הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמן זית במסה

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
כרגע אני על 70 שומן בתפריט שזה בערך פי1 מהמשקל שלי ,
עכשיו נגיד בעבודה אני אוכל צהריים מוקדם וזה עוד אחרי שאכלתי גם בוקר ולפעמים קשה לדחוס הרבה אורז , אם אני אוסיף תקלוריןת האלה על ידי הוספה שמן זית באוכל נגיד על האורז או שאני לוקח מחא סלט ועליו שופך שמן זית והופך אותו לעתיר בקלוריות ולא בעיה לאכול את זה , זה בסדר? כאילו יהיה לי בתפריט הרבה יותר מ70 גרם שומן (אני שוקל 70) אני יכול להכניס ככה בכיף עוד 200 קל
כאילו אני אוסיף תקלוריות האלה על ידי שומן ולא פחמימה , חלבון יש לי כבר יותר ממספיק בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
תיזהר ,אתה תהיה "מחוץ לטווח המומלץ" 🤣

וברצינות - אם זה מה שנוח לך אז למה לא?
הבנתי כאילו תכוונה?
נגיד כרגע אני בערך על 300 פחמימה וזה לא מספיק אז במקום לעלות לנגיד 350 פחמימה אני מוסיף לשומן. כן הרבה יותר נח השאתה אם לא עולים יותר באחוז שומן ככה

הבנתי כאילו תכוונה?
נגיד כרגע אני בערך על 300 פחמימה וזה לא מספיק אז במקום לעלות לנגיד 350 פחמימה אני מוסיף לשומן. כן הרבה יותר נח השאתה אם לא עולים יותר באחוז שומן ככה
אין קשר לכמות שומן שאתה אוכל לאחוז שומן
מה שמשפיע על העלייה באחוז שומן זה הפלוס הקלורי שאתה נמצא בו.

• פותח/ת השרשור
אין קשר לכמות שומן שאתה אוכל לאחוז שומן
מה שמשפיע על העלייה באחוז שומן זה הפלוס הקלורי שאתה נמצא בו.
אז נגיד אני ישאר על 300 פחמימה ויעלה לנגיד 80 שומן במקום לעלות תפחמימה ופלוס הקלורי יהיה אותו דבר , העלייה לא תהיה יותר מלוכלכת נכון? תכלס זה הרבה יותר קל , אני יכול לדחוף סלט ירקות בצהריים בסוך הארוחה שיוסיף לי 200-300 קל מבלי להרגיש את זה

אז נגיד אני ישאר על 300 פחמימה ויעלה לנגיד 80 שומן במקום לעלות תפחמימה ופלוס הקלורי יהיה אותו דבר , העלייה לא תהיה יותר מלוכלכת נכון? תכלס זה הרבה יותר קל , אני יכול לדחוף סלט ירקות בצהריים בסוך הארוחה שיוסיף לי 200-300 קל מבלי להרגיש את זה
או לדפוק צ'ייסרים של שמן זית 😆

מה שחשוב זה הפלוס הקלורי שלך
אם תשאר על פלוס של 300 למשל, תהיה על 100 גרם שומן והשאר פחמימה אתה לא תעלה באחוז שומן בגלל זה. אין עם זה בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית