עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא שוב אחיחחחחח מה? לא הבנתי את התחביר.
איך הולך עם פוזינג? שחרר איזה סרטון להלחיץ את המתחרים.
נראה אש אחי מבחינתי זה מספיק חטוב לא צריך להיות 9 אחוז שומןאני רק עושה סקוואט בנץ' ודדליפט כמעט תמיד, לפעמים קצת מתח או שטויות.
לא יודע כמה אני חטוב כי זה לא הכי מעניין אותי, אבל הנה תמונות סוף החיטוב שלי תמונה - הערכת אחוז שומן
תודהנראה אש אחי מבחינתי זה מספיק חטוב לא צריך להיות 9 אחוז שומן
אני הייתי מחטב רק כדי לדעת מה מסתתר ברגל הזו,נראה מטורף!תודה
בחיטוב אצטרך להשלים עם פחות משקל על המוט, ואני לא יכול להשלים עם זה.אני הייתי מחטב רק כדי לדעת מה מסתתר ברגל הזו,נראה מטורף!
אתה יותר חזק מבושי?בחיטוב אצטרך להשלים עם פחות משקל על המוט, ואני לא יכול להשלים עם זה.
לא יודע.אתה יותר חזק מבושי?
הוא טבעילא יודע.
מאמין שהוא חזק יותר בסקוואט, ואני בבנץ'.
והדדליפט שלנו קרוב, ובמוט דדליפט יהיה לו יתרון בתור מושך סומו.
וגם לא ידוע לי שהוא התחרה בתחרות עם בדיקות.
אבל נראה מה יהיה בחנוכה, הייתי רוצה לבוא ואני חושב שגם הוא.
אני יכול להאמין.הוא טבעי
אני רק עושה סקוואט בנץ' ודדליפט כמעט תמיד, לפעמים קצת מתח או שטויות.
לא יודע כמה אני חטוב כי זה לא הכי מעניין אותי, אבל הנה תמונות סוף החיטוב שלי תמונה - הערכת אחוז שומן
סופגניות חביבימה יהיה בחנוכה
סושיסופגניות חביבי
מה עוד יכול להיות?
שומן כבש 🤫סופגניות חביבי
מה עוד יכול להיות?
סושי
למה מגיע לי כל הטוב הזה?שומן כבש 🤫
יאו... קלטתי שאתה כבר בקטגוריה שלי, איזה מגניב, לכן אתה מדבר על אוכל, החיטוב קשוח, אה...למה מגיע לי כל הטוב הזה?
אתה 100 קילו ולא סיפרת לי?יאו... קלטתי שאתה כבר בקטגוריה שלי, איזה מגניב, לכן אתה מדבר על אוכל, החיטוב קשוח, אה...
קרוב, עדיין מתחת ל90, אבל ניפגש באמצע נראה לי.אתה 100 קילו ולא סיפרת לי?
ברורקרוב, עדיין מתחת ל90, אבל ניפגש באמצע נראה לי.
אבל לרדת לאחוז שומן נמוך מאד תגרור יותר איבוד שריר וכח כדי להגיע לזה. דעתי האישית היא שחיטוב צריך להיעצר ברגע שכבר צריכים לרדת לכמויות נמוכות של פחמימה וקלוריות. אני למשל לא יורד מ150-200 גרם פחמימה. אני עכשיו בשלבי סיום של חיטוב נטו כי הגעתי לכמות אוכל שאני לא מתכוון להקטין יותר, אני אמשיך לרדת כנראה עוד 1-2 קילו בחודשים הקרובים עד שזה יתייצב לחלוטין על ניטרלי. זה קורה אצלי באזור 13-15% שומן להערכתי הגסה. בשביל לרדת יותר מזה אני אאבד הרבה יותר שריר וכוח ממה שאני ארוויח מהאקסטרה זמן במסה הזה.כנראה לא הסברתי את עצמי
אני רואה את זה ככה,שאתה חטוב יותר ככה יש לך ספייס למסה ארוכה יותר הבנת?
אם לא הבנת יש לי בעיה בלהסביר כנראה
ואהבה גם@nlr666 יעיד שאנחנו מקבלים כמות ענקית של נפח