עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאוד חשוב למה?לא בהכרח אבל הוא כן מאוד חשוב
תמונות לאינסטושמאוד חשוב למה?
תמונות לאינסטוש[/Q
בדיוק!
מי צריך גדילה אמיתית שיש פאמפ 🤣
אחרי פאמפ אני נראה שנתיים קדימה באימונים 🙄
חלום (ככה איראה מתאמן..איכשהו)אתה אומר הפיתרון הוא פאמפ ניצחי
לפני הרבה שנים היה לנו בחדר כושר ״ יוסי יד 50״ לפני יציאות היה מגיע לעשות פאמפ בידיים וכתפיים ויוצא. למען האמת היה בעל מסת שריר רציניתתמונות לאינסטוש
לפני הרבה שנים היה לנו בחדר כושר ״ יוסי יד 50״ לפני יציאות היה מגיע לעשות פאמפ בידיים וכתפיים ויוצא. למען האמת היה בעל מסת שריר רצינית
לא, היה גדול גם ככה. אבל היה מוזר לראות בן אדם בבגדי יציאה מגיע לעשר דקות לעשות כמה תרגילים ולצאתאולי עבד גם עליך עם שיטת הפאמפ הניצחי...
בחייאת,אל תגיד לי שהתאמנת ב'אורלייף'..לפני הרבה שנים היה לנו בחדר כושר ״ יוסי יד 50״ לפני יציאות היה מגיע לעשות פאמפ בידיים וכתפיים ויוצא. למען האמת היה בעל מסת שריר רצינית
לא זה היה בעיר נידחת בצפוןבחייאת,אל תגיד לי שהתאמנת ב'אורלייף'..
בחייאת,אל תגיד לי שהתאמנת ב'אורלייף'..
עוד הייתי גונב סנדוויצ'ים לילדים בשנה הזאת..בשנת 1997
היו גם היו..כנראה סניף מרכז של התנועה לפאמפ בישראלאני מבין שגם אצלכם היו כאלו 😆
במהלך ההתחזקות-חזרה לשגרה שלי בעשר קילו בבנצ' לאחרונה (לקח כחודשיים) לא זכור לי פאמפ מהסרטים, קצת שריפה נחמדה וזהו
אם אני מבצע אימון של חזרות גבוהות עם תרגילים וזוויות חדשים עם זמני מנוחה קצרים הפאמפ יהיה גדול משמעותית אבל הגיינז יהיו אותו הדבר
שיקנה כמה גומיות ודאמבלים אם כל כך בא לו למה לבוא לחדכ במיוחדלפני הרבה שנים היה לנו בחדר כושר ״ יוסי יד 50״ לפני יציאות היה מגיע לעשות פאמפ בידיים וכתפיים ויוצא. למען האמת היה בעל מסת שריר רצינית