ים מי בעצם בעמדות מפתח
@elchonon מה כתוב במקורות לגבי זה, האם אתה מאמין שאנחנו כפסע לפני הגאולה?
עוד לא אבדה תקוותנו?
כרגיל, או פסע מגאולה או מגלות.

רגע? המשיח מחוסן? שלא יכניסו אותו לבידוד...
🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית