עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמירה על מסה זה תלוי גנטיקה כבר?אבל לרדת לאחוז שומן נמוך מאד תגרור יותר איבוד שריר וכח כדי להגיע לזה. דעתי האישית היא שחיטוב צריך להיעצר ברגע שכבר צריכים לרדת לכמויות נמוכות של פחמימה וקלוריות. אני למשל לא יורד מ150-200 גרם פחמימה. אני עכשיו בשלבי סיום של חיטוב נטו כי הגעתי לכמות אוכל שאני לא מתכוון להקטין יותר, אני אמשיך לרדת כנראה עוד 1-2 קילו בחודשים הקרובים עד שזה יתייצב לחלוטין על ניטרלי. זה קורה אצלי באזור 13-15% שומן להערכתי הגסה. בשביל לרדת יותר מזה אני אאבד הרבה יותר שריר וכוח ממה שאני ארוויח מהאקסטרה זמן במסה הזה.
לשאלתך אגב, אני מתכוון בסוף החיטוב לא לעלות יותר מ2-3 קילו בשנה ככה שיצא שאני אשאר חטוב לתקופה ארוכה. לא חייבים לאכול כמו פסיכופט בשביל להתאושש מאימונים. הרבה אנשים מתאמנים כח אוכלים 5000 קלוריות ביום כי הם לא מתאוששים אבל הם ישנים 5 שעות בלילה למשל. הם מנסים לפצות על בעיות אחרות בהתאוששות שלהם עם עוד אוכל במקום לישון טוב יותר למשל. ואני מתאמן של ג'ניה. @nlr666 יעיד שאנחנו מקבלים כמות ענקית של נפח. שורה תחתונה אפשר להתאושש מאימונים בלי לאכול כמו מטומטם וסתם להשמין. תסתכל על כל הטופ העולמי שלא מתחרים בshw. לכולם יש קוביות, וכולם שומרים על המשקל שלהם, ברגע שהם מתייצבים על קטגורית משקל מסויימת. הם נשארים שנים באותה קטגוריה, חטובים, ועדיין מתחזקים. וזה נכון גם לטבעיים שביניהם.
ברור שזה תלוי גנטיקה, לכל אחד הנקודה שהוא יעצור בה לפני שהוא מתחיל לאבד כח ושריר היא שונה, אבל אצל הרוב המוחלט של האנשים זה ממש לא יהיה ב10% ומטהשמירה על מסה זה תלוי גנטיקה כבר?
אני למשל לא נשרף
כוח לאו דווקא מראה ירידה בשרירברור שזה תלוי גנטיקה, לכל אחד הנקודה שהוא יעצור בה לפני שהוא מתחיל לאבד כח ושריר היא שונה, אבל אצל הרוב המוחלט של האנשים זה ממש לא יהיה ב10% ומטה
ו?כוח לאו דווקא מראה ירידה בשריר
למה שאנשים יאבדו שריר אם הם מחטבים כמו שצריך מתחת ל10?
שמן 3>ברור
תתקדם,אני כבר אגיע..
בוא אימוןשמן 3>
איך בדיוק אפשר לחטב כמו שצריך לאחוזים כאלה? גם בילדרים על חומרים מאבדים שריר כשהם יורדים לאחוזים כאלה. לרוב המוחלט של האנשים חיטוב לתוך האחוזים האלה יגרור ירידה במסת גוף רזה. למי שהמטרה שלו היא לא פיתוח הגוף אין שום סיבה בשום חיטוב להגיע לשלב שבו אתה מאבד שריר וכח כשמסתכלים על המטרות לטווח רחוק.למה שאנשים יאבדו שריר אם הם מחטבים כמו שצריך מתחת ל10?
כנראה אין מספיק בשר מלכתחילה
אני כרגע לא מתאמן הרבה, אני עושה שרוול ביד אז קצת בעייתיבוא אימון
אסטטיק אחי זה מעל הכלאיך בדיוק אפשר לחטב כמו שצריך לאחוזים כאלה? גם בילדרים על חומרים מאבדים שריר כשהם יורדים לאחוזים כאלה. לרוב המוחלט של האנשים חיטוב לתוך האחוזים האלה יגרור ירידה במסת גוף רזה. למי שהמטרה שלו היא לא פיתוח הגוף אין שום סיבה בשום חיטוב להגיע לשלב שבו אתה מאבד שריר וכח כשמסתכלים על המטרות לטווח רחוק.
חלום חיי קעקוע באמה,,פשוט חלוםאני כרגע לא מתאמן הרבה, אני עושה שרוול ביד אז קצת בעייתי
תתחיל אחרי התחרות אחי, מגיל 16 רציתי והחלטתי לפני שנה בערך לעשות שרוול. מבסוט על ההחלטה הזאת ואם אתה מעוניין להתקעקע אני ממליץ על ג'ון בוי בתא. הם קצת יקרים אבל זה שווה את זה. בינתיים הוצאתי 16.5 ואני מניח שאשלם עוד איזה 4-5.חלום חיי קעקוע באמה,,פשוט חלום
מי שמעדיף להקריב את ההתקדמות שלו לטווח הארוך בשביל תקופה חטובה יותר - זכותו. אבל בחשיבה לטווח הארוך אין לאף אחד סיבה להגיע לאחוזים כאלה.אסטטיק אחי זה מעל הכל
חלום חיי קעקוע באמה,,פשוט חלום
השאלה אם אשאר אסטטיקנן גם אחרי קעקועתתחיל אחרי התחרות אחי, מגיל 16 רציתי והחלטתי לפני שנה בערך לעשות שרוול. מבסוט על ההחלטה הזאת ואם אתה מעוניין להתקעקע אני ממליץ על ג'ון בוי בתא. הם קצת יקרים אבל זה שווה את זה. בינתיים הוצאתי 16.5 ואני מניח שאשלם עוד איזה 4-5.
ואם בכלל אתה מחליט ללכת אליהם אז תקבע תור אצל יהונתן, מקעקע מטורף.
זה יוסיף אם אתה בוחר רעיון יפההשאלה אם אשאר אסטטיקנן גם אחרי קעקוע
לא סיבה אחי..אני כרגע לא מתאמן הרבה, אני עושה ביד אז קצת בעייתי
זה משפיע על יד שמאל באימוניםלא סיבה אחי..