עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ינצח אותי בדוקחחחחחחחחחחחחחח ברזל הזה, אני מת.
כן קוראים לו בראל, והוא ברמה אחת מעל.
התאמנו ביחד כמה שנים.
באמא שלי שזה ספורט כזה אכזרי,אני משקיע תנשמה ובסוף אולי לא יהיה התוצאה שארצה.חחחחחחחחחחחחחח ברזל הזה, אני מת.
כן קוראים לו בראל, והוא ברמה אחת מעל.
התאמנו ביחד כמה שנים.
ינצח אותי בדוק
באמא שלי שזה ספורט כזה אכזרי,אני משקיע תנשמה ובסוף אולי לא יהיה התוצאה שארצה.
בסוף חוויה…
איך אתה יודע שאני לא?בראל! בדוק! הוא גם חתיך
איך אתה יודע שאני לא?
קיצר אני מפסידהעלת פה איזה תמונה או שתיים.. 🙄
אתה תמיד יכול למכור סמים, להתעשר, ולקנות את התחרותינצח אותי בדוק
באמא שלי שזה ספורט כזה אכזרי,אני משקיע תנשמה ובסוף אולי לא יהיה התוצאה שארצה.
בסוף חוויה…
כל ספורט ככה לא? משקיעים את הנשמה ובסוף כל המתחרים חוץ מהמקום הראשון לא מקבלים את התוצאה שהם רוציםבאמא שלי שזה ספורט כזה אכזרי,אני משקיע תנשמה ובסוף אולי לא יהיה התוצאה שארצה.
אני צוחק,לא מפחד מאף אחד ובא לנצחאתה תמיד יכול למכור סמים, להתעשר, ולקנות את התחרות
עקרונית זה נכון..
יהיה טובכל ספורט ככה לא? משקיעים את הנשמה ובסוף כל המתחרים חוץ מהמקום הראשון לא מקבלים את התוצאה שהם רוצים
אתה בא קהל בתחרןת באוקטובר?עקרונית זה תלוי בנקודת פתיחה שלך הרבה יותר מאשר הא.ש שלך.
אני הרבה יותר חזק על6 א.ש מרוב המתאמנים שאני מכיר.
חוץ מזה שאתה יכול להשמין בלי סוף, זה לא אומר שתתחזק בלי סוף.
אתה בא קהל בתחרןת באוקטובר?
אני בא בגישה שאי אפשר לדעת מה יהיה,יש טובים ויכול להיות שזה לא יקרה,המטרה היא לנצחאם אתה תהיה שם ברור שאני בא,
אם אתה לוקח מקום ראשון - פונפונים
כל דבר אחר- עגבניות
אני בא בגישה שאי אפשר לדעת מה יהיה,יש טובים ויכול להיות שזה לא יקרה,המטרה היא לנצח
לא עקבתי עד עכשיו אבל יש לסיוון מתאמן טוב שעולה בקלאסיק כנראה.
יש עוד אחד פאורליפטר שגם יביא פייט
אני לא קשור לאף אחד.אתה יודע שיהיו קטגוריות כן?
ומי הפאוורליפטר? נתי?
ומה אתה קשור לסיוון לעזאזל? 🤣🤣
אני עולה בקלאסיק מעל 1.76
מכין את עצמי
ייבוש ניקח מישהועדיין לא פורסמו הקריטריונים,
מאיפה אתה משיג את כל המידע הלא מדוייק הזה?
תעשה ייבוש לבד?
קיצר תבוא לעודד אותי אחי עם שלט serg
איך באלי אלוף האלופים,כל חזרה שאני עושה קשה ככל שתיהיה אני מדמיין מתחרה שלי עושה אותה,אתה תעשה תמיד אחת יותר,ללא ספק הדבר הכי מדהים שאפשר לעשות זה הכנה לתחרות כלשהי,לקחת את הנפש והגוף לאקסטרים,הגישה היא לבוא ולהשאיר אבק לכולם אך מצד שני תמיד יש טובים ואני לא יודע כמה טוב אני.אני בא עם אינסטבלוק עם מלא תמונות שלך מהתקופה האחרונה.
אני רק עושה סקוואט בנץ' ודדליפט כמעט תמיד, לפעמים קצת מתח או שטויות.יש פה מישהו שמתאמן כוח כל התרגילים ורק הם!
ושומר על מראה חטוב זה אפשרי?
יש מתאמנים כאלה שאתם מכירים?
איך באלי אלוף האלופים,כל חזרה שאני עושה קשה ככל שתיהיה אני מדמיין מתחרה שלי עושה אותה,אתה תעשה תמיד אחת יותר,ללא ספק הדבר הכי מדהים שאפשר לעשות זה הכנה לתחרות כלשהי,לקחת את הנפש והגוף לאקסטרים,הגישה היא לבוא ולהשאיר אבק לכולם אך מצד שני תמיד יש טובים ואני לא יודע כמה טוב אני.
זה המבחן שלי,התמונות הבאות הן מהתחרות