הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקסימום גדילה במינימום מאמץ..

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
לרגליים אני עושה פעמייים אימון שמכיל את התרגילים כאלה:
סקוואט
לאנגים מוט
כפיפת ברכיים
תאומים בסמית.

וואלה שונא לאמן רגליים מודה,לא בא לי צ׳יקן לגס אבל הם גם לא חשובים לי ברמה מטורפת,מה הייתם מורידים בשביל לחסוך את העינוי?

תלוי בסיבה שאתה סובל.
אם אתה סובל מלהרים כבד הייתי מוריד סקוואט.
אני אישית שונא לאנג'ים.
מאוד תלוי בסיבה שאתה סובל.

• פותח/ת השרשור
תלוי בסיבה שאתה סובל.
אם אתה סובל מלהרים כבד הייתי מוריד סקוואט.
אני אישית שונא לאנג'ים.
מאוד תלוי בסיבה שאתה סובל.
תשמע אני עושה סקוואט זה גומר אותי כנל גם הלאנגים חחח אחד מהם חייב לרדת אני חושב,חשוב לי הארבע ראשי פחות הישבן.

תשמע אני עושה סקוואט זה גומר אותי כנל גם הלאנגים חחח אחד מהם חייב לרדת אני חושב,חשוב לי הארבע ראשי פחות הישבן.
אם זה או סקוואט או לאנג'ים לדעתי תוותר על לאנג'ים. אבל אתה יכול להחליט הפוך, זה לא יהיה סוף העולם בכלל ועדיף שתהנה יותר.

תוריד לאנגים והכל יסתדר, לעשות רגל רגל זה לא פשוט בכלל. כשאתה עושה 3 סטים אתה עושה בעצם 6

לרגליים אני עושה פעמייים אימון שמכיל את התרגילים כאלה:
סקוואט
לאנגים מוט
כפיפת ברכיים
תאומים בסמית.

וואלה שונא לאמן רגליים מודה,לא בא לי צ׳יקן לגס אבל הם גם לא חשובים לי ברמה מטורפת,מה הייתם מורידים בשביל לחסוך את העינוי?
לא מכיר את כל התוכנית שלך .
אבל אתה יכול לעשות לג פרס וכפיפת ירך לדוגמא. אם חשוב לך סקוואט יכול גם לעשות סקוואט ולהוסיף יישור ירך ובאימון גב לעשות דד ליפט להמסטרינג ואז להוריד כמות סטים בסקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית