הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילי גב . שבת שלום

• פותח/ת השרשור Tocayo
  • פורסם בתאריך

Tocayo

משתמש מתחיל
154
12
נק' מוניטין:
-9
154
12
4 ימים. מתאמנת חדשה
אהלן חברים

שבת שלום .

מאז ומתמיד הייתי שרירית ( גנטיקה )

לא שרירית כמו מתאמנת -

אלה שרירים של ילדה עם גנטיקה.

ביידים וברגליים .

אבל עליתי במשקל (במשך השנתיים) לא משהו דרסטי בכלל.

וגם יש לי שרירים בגלל הגנטיקה

ואז יוצא מצב שזה ביחד .

דיברתי עם בחור לגבי תרגילים לגב

כי אני מרגישה לא בנוח עם הגב שלי.

הוא מכיר מלא נשים שמתאמנות לגב

ויש להן צורה יפה ונשית .

והתחלתי להתאמן אתמול בתרגילים -

בנט אובר ועוד תרגיל גב במכונה .

ככה הגב שלי נראה .

האם תרגילי גב יתנו לי מראה נשי?

ולא נפוך כמו עכשיו???

* אני לא רוצה חיטוב , אין לי זמן בכלל לחיטוב ואז מסה*

קבצים מצורפים

• 0249098B-3053-426A-9889-A7AC4A894FC8.jpeg
    0249098B-3053-426A-9889-A7AC4A894FC8.jpeg
    KB 39.6 · צפיות: 210
מה זה צורה יפה ונשית של גב בשבילך? אם את מדברת על מסת שריר אז כן תרגילי גב יעזרו לך בזה, אם את רוצה לרדת בהיקפים אז אין ברירה אחרת מחיטוב.
כשעושים חיטוב היקפי הגוף יורדים כמכלול, אי אפשר לבחור מה לחטב ואיפה לרדת.

תעלי תמונה של ''גב נשי'' שנדע על מה מדובר או מה היעד שלך.
בנוסף לזה, קחי בחשבון שלרוב הבנות שמככבות באינסטגרם יש אחוז שומן גוף נמוך מאוד.

• פותח/ת השרשור
תעלי תמונה של ''גב נשי'' שנדע על מה מדובר או מה היעד שלך.
בנוסף לזה, קחי בחשבון שלרוב הבנות שמככבות באינסטגרם יש אחוז שומן גוף נמוך מאוד.

קבצים מצורפים

• 09B39884-9008-4D38-BE23-A6CB9D4402D3.jpeg
    09B39884-9008-4D38-BE23-A6CB9D4402D3.jpeg
    KB 37.2 · צפיות: 122
אם אין לך זמן לחיטוב ומסה, לא רואה דרך אחרת שתגיעי לזה, תרגילים זה בסך הכל תרגילים ולא יותר מזה, התזונה שלך לאורך היום תשנה את המראה שלך.
וכמובן התקדמות באימונים.

• פותח/ת השרשור
אם אין לך זמן לחיטוב ומסה, לא רואה דרך אחרת שתגיעי לזה, תרגילים זה בסך הכל תרגילים ולא יותר מזה, התזונה שלך לאורך היום תשנה את המראה שלך.
וכמובן התקדמות באימונים.
אבל היא בעצמה עושה תרגילים של מסה
עם משקלים גדולים
היא לא עושה חיטוב בכלל
וכמובן התקדמות באימונים.
התרגילים האלה יגרמו לגב נפוך יותר ?

תרגילים של מסה
אין דבר כזה תרגילים של מסה, מסה זה בסך הכל תיאור של מאזן קלורי מסוים. התרגילים נשארים זהים.
היא לא עושה חיטוב בכלל
כנראה שהיא כן.
התרגילים האלה יגרמו לגב נפוך יותר
תכלס כל תרגיל לגב שתתמידי ותתקדמי בו יגדיל לך את הגב. אבל בלי מסה לא תגדלי, ובלי חיטוב לא תחשפי את השריר שמתחת לשומן.

היקף הגב שלה יותר נמוך משלך ונראה שהיא על אחוז שומן נמוך יותר. הדרך היחידה להגיע למצב כזה במצבך היא חיטוב ואין שום דרך אחרת.

• פותח/ת השרשור
היקף הגב שלה יותר נמוך משלך ונראה שהיא על אחוז שומן נמוך יותר. הדרך היחידה להגיע למצב כזה במצבך היא חיטוב ואין שום דרך אחרת.
לא חייב גב כמו שלה בדיייווק.
אני בטוחה שיש נשים עם גב יפה קצת שרירי ונשי
שיש להן אחוזי שומן בסביבות לשלי?

כשאומרים לי גב נשי אני מדמיין בראש גב קטן בלי שרירים בכלל,התמונה שהעלת זה גב חזק לא בדיוק ״נשי״..
בכל מקרה זה הגנטיקה שלך(לא שזה רע) אם את רוצה שהוא יהיה פחות רחב תרדי באחוזי שומן

"גב יפה" זה משהו אינדיבידואלי, לטעמי האישי גב כמו של הבחורה שהעלית כאן זה לא מושך בכלל ומנגד את אוהבת את המראה הזה. זה הכול אינדיבידואלי.
אני לא יודע מה אחוז השומן שלך אבל בתמונה שהעלית כאן רואים בחורה עם היקף גב יותר נמוך משלך ועם אחוז שומן נמוך יותר, ואם זה מה שאת רוצה הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה להתחטב כלומר להיות בגירעון קלורי לא גדול מדי למשך תקופה ואז היקפי הגוף שלך ובהם גם הגב ירדו ואחוז השומן שלך יירד כך שעם עבודה על גב מסת השריר שלך תהיה בולטת יותר.

היוש.
הגב הנשי שפרסמת זאת מישהי עם אחוזי שומן נמוכים משלך. אם את רוצה גב צר יותר את צריכה חיטוב. ולמען הסר ספק, חיטוב זה שם נרדף לדיאטה. את צריכה להרזות וזהו

• פותח/ת השרשור
"גב יפה" זה משהו אינדיבידואלי, לטעמי האישי גב כמו של הבחורה שהעלית כאן זה לא מושך בכלל ומנגד את אוהבת את המראה הזה. זה הכול אינדיבידואלי.
אני לא יודע מה אחוז השומן שלך אבל בתמונה שהעלית כאן רואים בחורה עם היקף גב יותר נמוך משלך ועם אחוז שומן נמוך יותר, ואם זה מה שאת רוצה הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה להתחטב כלומר להיות בגירעון קלורי לא גדול מדי למשך תקופה ואז היקפי הגוף שלך ובהם גם הגב ירדו ואחוז השומן שלך יירד כך שעם עבודה על גב מסת השריר שלך תהיה בולטת יותר.
בקיצור ,לא לגעת בגב וזהו?
כי אם אני מבינה - עבודה על הגב שלי תיתן מראה לי גברי?

ממה שאני רואה בתמונה, לפחות מבחינת מסה, ההבדל ביניכן לא כזה גדול.
המראה של ה''גב הנפוך'' שאת מלינה עליו - זה בגלל שיש לך יותר שומן ונוזלים ממנה, מה שאומר שאת צריכה לרדת באחוזי שומן.

בקיצור ,לא לגעת בגב וזהו?
כי אם אני מבינה - עבודה על הגב שלי תיתן מראה לי גברי?

חחחח מה זה מראה גברי? הגב שלך נראה בסדר גמור ובפרופורציות לגוף שלך, את לא נראית גברית וגם אם תעבדי על הגב את לא תהפכי פתאום לענק הירוק.
לעבוד על שרירי הגב יחזק ויגדיל את שרירי הגב שלך (לא באופן דרסטי, אני מניח שאת לא מתכוונת להתחיל תוכנית פאוורליפטינג), להיות בחיטוב יגרום להיקף הגב שלך לרדת. ככה פשוט.
אם את רוצה לרדת בהיקף הגב שלך את צריכה להתחטב, הבחורה שהעלית תמונה שלה היא שילוב של מסת שריר מכובדת למימדים שלה ואחוז שומן נמוך. אם לא תעבדי על שרירי הגב זה לא אומר שהיקף הגב שלך יקטן, רק ירידה באחוז שומן תוביל לזה וזאת הדרך היחידה שלך "להקטין" את הגב.

למה כתבת שורות קצרות וירדת פעמיים שורה כאילו זה שיר ?🤣
אף בן אדם לא מחזיק עליו מסה שהוא לא מעוניין בה, את יכולה להיות רגועה(ובפרט נשים שבעלות טסטוסטרון נמוך יותר ומתקשות לצבור שריר לעומת גברים בצורה משמעותית)
כדי להתחטב את לא חייבת להיות באמת בגרעון ו"להרעיב" את עצמך(אם זה לא מסתדר עם האורח חיים) את יכולה להישאר על ניטראלי ובגלל שאת מתאמנת מתחילה את תוכלי להרוויח איזשהי תקופה שתוכלי לעלות בה מסת שריר ולרדת בשומן ובעצם להישאר באותו משקל וגם להראות "קטנה" יותר מכיוון שמסת שריר תופסת פחות נפח משומן בהינתן משקל זהה

• פותח/ת השרשור
למה כתבת שורות קצרות וירדת פעמיים שורה כאילו זה שיר ?🤣
אף בן אדם לא מחזיק עליו מסה שהוא לא מעוניין בה, את יכולה להיות רגועה(ובפרט נשים שבעלות טסטוסטרון נמוך יותר ומתקשות לצבור שריר לעומת גברים בצורה משמעותית)
כדי להתחטב את לא חייבת להיות באמת בגרעון ו"להרעיב" את עצמך(אם זה לא מסתדר עם האורח חיים) את יכולה להישאר על ניטראלי ובגלל שאת מתאמנת מתחילה את תוכלי להרוויח איזשהי תקופה שתוכלי לעלות בה מסת שריר ולרדת בשומן ובעצם להישאר באותו משקל וגם להראות "קטנה" יותר מכיוון שמסת שריר תופסת פחות נפח משומן בהינתן משקל זהה
איך עושים את זה?

איך עושים את זה?
איך נשארים על ניטראלי?
את פשוט מכניסה כל יום אותה כמות קלוריות ומודדת את עצמך כל בוקר אחרי שירותים לפני אוכל או שתייה
את עושה ממוצע שבועי של המשקל וככה את יכולה להשוות בין שבוע לשבוע כמה עלית/ירדת/נשארת אותו משקל.
אם נשארת אותו משקל אז את בניטראלי. אם המשקל השתנה בין שבוע לשבוע תוסיפי/תורידי קלוריות לפי ההמשקל.
זה אולי נשמע טיפה מסובך אבל זה ממש לא.
פי 2 גרם חלבון לכל ק"ג
לפחות 1.6 וזה מספיק. אם את רוצה יותר אז אפשר אבל זה לא חשוב.

• פותח/ת השרשור
איך נשארים על ניטראלי?
את פשוט מכניסה כל יום אותה כמות קלוריות ומודדת את עצמך כל בוקר אחרי שירותים לפני אוכל או שתייה
את עושה ממוצע שבועי של המשקל וככה את יכולה להשוות בין שבוע לשבוע כמה עלית/ירדת/נשארת אותו משקל.
אם נשארת אותו משקל אז את בניטראלי. אם המשקל השתנה בין שבוע לשבוע תוסיפי/תורידי קלוריות לפי ההמשקל.

איך נשארים על ניטראלי?

וכאשר אני אשאר על אותו משקל
זה מה שיעזור לי?
אני במקביל גם מתאמנת על מקומות אחרים
הדגש הוא לא רק על הגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית