הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיזוק הכתפיים בעזרת תרגילי עזר

• פותח/ת השרשור Dkar07
  • פורסם בתאריך

Dkar07

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי שלום לכולם.
תמיד היו לי כתפיים חלשות באופן יחסי, הפרס שלי תמיד היה נמוך משמעותית משאר התרגילים לא משנה כמה וריאציות ושינויים ניסיתי.
כרגע אני עושה במוט 55 קילו לחמש חזרות או דאמבלים של 24, בעוד שהבנץ שלי הוא 110 לחמש חזרות. אני יודע שהפער משמעותי וחשבתי להוסיף תרגילי עזר אבל קשה לי להתמקד.
התכנית שלי היא push pull legs, לכתפיים אני עושה בדרך כלל סוג של פרס במוט או מכונה, הרחקת כתפיים לצדדים עם דאמבלים וכתף אחורית במכונה או עם כבלים. אשמח לעצות תודה 😃

אתה יכול לעשות פרס ישר אחרי הבנץ ואז לעבור לחזה עליון או שאר האימון

כתף אחורית אתה עושה באימון פוש? כי אם כן יש מצב שהיא לא מתאוששת מספיק

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות פרס ישר אחרי הבנץ ואז לעבור לחזה עליון או שאר האימון

כתף אחורית אתה עושה באימון פוש? כי אם כן יש מצב שהיא לא מתאוששת מספיק
כתף אחורית באימון pull, האמת שחשבתי שאולי בגלל שאין תרגיל ספציפי שעובד על כתף קדמית אז אולי זאת נק' לשינוי. למרות שהבנתי שזה מיותר בדכ

כתף אחורית באימון pull, האמת שחשבתי שאולי בגלל שאין תרגיל ספציפי שעובד על כתף קדמית אז אולי זאת נק' לשינוי. למרות שהבנתי שזה מיותר בדכ
כמעט בכל לחיצה הכתף קדמית פועלת. לדעתי זה מיותר לרוב חוץ ממקרים ספציפיים. וזה לא פער כזה גדול, הוא קיים, אבל לא משמעותי.
המטרה שלך זה כוח?

הייתי ממליץ לעשות abc שהכתפיים עם הרגליים ולא בצמוד / יום אחרי האימון חזה ובודק אם יש שיפור.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית