הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שבוע ריקון פחמימה

• פותח/ת השרשור Re1999
  • פורסם בתאריך

Re1999

משתמש מתחיל
44
2
נק' מוניטין:
2
44
2
אהלן חברים
לאחר סוף של חיטוב וחודש של מאזן ניטרלי.
התחלתי תפריט חדש והמאמן עשה לי שבוע ריקון,בתכלס המטרה שלי לטווח הארוך היא לעלות במסת שריר בצורה הכי אידיאלית ונקייה
הערכים שלי ביום לשבוע ריקון:
משקל 74 סביבות ה12 אחוז שומן 46 שריר
265 גרם חלבון
30 גרם פחמימה (110 גרם אורז אחרי בישול)

מבחינת האימונים גם לשבוע הקרוב הם בווליום מאוד גבוה שזה משהו שאני בכלל לא רגיל אליו
לדוגמא:
כתף אחורית 8 סטים 15 חזרות משקל קבוע חצי דקה מנוחה. כמובן שגם התכנית היא לשבוע הקרוב כדי להבין כמה אני שורף. בדכ אני עובד עם סטים כבדים 3-4 סטים ל8-12 חזרות, מה שדורש ממני להפחית במשקלי העבודה לטובת הטכניקה ומפחד קצת שהשינוי הזה בנוסף לחוסר פחמימה והחיתוך הדרסטי בפחמימות ושומנים יגרום לי לאבד שריר למרות כמות החלבון הגבוהה. ואם עושים את זה כל פעם מחדש זה עלול להזיק?

דעתכם בנושא לגבי שבוע ריקון מומלץ? פחות מומלץ? יועיל יותר בעתיד? ועד כמה מומלץ לחזור על ימי ריקון והעמסה?

נערך לאחרונה:
אני כותב שהם טבעיים כי הם התחרו וזכו wnbf הישראלי,מה שהוא אומר יכול להיות שהוא יותר מצודק מציג סך הכל את איך שאני רואה את הדברים

שמע, יכול להיות שהם מתחרים שם מכמה סיבות:

א. גנטיקה מתאימה
ב. הוא מתאים להם את האימונים מצוין
ג. את רוב התזונה הוא מתאים מצוין
ד. הוא טוב בלעזור להם לשמור על התמדה\מוטיבציה

למרות זאת, הוא מוסיף שם איזה רכיב של "ריקון פחמימה" שהוא מיותר (לפחות בהתחלה): לא מועיל אבל אולי גם לא מזיק מספיק כדי להרוס את שאר התוצאות.

זה לא אומר שהוא מאמן גרוע או חרטטן בכללי, זה פשוט אומר שיש לו משהו אחד שהוא צריך לתקן/לעדכן. אף אחד לא מושלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית