הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משמן לקצת פחות שמן

• פותח/ת השרשור gymguy
  • פורסם בתאריך
תומר שינוי נהדר, מצפה לראות את ההמשך עד התחרות ובעזרת השם תקח גם מקום ראשון 😃

אתה רואה שהגיל מדבר 😉

אם בנאדם רוצה להצליח בתחום פיתוח הגוף נכון עבורו להתחיל כבר בגיל 20

אבל אדם שרוצה להפוך את הגוף שלו משמן לחטוב ללא שאיפה לתחרויות
יכול לעשות זאת גם בגיל 40

אם הוא נראה ככה בתחלית גיל ה20
סביר להניח במידה וימשיך באותו הדרך יש פה בחור שיגיע רחוק
אמת...יש בחור נוסף עם עתיד בתחום וזה בן זנו למי שמכיר..אבל לאחרונה פחות שומע עליו נראה לי הוא הוריד רגל מהגז מה שנקרא .

יש לו כח,לי אין
הוא צעיר,אני לא
יש לו זמן,לי אין
הוא ישן נהדר,אני לא

הבחור הוכיח שהוא לא ישן טוב כמו שחשבת
כוח יש לו, אבל אל תשכח שהוא הרבה זמן בתחום
לגביי צעיר זה הכל עניין של הרגשה. היום אני מרגיש משמעותית טוב יותר מכל הבחינות לעומת 10 שנים אחורנה כשהייתי בגילאים ה 20.
זמן הוא מפנה, כי זה חשוב לו.

כל מה שכתבת זה תירוצים, ואני לא אומר זאת כדי חלילה לפגוע בך, אבל זו האמת וחשוב להפנים את זה כדי להתחיל לבצע שינויים.

הבחור הוכיח שהוא לא ישן טוב כמו שחשבת
כוח יש לו, אבל אל תשכח שהוא הרבה זמן בתחום
לגביי צעיר זה הכל עניין של הרגשה. היום אני מרגיש משמעותית טוב יותר מכל הבחינות לעומת 10 שנים אחורנה כשהייתי בגילאים ה 20.
זמן הוא מפנה, כי זה חשוב לו.

כל מה שכתבת זה תירוצים, ואני לא אומר זאת כדי חלילה לפגוע בך, אבל זו האמת וחשוב להפנים את זה כדי להתחיל לבצע שינויים.
אח
אין לי שום תירוץ
הכל אמת לאמיתה
יש לכולכם משותף אחד אתם לא הורים
להורה אוטומטית יורד 80% מהכוח
סדר היום משתנה בטיל

בקיצור אולי להתחטב טיפונת זה אפשרי
להתחרות ולהגיע לפיזיק כזה
זה בלתי אפשרי

• פותח/ת השרשור
אמת...יש בחור נוסף עם עתיד בתחום וזה בן זנו למי שמכיר..אבל לאחרונה פחות שומע עליו נראה לי הוא הוריד רגל מהגז מה שנקרא .
היה חבר טוב שלי כבר לא מתאמן הראש שלו לא שם יותר אבל בהחלט היה לו פוטנציאל מצוין

אח
אין לי שום תירוץ
הכל אמת לאמיתה
סדר היום משתנה בטיל

זה בלתי אפשרי
שמע לגבי תזונה זה אפשרי לדעתי, לא חייב לאכול נקי אבל כל עוד שאתה שומר על הערכים זה מה שחשוב..
לגבי אימונים זה כבר משהו אחר ואני לא בא להגיד שזה תירוצים מה שאתה אומר כי אתה צודק בגדול וקשה כהורה(לא שאני הורה עדיין אבל אני שם לב על ההורים שלי שהם רוצים להתמיד באימונים)

נערך לאחרונה:
אח
אין לי שום תירוץ
הכל אמת לאמיתה
סדר היום משתנה בטיל

זה בלתי אפשרי

אני שוב לא מסכים איתך.
לא חסר הורים עם גוף מטורף. אם תתאמץ אתה תמיד תמצא סיבה למה, ודבר שני למה שתרצה להתחרות ולהגיע לכזה גוף? הבחור השקיע שנים של עבודה. אתה צריך לשאוף להתקדם אך ורק ביחס לעצמך. כל שיפור הוא עוד ניצחון קטן, תאסוף הרבה ניצחונות קטנים בדרך ליעד

אתה של לפני 9 חודש נראה פאוורליפטר ממוצע חחח

וואלה בכללי אבל נראה פסיכי תעדכן לגבי התחרות וכו ובאמת רעיון טוב שתפתח לוג

• פותח/ת השרשור
יש משל אם מישהו מכיר על מנטור רוחני שמאוד מצליח וכולם אוהבים אותו ומנגד התלמיד שלו בדיוק ההפך. יום אחד התלמיד בא למנטור שלו לבקש עצה איך להפוך להיות מצליח כמוהו. הגיע התלמיד למורה והמורה שאל אותו ״אתה באמת רוצה להצליח?״ ענה לו התלמיד ״כן מאוד״ השיב לו המורה ״מצוין, פגוש אותי בשעה 4 בבוקר בים״ התלמיד היה נחוש בדעתו אבל מבולבל הוא לא הבין מה הקשר בין הים לבין ההצלחה שלו. התלמיד חזר הביתה שם שעון מעורר לשעה 3 וחצי (רצה להקדים להראות נכונות) מגיע ב4 בבוקר לים פוגש את המנטור שלו, המנטור רואה את התלמיד שואל אותו שוב ״אתה באמת רוצה להצליח?״ ענה לו התלמיד ״כן מאוד״ ״אוקיי כנס למים״ אמר לו המנטור, התלמיד היה מבולבל לא הבין מה הקשר הוא רוצה ללמוד להיות מצליח לא ללמוד לשחות, לא משנה נכנס התלמיד למים והמים הגיעו לו עד למותן שואל המנטור את התלמיד שוב ״אתה רוצה להיות מצליח?״ ענה לו התלמיד ״כן מאוד״ ״אוקיי כנס עוד יותר עמוק למים״ אמר לו המנטור התלמיד לא מבין מה עובר על המנטור שלו אבל נכנס עוד יותר למים, המים מגיעים לו כבר עד לצוואר שוב שואל המנטור את תלמיד ״אתה באמת רוצה להצליח?״ עוד פעם עונה לו התלמיד ״כן מאוד״ המנטור תופס את הראש של התלמיד מכניס אותו למים ולא מוציא, התלמיד נאבק מנסה לצאת אחרי כמה זמן שהתלמיד מתחת למים מוציא לו מהמים את הראש המנטור ושואל אותו שאלה, ״שהיית מתחת למים מה הדבר שהכי רצית ?״ ענה לו התלמיד ״לנשום״ חייך אליו המנטור ואמר ״ביום שתרצה להצליח כמו שעכשיו רצית לנשום אז תיהיה מצליח״. הסיפור הזה אצלי בראש מהדהד כבר שנים לכן המסר שאני מנסה להעביר הוא שאם הוא ירצה משהו למרות כל הקושי בהורות,עבודה,חיים חרא ברגע שתרצו את זה באמת כמו שאתם רוצים לנשום אתם תשיגו את זה זה לא עניין של גנטיקה או גיל זה פשוט הרצון להשיג את המטרות שאתה מציב לעצמך.

נערך לאחרונה:
לי יש ילדים ועסק ואשה ועוד ימבה דברים על הראש.
לא תירוץ
ואני לא איזה יחיד סגולה שמנהל אורח חיים כזה.
יש המון אבות שחיים נכון !
ויש לי המון חברים רווקים בני גילי שנראים כבר בני 50.
הכל תלוי בבנאדם.
סה"כ אנחנו מנסים לעשות טוב
מנסים לתת לך מוטיבציה.
אבל אתה אדם שמתווכח ומוצא סיבות למה לא - אז מה נשאר לומר
בהצלחה @BeN35
מה שטוב לך תעשה

לי יש ילדים ועסק ואשה ועוד ימבה דברים על הראש.
לא תירוץ
ואני לא איזה יחיד סגולה שמנהל אורח חיים כזה.
יש המון אבות שחיים נכון !
ויש לי המון חברים רווקים בני גילי שנראים כבר בני 50.
הכל תלוי בבנאדם.
סה"כ אנחנו מנסים לעשות טוב
מנסים לתת לך מוטיבציה.
אבל אתה אדם שמתווכח ומוצא סיבות למה לא - אז מה נשאר לומר
בהצלחה @BeN35
מה שטוב לך תעשה
ברור לי אח
ואני אומר תודה
אני בהחלט עובד עם עצמי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית