הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סומו או קונבציונלי

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
משעמם לי נורא בעבודה מחפש מה לשאול.

האם יש לסומו יתרון כלשהו או שאין פה שום יתרון ?
והאם זה ספציפית לאנשים שבנויים כך?

לדוגמא בתמונה המוט בקונבציונלי זז יותר גבוהה מאשר הסומו ב כמה סמ בודדים

קבצים מצורפים

• 20210812_200003.jpg
    20210812_200003.jpg
    KB 131.4 · צפיות: 70
כל כך אינדיבידואלי

ברמה האישית סומו הרבה יותר מדויק מבחינה טכנית, כלומר סטייה מטכניקה מאוד טובה במשקלים מרביים פשוט נגררת לכשל בנעילה

קונבנציונלי הרבה יותר מאפשר לmeatheads עם יותר מדי אמוניה לתלוש מוט ולטחון חזרות. ככה זה בשבילי לפחות .

מעבר לכך, ישנם מבחינה מכנית אנשים שיותר בנויים להרמה אחת מאשר השניה, אבל גם שם זה לא מספיק לקבוע. חולשות וחוזקות שריריות ישפיעו על איזה הרמה עדיפה על איזו , בלי קשר לטווח תנועה

• פותח/ת השרשור
כל כך אינדיבידואלי

ברמה האישית סומו הרבה יותר מדויק מבחינה טכנית, כלומר סטייה מטכניקה מאוד טובה במשקלים מרביים פשוט נגררת לכשל בנעילה

קונבנציונלי הרבה יותר מאפשר לmeatheads עם יותר מדי אמוניה לתלוש מוט ולטחון חזרות. ככה זה בשבילי לפחות .

מעבר לכך, ישנם מבחינה מכנית אנשים שיותר בנויים להרמה אחת מאשר השניה, אבל גם שם זה לא מספיק לקבוע. חולשות וחוזקות שריריות ישפיעו על איזה הרמה עדיפה על איזו , בלי קשר לטווח תנועה

שמתי לב שבסומו פחות משתמשים בפשיטת גו אלא ביותר רגליים.
האם ייתכן שבגלל שיש לי פימור קצר וטורסו ארוך יהיה יותר מתאים לי סומו תאורתית? (מת על קונבציונלי אבל אף פעם לא ניסיתי סומו)

שמתי לב שבסומו פחות משתמשים בפשיטת גו אלא ביותר רגליים.
האם ייתכן שבגלל שיש לי פיצור קצר וטורסו ארוך יהיה יותר מתאים לי סומו תאורתית? (מת על קונבציונלי אבל אף פעם לא ניסיתי סומו)
כן, תאוריתית. תאכלס אתה יכול פשוט לנסות את שני ההרמות ולראות למה אתה מתחבר יותר. אם אנחנו מדברים בפאן של תנאי תחרות.

מלבד נוחות וגמישות, סומו מתאים יותר לאנשים ששוקלים פחות.

אך במיוחד לאנשים שעושים הוק גריפ ומשתמשים במוט דדליפט גמיש. גם בגלל שכל סנטימטר פחות למשוך הרבה יותר קל בסומו. וגם כי המוט דק יותר ומתאים להוק גריפ והכתפיים יכולים להיות שמוטות. בקונבנציונלי הכתפיים חייבים להיות אחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית