הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעתכם

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
מה דעתכם ?
גובה 1.70 שוקל 80 ק״ג א״ש בערך 17 (לא מדויק)
סייקל 6
סייקל חיטוב קלאסי
500 מ״ג סוסטנון ew
250 טרן אנתת ew
קרדרין 20 מ״ג ed
פרווירון 25 מ״ג ed
כמובן שפרגניל לפי הפרוטוקול, ארימידקס + קייבר + טמוקסיפן בצד למקרה חירום.

באמת שאין לי מושג מי זה.
אבדוק בגוגל לפרוטוקול.
אבל אני אגיד לך משהו קטן - אם מדובר בכוכב רשת שמתפרנס מכל מיני דברים שבוא אומר בסרטונים שלו - אז אומר זאת בתור איש עסקים שמחפש להרוויח כסף - אנשי עסקים יגידו מה שצריך כדי להרוויח כסף.
ואם הוא הולך על איזה שהוא נרטיב/תסריט שמביא לו גישה חדשה שבעקבות זאת יש לו הרבה עוקבים....
אז דרשני לגבי האמת שלו.

אוכל לומר גם אולי הבחור חיי עשור על 1500 טסט שבועי עם 14 iu של gh והיום הוא רק משייט ללא רצון להתקדם אז ה 250 טסט מתאים לו

אוכל לומר גם אולי הבחור חיי עשור על 1500 טסט שבועי עם 14 iu של gh והיום הוא רק משייט ללא רצון להתקדם אז ה 250 טסט מתאים לו
העיקר אתה אומר שאתה לא יודע מי זה
כהרגלך אתה מקשקש
גבר שחרר קצת מהטוקסיק, לפחות לכבוד שבת
250 לידיעתך
וכן 250 זה קצת טיםשי לעלות על חומרים בשביל מינון כזה אלא אם כן אתה trt או שיש עוד חומרים במשוואה
אני לא הייתי עולה על סייקל בשביל 250 סולו

למה הוא יעיל במינון נמוך ?

עזוב זה נושא פילוסופי בפני עצמו.
250 טסט בשבוע זה לא סייקל ועדיין יש פגיע בציר ההורמונלי.
500 זה כבר סייקל אבל הפגיע היא כמו ב250.
חבר יקר...
תענה עם יד על הלב !
הסייקלים שלך בנויים מ 250 טסט בשבוע ?
אני לא מתכוון לקרוז , או בין הסייקלים או שיוט או הפסקה כמו שקוראים לזה הבודי בילדרים.
כשאתה עושה סייקל אתה על 250 טסט בשבוע ?
או אתה עולה ל1000 ???
יאלה תהיה אמיתי עם עצמך ואיתנו .
אני אמיתי לגמרי אני בסייקל שלי מכניס 250 מג טסט מעל זה אתה תקבל יותר מידי תופעות לוואי מעדיף להכניס דברים אחרים במינונים גבוהים שהם עם פחות ארומטיזציה. טסט אני מכניס כחומר בסיס לא עובר את ה250 מג עד 300 מג בשבוע יחד עם זה אני מוסיף דברים אחרים שלא גורמים לארומטיזציה כמו טסט
די עם הקשקושים...
250 חוץ מנזק לא יביא שום תועלת אנאבולית.
הבחור הזה..לא מעניין אותי מה שיגיד בסוף הסייקל כי אני לא מאמין לא
שיקומו פה עוד כמה חלילנים של ה"תיאוריה" ויעשו "סייקל" 250 ויספר לנו בסוף pct על הפירות המדהימים שלו.

כהרגלך אתה מקשקש על דברים שקראת במחקר של מקור לא ידוע על 4 עכברים ו9 חולדות או איזה פוסט של בילדר שאתה לא מכיר אישית
לך אתה תעשה "סייקל 250" ןתספר לנו חוויות

ו250 עם חומר אחר במינון מצחיק פחות...זה לא סייקל 250 לידיעתך...וזה בהחלט הגיוני במקרים מסויימים
אבל אין קשר למה שהועלה כאן בפוסט
אל תאמין כן תאמין כל עוד אתה לא לקוח שלי זה מיותר מבחינתי בכלל להכנס איתך יותר מידי לפרטים האלה.

נערך לאחרונה:
באמת שאין לי מושג מי זה.
אבדוק בגוגל לפרוטוקול.
אבל אני אגיד לך משהו קטן - אם מדובר בכוכב רשת שמתפרנס מכל מיני דברים שבוא אומר בסרטונים שלו - אז אומר זאת בתור איש עסקים שמחפש להרוויח כסף - אנשי עסקים יגידו מה שצריך כדי להרוויח כסף.
ואם הוא הולך על איזה שהוא נרטיב/תסריט שמביא לו גישה חדשה שבעקבות זאת יש לו הרבה עוקבים....
אז דרשני לגבי האמת שלו

שמתי לב למשהו עיקבי (גם במידע שאתה נותן לאנשים) שאתה מאוד מיושן ומקובע. ואני בטוח לא הראשון שאומר לך את זה. באווירה טובה, קח בחשבון

שמתי לב למשהו עיקבי (גם במידע שאתה נותן לאנשים) שאתה מאוד מיושן ומקובע. ואני בטוח לא הראשון שאומר לך את זה. באווירה טובה, קח בחשבון
אני במקצוע שלי לא מאמן ולא מדריך ולא מייעץ
יש לי עבודה אחרת .
מתפרנס מדברים אחרים.
לא נפגעתי.

בדיוק מה שאמרתי כל התגובות שלו הם מיושנות ולא נכונות גישות וצורות חשיבה שפשוט לא מעודכנות וזה יכול להטעות המון חברה כאן.

אני אמיתי לגמרי אני בסייקל שלי מכניס 250 מג
דבר ראשון אתה נראה נהדר .
דבר שני אני לא אכנס איתך לויכוח כי אתה אדם אמיתי שחושף את פנוי ומנסה להתפרנס מזה . אני לא פוגע לאיש בפרנסה.

אבל רק אומר את דעתי ברשותך.
לפי הלוק שלך אני יכול להגיד 2 דברים:
1. יש לך ניסיון עם סטרואידים. ואתה אתה "על חומרים" כמה שנים טובות ללא הפסקות .
אולי פה ושם יוצא לחודש הפוגה לנקות רצפטורים אחרי תחרות אבל עד כאן.
2. את הגוף שלך לא בנית ב2 סייקלים של טסט אננט במשך 12 שבעות כ"א הרי.

מה שנקרא את מקצוען ברמה ישראלית וזה אומר שאתה ב"on" כל השנה.
לי טיפה מוזר שאתה טוען שאתה בפיק מגיע ל300 טסט בשבוע .אז מה זה משאיר אותך בקרוז עם 50 מג טסט בשבוע??
@gymguy
מטבע הדברים אתה מנסה להשמע אדם מתון ואחד שלא דוגל במינון גבוהה כדי לקדם את מעמדך בעולם הייעוץ.
זה בסדר.
אני מנגד לא מאמן ולא יועץ תזונה.
אומר את דעתי ומשתף מה אומרים לי אנשים אחרים שעברו תחרות או 2

דבר שני אני לא אכנס איתך לויכוח כי אתה אדם אמיתי שחושף את פנוי ומנסה להתפרנס מזה . אני לא פוגע לאיש בפרנסה.

לי טיפה מוזר שאתה טוען שאתה בפיק מגיע ל300 טסט בשבוע .אז מה זה משאיר אותך בקרוז עם 50 מג טסט בשבוע??
קודם כל תודה על המחמאה והאמת שזה לא מדויק אני יורד לקרוז לפחות חודשיים שלושה (תלוי במשך הבלאסט) המינון שלי בקרוז הוא 150 מג טסט אנטט שבועי @reemar יכול להעיד על כך שזה המינון שלי בקרוז. אמת זה לא סייקל ראשון ולא שלישי שלי אבל כפי שציינתי המינון שלי בסייקל לא עובר את הטסט 300 מג.

@gymguy
מטבע הדברים אתה מנסה להשמע אדם מתון ואחד שלא דוגל במינון גבוהה כדי לקדם את מעמדך בעולם הייעוץ.
זה בסדר.
אני מנגד לא מאמן ולא יועץ תזונה.
אומר את דעתי ומשתף מה אומרים לי אנשים אחרים שעברו תחרות או 2
ממש לא נכון אני הכי גלוי והכי פתוח עם הדברים שאני לוקח ועם ״הנזק״ שעושה לגוף לכן אני תמיד נגד שאנשים שלא מעוניינים להתחרות יגעו ויכנסו לעולם הזה.

קודם כל תודה על המחמאה והאמת שזה לא מדויק אני יורד לקרוז לפחות חודשיים שלושה (תלוי במשך הבלאסט) המינון שלי בקרוז הוא 150 מג טסט אנטט שבועי @reemar יכול להעיד על כך שזה המינון שלי בקרוז. אמת זה לא סייקל ראשון ולא שלישי שלי אבל כפי שציינתי המינון שלי בסייקל לא עובר את הטסט 300 מג.
תראה גם אם זה באמת ככה
אתה לא רץ על 300 מג טסט סולו.
אני בטוח שיש ברגע קוקטייל יפה של חומרים כוללgh וחבריו...

לא יודע מה לומר לך. אין לי ניסיון עשיר כמו שלך בסטרואידים. ומקסימום מקסימום יש לי שנתיים שנתיים וחצי "מה שנקרא זמן שהיתי עם חומר בגוף"
אני שוקל 95 קילו עם אחוז 12 אחוז שומן בערך
בן 38 גובה 1.80

מבחינתי 250 מג טסט זה לא ממש סייקל זה יותר קרוז.
בסייקל אני עולה ל 500/750
עם חומר נוסף אחד לכל היותר.
בלי אורלים בד"כ
ורק לאחרונה נגעתי ב gh
רוב החברה הגדולים שמתחרים (רובם כבר אחרי תקופת התחרויות כי מפאת הגיל שלהם הם כבר אחרי זה) ואני מתייעץ איתם פה ושם.
כולם אומרים לי בפה אחד
להגיע לגרם טסט לא לפחד - זה מה שבנה אותם.
חלקם גם היו על גרם וחצי.
לגבי gh אז כמובן יש את עניין התקציב אני לא יכול לעמוד ביותר מ4 iu אבל גם שם ההמלצה הגורפת היא שאם יש אפשרות אז להגיע ל 8 וגם 12 במידה ויש יכולת כלכלית.

לגבי דקה טרן אז שם הם תמיד עוצרים ב 600 500 גג
בולדנון 800-1000 זה מינון סביר
וינסטרול דיבול טורינבול וכו עולים ל 70 80 90 מג ביום גם לפעמים.

זה מינונים שמקובלים אצל בילדרים ברוב הארץ

נערך לאחרונה:
תראה גם אם זה באמת ככה
אתה לא רץ על 300 מג טסט סולו.
אני בטוח שיש ברגע קוקטייל יפה של חומרים כוללgh וחבריו
מתי ציינתי שאני רק על טסט סולו? Gh התחלתי לקחת רק החודש זה דבר ראשון מעבר לזה ההתייחסות שלי הייתה לגבי המינון של הטסט אתה צריך להבין שיותר טסט לא אומר יותר תוצאות והגישה שלי זה לקחת מינימום טסט (עקב הארומטיזציה שלו) ולקחת מינון גבוה יותר של אנבוליים/אנדרוגניים אחרים שהם בעלי יכולת ארומטיזציה פחות משל טסט. הכוונה שלך טובה אתה מנסה לעזור ולהשפיע והרי זה מבורך וראוי להערכה אבל הגישות שלך מאוד מיושנות ומקובעות לכן אני באמת ממליץ לך מכיוון והנושאים האלה חשובים לך ללמוד ולהתפתח בנושא הזה גם בשביל עצמך וגם כדי שתוכל לתת כאן את ההכוונות הנכונות לאנשים.

נערך לאחרונה:
מתי ציינתי שאני רק על טסט סולו? Gh התחלתי לקחת רק החודש זה דבר ראשון מעבר לזה ההתייחסות שלי הייתה לגבי המינון של הטסט אתה צריך להבין שיותר טסט לא אומר יותר תוצאות והגישה שלי זה לקחת מינימום טסט (עקב הארומטיזציה שלו) ולקחת מינון גבוה יותר של אנבוליים/אנדרוגניים אחרים שהם בעלי יכולת ארומטיזציה פחות משל טסט. הכוונה שלך טובה אתה מנסה לעזור ולהשפיע והרי זה מבורך וראוי להערכה אבל הגישות שלך מאוד מיושנות ומקובעות לכן אני באמת ממליץ לך מכיוון והנושאים האלה חשובים לך ללמוד ולהתפתח בנושא הזה גם בשביל עצמך וגם כדי שתוכל לתת כאן את ההכוונות הנכונות לאנשים.
ערכתי את התגובה הקודמת שלי.
תקרא
זה מה ששיתפו אותי עד עכשיו
5 יחידות אינסולין בימי אימון בלבד
אתה מבין אחי...
זה לגיטימי ו500 מג טסט בשבוע זה מוגזם

ערכתי את התגובה הקודמת שלי.
תקרא
זה מה ששיתפו אותי עד עכשיו
אתה קופץ מנושא לנושא לכן קשה להתייחס לכל הדברים שאתה מעלה לא טענתי שאני עושה דברים שהם ״בריאים״ שוב ההתייחסות שלי הייתה נטו למינון של הטסט ולגישה ש250 מג טסט בשבוע זה מינון של ״ילדים״.

אתה קופץ מנושא לנושא לכן קשה להתייחס לכל הדברים שאתה מעלה לא טענתי שאני עושה דברים שהם ״בריאים״ שוב ההתייחסות שלי הייתה נטו למינון של הטסט ולגישה ש250 מג טסט בשבוע זה מינון של ״ילדים״.
זה לא שחור ולבן
סייקל של רק טסט 250 לא שווה להשבית בשבילו ציר, 400-500 מילא
עכשיו אם זה 250 אבל יש צעצועים אחרים ברקע שזה הקייס שלך זה עוד איכשהו בסדר

קייבר הכוונה לקברגולין (דוסטינקס), אבל להשתמש מההתחלה בדוסטינקס אין טעם לא ? אלא אם יצוץ משהו ?
מוסיפים דוסטינקס בסייקל כזה שיש לו טרן בגלל שהפרולאקטין יעלה ויגלוש מהנורמה שלו בבדיקת דם. בשביל שזה לא יקרה מוסיפים חצי כדור פעמיים בשבוע.
או ש פעם ב שבועיים שלוש אפשר לבדוק בבדיקת דם אם עלה - בדרך כלל זה עולה תמיד. עדיף למנוע מראש תעליה של הפרולקטין שגורמת ללא מאט תופעות לוואי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית