עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת שאין לי מושג מי זה.גרג דוסט
העיקר אתה אומר שאתה לא יודע מי זהאוכל לומר גם אולי הבחור חיי עשור על 1500 טסט שבועי עם 14 iu של gh והיום הוא רק משייט ללא רצון להתקדם אז ה 250 טסט מתאים לו
גבר שחרר קצת מהטוקסיק, לפחות לכבוד שבתכהרגלך אתה מקשקש
וכן 250 זה קצת טיםשי לעלות על חומרים בשביל מינון כזה אלא אם כן אתה trt או שיש עוד חומרים במשוואה250 לידיעתך
אז אתה לא חלק מהמאמינים בתזה.אני לא הייתי עולה על סייקל בשביל 250 סולו
נשבע לך לא יודע אבל מניח שזה בודי בילדר גדול .העיקר אתה אומר שאתה לא יודע מי זה
באיזה קטגוריה...דאבל פנטריישן?שאר בזמן פורנו
בנות 40 פלוסבאיזה קטגוריה...דאבל פנטריישן?
למה הוא יעיל במינון נמוך ?
עזוב זה נושא פילוסופי בפני עצמו.
250 טסט בשבוע זה לא סייקל ועדיין יש פגיע בציר ההורמונלי.
500 זה כבר סייקל אבל הפגיע היא כמו ב250.
אני אמיתי לגמרי אני בסייקל שלי מכניס 250 מג טסט מעל זה אתה תקבל יותר מידי תופעות לוואי מעדיף להכניס דברים אחרים במינונים גבוהים שהם עם פחות ארומטיזציה. טסט אני מכניס כחומר בסיס לא עובר את ה250 מג עד 300 מג בשבוע יחד עם זה אני מוסיף דברים אחרים שלא גורמים לארומטיזציה כמו טסטחבר יקר...
תענה עם יד על הלב !
הסייקלים שלך בנויים מ 250 טסט בשבוע ?
אני לא מתכוון לקרוז , או בין הסייקלים או שיוט או הפסקה כמו שקוראים לזה הבודי בילדרים.
כשאתה עושה סייקל אתה על 250 טסט בשבוע ?
או אתה עולה ל1000 ???
יאלה תהיה אמיתי עם עצמך ואיתנו .
אל תאמין כן תאמין כל עוד אתה לא לקוח שלי זה מיותר מבחינתי בכלל להכנס איתך יותר מידי לפרטים האלה.די עם הקשקושים...
250 חוץ מנזק לא יביא שום תועלת אנאבולית.
הבחור הזה..לא מעניין אותי מה שיגיד בסוף הסייקל כי אני לא מאמין לא
שיקומו פה עוד כמה חלילנים של ה"תיאוריה" ויעשו "סייקל" 250 ויספר לנו בסוף pct על הפירות המדהימים שלו.
כהרגלך אתה מקשקש על דברים שקראת במחקר של מקור לא ידוע על 4 עכברים ו9 חולדות או איזה פוסט של בילדר שאתה לא מכיר אישית
לך אתה תעשה "סייקל 250" ןתספר לנו חוויות
ו250 עם חומר אחר במינון מצחיק פחות...זה לא סייקל 250 לידיעתך...וזה בהחלט הגיוני במקרים מסויימים
אבל אין קשר למה שהועלה כאן בפוסט
המלצתך התקבלה.
לא ממליץ לעבור את ה300 מג טסט בסייקל.
באמת שאין לי מושג מי זה.
אבדוק בגוגל לפרוטוקול.
אבל אני אגיד לך משהו קטן - אם מדובר בכוכב רשת שמתפרנס מכל מיני דברים שבוא אומר בסרטונים שלו - אז אומר זאת בתור איש עסקים שמחפש להרוויח כסף - אנשי עסקים יגידו מה שצריך כדי להרוויח כסף.
ואם הוא הולך על איזה שהוא נרטיב/תסריט שמביא לו גישה חדשה שבעקבות זאת יש לו הרבה עוקבים....
אז דרשני לגבי האמת שלו
אני במקצוע שלי לא מאמן ולא מדריך ולא מייעץשמתי לב למשהו עיקבי (גם במידע שאתה נותן לאנשים) שאתה מאוד מיושן ומקובע. ואני בטוח לא הראשון שאומר לך את זה. באווירה טובה, קח בחשבון
בדיוק מה שאמרתי כל התגובות שלו הם מיושנות ולא נכונות גישות וצורות חשיבה שפשוט לא מעודכנות וזה יכול להטעות המון חברה כאן.שמתי לב למשהו עיקבי (גם במידע שאתה נותן לאנשים) שאתה מאוד מיושן ומקובע. ואני בטוח לא הראשון שאומר לך את זה. באווירה טובה, קח בחשבון
דבר ראשון אתה נראה נהדר .אני אמיתי לגמרי אני בסייקל שלי מכניס 250 מג
קודם כל תודה על המחמאה והאמת שזה לא מדויק אני יורד לקרוז לפחות חודשיים שלושה (תלוי במשך הבלאסט) המינון שלי בקרוז הוא 150 מג טסט אנטט שבועי @reemar יכול להעיד על כך שזה המינון שלי בקרוז. אמת זה לא סייקל ראשון ולא שלישי שלי אבל כפי שציינתי המינון שלי בסייקל לא עובר את הטסט 300 מג.דבר ראשון אתה נראה נהדר .
דבר שני אני לא אכנס איתך לויכוח כי אתה אדם אמיתי שחושף את פנוי ומנסה להתפרנס מזה . אני לא פוגע לאיש בפרנסה.
אבל רק אומר את דעתי ברשותך.
לפי הלוק שלך אני יכול להגיד 2 דברים:
1. יש לך ניסיון עם סטרואידים. ואתה אתה "על חומרים" כמה שנים טובות ללא הפסקות .
אולי פה ושם יוצא לחודש הפוגה לנקות רצפטורים אחרי תחרות אבל עד כאן.
2. את הגוף שלך לא בנית ב2 סייקלים של טסט אננט במשך 12 שבעות כ"א הרי.
מה שנקרא את מקצוען ברמה ישראלית וזה אומר שאתה ב"on" כל השנה.
לי טיפה מוזר שאתה טוען שאתה בפיק מגיע ל300 טסט בשבוע .אז מה זה משאיר אותך בקרוז עם 50 מג טסט בשבוע??
ממש לא נכון אני הכי גלוי והכי פתוח עם הדברים שאני לוקח ועם ״הנזק״ שעושה לגוף לכן אני תמיד נגד שאנשים שלא מעוניינים להתחרות יגעו ויכנסו לעולם הזה.דבר ראשון אתה נראה נהדר .
דבר שני אני לא אכנס איתך לויכוח כי אתה אדם אמיתי שחושף את פנוי ומנסה להתפרנס מזה . אני לא פוגע לאיש בפרנסה.
אבל רק אומר את דעתי ברשותך.
לפי הלוק שלך אני יכול להגיד 2 דברים:
1. יש לך ניסיון עם סטרואידים. ואתה אתה "על חומרים" כמה שנים טובות ללא הפסקות .
אולי פה ושם יוצא לחודש הפוגה לנקות רצפטורים אחרי תחרות אבל עד כאן.
2. את הגוף שלך לא בנית ב2 סייקלים של טסט אננט במשך 12 שבעות כ"א הרי.
מה שנקרא את מקצוען ברמה ישראלית וזה אומר שאתה ב"on" כל השנה.
לי טיפה מוזר שאתה טוען שאתה בפיק מגיע ל300 טסט בשבוע .אז מה זה משאיר אותך בקרוז עם 50 מג טסט בשבוע??
@gymguy
מטבע הדברים אתה מנסה להשמע אדם מתון ואחד שלא דוגל במינון גבוהה כדי לקדם את מעמדך בעולם הייעוץ.
זה בסדר.
אני מנגד לא מאמן ולא יועץ תזונה.
אומר את דעתי ומשתף מה אומרים לי אנשים אחרים שעברו תחרות או 2
תראה גם אם זה באמת ככהקודם כל תודה על המחמאה והאמת שזה לא מדויק אני יורד לקרוז לפחות חודשיים שלושה (תלוי במשך הבלאסט) המינון שלי בקרוז הוא 150 מג טסט אנטט שבועי @reemar יכול להעיד על כך שזה המינון שלי בקרוז. אמת זה לא סייקל ראשון ולא שלישי שלי אבל כפי שציינתי המינון שלי בסייקל לא עובר את הטסט 300 מג.
מתי ציינתי שאני רק על טסט סולו? Gh התחלתי לקחת רק החודש זה דבר ראשון מעבר לזה ההתייחסות שלי הייתה לגבי המינון של הטסט אתה צריך להבין שיותר טסט לא אומר יותר תוצאות והגישה שלי זה לקחת מינימום טסט (עקב הארומטיזציה שלו) ולקחת מינון גבוה יותר של אנבוליים/אנדרוגניים אחרים שהם בעלי יכולת ארומטיזציה פחות משל טסט. הכוונה שלך טובה אתה מנסה לעזור ולהשפיע והרי זה מבורך וראוי להערכה אבל הגישות שלך מאוד מיושנות ומקובעות לכן אני באמת ממליץ לך מכיוון והנושאים האלה חשובים לך ללמוד ולהתפתח בנושא הזה גם בשביל עצמך וגם כדי שתוכל לתת כאן את ההכוונות הנכונות לאנשים.תראה גם אם זה באמת ככה
אתה לא רץ על 300 מג טסט סולו.
אני בטוח שיש ברגע קוקטייל יפה של חומרים כוללgh וחבריו
ערכתי את התגובה הקודמת שלי.מתי ציינתי שאני רק על טסט סולו? Gh התחלתי לקחת רק החודש זה דבר ראשון מעבר לזה ההתייחסות שלי הייתה לגבי המינון של הטסט אתה צריך להבין שיותר טסט לא אומר יותר תוצאות והגישה שלי זה לקחת מינימום טסט (עקב הארומטיזציה שלו) ולקחת מינון גבוה יותר של אנבוליים/אנדרוגניים אחרים שהם בעלי יכולת ארומטיזציה פחות משל טסט. הכוונה שלך טובה אתה מנסה לעזור ולהשפיע והרי זה מבורך וראוי להערכה אבל הגישות שלך מאוד מיושנות ומקובעות לכן אני באמת ממליץ לך מכיוון והנושאים האלה חשובים לך ללמוד ולהתפתח בנושא הזה גם בשביל עצמך וגם כדי שתוכל לתת כאן את ההכוונות הנכונות לאנשים.
אתה מבין אחי...5 יחידות אינסולין בימי אימון בלבד
אתה קופץ מנושא לנושא לכן קשה להתייחס לכל הדברים שאתה מעלה לא טענתי שאני עושה דברים שהם ״בריאים״ שוב ההתייחסות שלי הייתה נטו למינון של הטסט ולגישה ש250 מג טסט בשבוע זה מינון של ״ילדים״.ערכתי את התגובה הקודמת שלי.
תקרא
זה מה ששיתפו אותי עד עכשיו
זה לא שחור ולבןאתה קופץ מנושא לנושא לכן קשה להתייחס לכל הדברים שאתה מעלה לא טענתי שאני עושה דברים שהם ״בריאים״ שוב ההתייחסות שלי הייתה נטו למינון של הטסט ולגישה ש250 מג טסט בשבוע זה מינון של ״ילדים״.
מוסיפים דוסטינקס בסייקל כזה שיש לו טרן בגלל שהפרולאקטין יעלה ויגלוש מהנורמה שלו בבדיקת דם. בשביל שזה לא יקרה מוסיפים חצי כדור פעמיים בשבוע.קייבר הכוונה לקברגולין (דוסטינקס), אבל להשתמש מההתחלה בדוסטינקס אין טעם לא ? אלא אם יצוץ משהו ?