עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי אתה שואל אם יש פה אנשים שמתאמנים פווארליפיטינג וחטובים?יש פה מישהו שמתאמן כוח כל התרגילים ורק הם!
ושומר על מראה חטוב זה אפשרי?
יש מתאמנים כאלה שאתם מכירים?
נודר לא פוטושופהיחיד שחטוב פה זה @Serg וזה כי הוא למד קורס פוטושופ ועיבוד תמונה 🤣
אסור לנדור גם על אמת , אז אל תשכח לבוא להתרת נדרים לפני ראש השנה : Pנודר לא פוטושופ
או שהפלוס הקלורי לא קטן כי לאותו מתאמן לא ממש אכפת מאחוז השומן.מה שכן בדר"כ הפלוס הקלורי הוא לא קטן כי הדגש הוא לעלות במשקלי עבודה.
ללא ספק אפשר להיות ממש חטוב וממש חזק.רוב הפאווליפטינג בחרו בזה ולא בפיתוח גוף בשביל לשחרר אתה נושא של בקרה על הקלוריות : P
בכל מיקרה אם אתה מרים כבד והדגש הוא לא רק להרים כבד אלא לשמור גם על תזונה מבוקרת של פלוס קלורי לא גדול , לא רואה סיבה שאדם יגזים בעליית שומן ולא ישאר חטוב .
מה שכן בדר"כ הפלוס הקלורי הוא לא קטן כי הדגש הוא לעלות במשקלי עבודה.
לשאלתך אני לא חושב שאלחננן לדוגמא הוא על אחוז שומן גבוהה , מה שכן אתה גם לא תמצא לדעתי פאוורליפטינג על 8 אחוז שומן פתאום ....
אסור לנדור גם על אמת , אז אל תשכח לבוא להתרת נדרים לפני ראש השנה : P
בידיוק אחי,לדעתי האישית יש התרונות בלהיות חטוב מלבד מראה,חוץ מזה שככה אפשר להתקדם באמת בגוף כי רואים באמת מה יש.או שהפלוס הקלורי לא קטן כי לאותו מתאמן לא ממש אכפת מאחוז השומן.
שומן מן הסתם לא עוזר לך להרים יותר אז אין באמת סיבה להיות בפלוס קלורי גדול ולחיות בסרט ש"חייב לאכול המון בשביל להתאושש"
לאכולם פה נראים כמו הקציצות שאמא שמה בקופסת גלידה.
מה היתרונות מלבד מראה?לדעתי האישית יש התרונות בלהיות חטוב מלבד מראה
אז זה תלוי מה המטרה של כל אחד, אם מתאמן לא מעניין אותו קוביות, חיטוב וזה אז אין לו סיבה להיות חטובחוץ מזה שככה אפשר להתקדם באמת בגוף כי רואים באמת מה יש.
למה שלא יהיה אפשרי? אין תרגילים מסויימים שמעלים לך את השומן בגוףיש פה מישהו שמתאמן כוח כל התרגילים ורק הם!
ושומר על מראה חטוב זה אפשרי?
ככל שאתה חטוב יותר ניתן להיות בפלוס קלורי לאורך זמן יותר,משמע יותר פוטנציאל להתחזקות באימונים.מה היתרונות מלבד מראה?
אז זה תלוי מה המטרה של כל אחד, אם מתאמן לא מעניין אותו קוביות, חיטוב וזה אז אין לו סיבה להיות חטוב
למה שלא יהיה אפשרי? אין תרגילים מסויימים שמעלים לך את השומן בגוף
ככל שאתה חטוב יותר ניתן להיות בפלוס קלורי לאורך זמן יותר,משמע יותר פוטנציאל להתחזקות באימונים.
כנראה לא הסברתי את עצמיWHAT?
כנראה לא הסברתי את עצמי
אני רואה את זה ככה,שאתה חטוב יותר ככה יש לך ספייס למסה ארוכה יותר הבנת?
אם לא הבנת יש לי בעיה בלהסביר כנראה
שאתה מתחיל מסה מ8 אחוז שומן זה עדיף מאשר 12,13 במידה ותרצה לסיים אותה ב15לא הבנתי, מה זה ספייס למסה ארוכה יותר? אם ככה לאנרוקסים יש פוטנציאל התחזקות הכי טוב מכולם...
שאתה מתחיל מסה מ8 אחוז שומן זה עדיף מאשר 12,13 במידה ותרצה לסיים אותה ב15
הבנת תראש?
פשוט להראות יותר טוב,במידה ואתה עושה maingain על 9-10 אחוז זה הכי טובכן אבל עדיין לא הבנתי למה זה עדיף, ב2 המצבים שתיארת אתה תיראה זהה ב15% שומן.
פשוט להראות יותר טוב,במידה ואתה עושה maingain על 9-10 אחוז זה הכי טוב
הבנת תכוונה אחי זה הכי חשוב
הבנתי חבר שלך עולה איתי בקלאסיק
ברזל הזה
חחחחחחחחחחחחחח ברזל הזה, אני מת.
כן קוראים לו בראל, והוא ברמה אחת מעל.
התאמנו ביחד כמה שנים.
עקרונית זה נכון..לא הבנתי, מה זה ספייס למסה ארוכה יותר? אם ככה לאנרוקסים יש פוטנציאל התחזקות הכי טוב מכולם...