הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פאמפ=גדילה?

• פותח/ת השרשור Arilos
  • פורסם בתאריך

Arilos

משתמש מתחיל
69
1
נק' מוניטין:
1
69
1
שלום
האם פאמפ מטורף בסוף אימון יכול להעיד על גדילה עתידית במסת השריר? כמה באמת הפאמפ הזה הוא סימן לאימון איכותי שיכול לעודד היפרטרופיה?
תודה.

פאמפ הוא לא סימן לגדילה, אלא פשוט שהשרירים התאמצו ועכשיו זורם בהם הרבה דם, אבל זה לא אינדיקציה מספיקה.
זה יכול להיות מועיל ברמה מסויימת אם ביצעת את הדברים החשובים יותר לגדילה, אבל פאמפ הוא לא אינדיקציה מספיקה

אתה כבר 3 שנים בפורום. הייתי מצפה שבזמן הזה כבר תבין שלפאמפ לאחר אימון אין השפעה על בניית מסת שריר.
פאמפ יכול להצביע על אימון בנפח גבוה, או על זמני מנוחה קצרים, או על שילוב של שניהם.

במהלך ההתחזקות-חזרה לשגרה שלי בעשר קילו בבנצ' לאחרונה (לקח כחודשיים) לא זכור לי פאמפ מהסרטים, קצת שריפה נחמדה וזהו

אם אני מבצע אימון של חזרות גבוהות עם תרגילים וזוויות חדשים עם זמני מנוחה קצרים הפאמפ יהיה גדול משמעותית אבל הגיינז יהיו אותו הדבר

תמונות לאינסטוש
לפני הרבה שנים היה לנו בחדר כושר ״ יוסי יד 50״ לפני יציאות היה מגיע לעשות פאמפ בידיים וכתפיים ויוצא. למען האמת היה בעל מסת שריר רצינית

לפני הרבה שנים היה לנו בחדר כושר ״ יוסי יד 50״ לפני יציאות היה מגיע לעשות פאמפ בידיים וכתפיים ויוצא. למען האמת היה בעל מסת שריר רצינית

אולי עבד גם עליך עם שיטת הפאמפ הניצחי...

בחייאת,אל תגיד לי שהתאמנת ב'אורלייף'..

במהלך ההתחזקות-חזרה לשגרה שלי בעשר קילו בבנצ' לאחרונה (לקח כחודשיים) לא זכור לי פאמפ מהסרטים, קצת שריפה נחמדה וזהו

אם אני מבצע אימון של חזרות גבוהות עם תרגילים וזוויות חדשים עם זמני מנוחה קצרים הפאמפ יהיה גדול משמעותית אבל הגיינז יהיו אותו הדבר
שיקנה כמה גומיות ודאמבלים אם כל כך בא לו למה לבוא לחדכ במיוחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית