הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו פה שומר על חיטוב?

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
יש פה מישהו שמתאמן כוח כל התרגילים ורק הם!
ושומר על מראה חטוב זה אפשרי?
יש מתאמנים כאלה שאתם מכירים?

חחחחח מה? לא הבנתי את התחביר.

איך הולך עם פוזינג? שחרר איזה סרטון להלחיץ את המתחרים.
תקרא שוב אחי
חח לא מעדכן שום דבר עד התחרות,לא יודע אם יש להם מה לפחד
באים קטנים יוצאים מקסימום עם גביע
באים בלי ציפיות

• פותח/ת השרשור
אתה יותר חזק מבושי?
לא יודע.
מאמין שהוא חזק יותר בסקוואט, ואני בבנץ'.
והדדליפט שלנו קרוב, ובמוט דדליפט יהיה לו יתרון בתור מושך סומו.

וגם לא ידוע לי שהוא התחרה בתחרות עם בדיקות.

אבל נראה מה יהיה בחנוכה, הייתי רוצה לבוא ואני חושב שגם הוא.

לא יודע.
מאמין שהוא חזק יותר בסקוואט, ואני בבנץ'.
והדדליפט שלנו קרוב, ובמוט דדליפט יהיה לו יתרון בתור מושך סומו.

וגם לא ידוע לי שהוא התחרה בתחרות עם בדיקות.

אבל נראה מה יהיה בחנוכה, הייתי רוצה לבוא ואני חושב שגם הוא.
הוא טבעי

אני רק עושה סקוואט בנץ' ודדליפט כמעט תמיד, לפעמים קצת מתח או שטויות.
לא יודע כמה אני חטוב כי זה לא הכי מעניין אותי, אבל הנה תמונות סוף החיטוב שלי תמונה - הערכת אחוז שומן

נראה באזור ה 15% אולי קצת יותר.

ולמי אכפת? אתה חזק ברמות שלא נראו פה למשקל ולגובה שלך.

כנראה לא הסברתי את עצמי
אני רואה את זה ככה,שאתה חטוב יותר ככה יש לך ספייס למסה ארוכה יותר הבנת?
אם לא הבנת יש לי בעיה בלהסביר כנראה
אבל לרדת לאחוז שומן נמוך מאד תגרור יותר איבוד שריר וכח כדי להגיע לזה. דעתי האישית היא שחיטוב צריך להיעצר ברגע שכבר צריכים לרדת לכמויות נמוכות של פחמימה וקלוריות. אני למשל לא יורד מ150-200 גרם פחמימה. אני עכשיו בשלבי סיום של חיטוב נטו כי הגעתי לכמות אוכל שאני לא מתכוון להקטין יותר, אני אמשיך לרדת כנראה עוד 1-2 קילו בחודשים הקרובים עד שזה יתייצב לחלוטין על ניטרלי. זה קורה אצלי באזור 13-15% שומן להערכתי הגסה. בשביל לרדת יותר מזה אני אאבד הרבה יותר שריר וכוח ממה שאני ארוויח מהאקסטרה זמן במסה הזה.

לשאלתך אגב, אני מתכוון בסוף החיטוב לא לעלות יותר מ2-3 קילו בשנה ככה שיצא שאני אשאר חטוב לתקופה ארוכה. לא חייבים לאכול כמו פסיכופט בשביל להתאושש מאימונים. הרבה אנשים מתאמנים כח אוכלים 5000 קלוריות ביום כי הם לא מתאוששים אבל הם ישנים 5 שעות בלילה למשל. הם מנסים לפצות על בעיות אחרות בהתאוששות שלהם עם עוד אוכל במקום לישון טוב יותר למשל. ואני מתאמן של ג'ניה. @nlr666 יעיד שאנחנו מקבלים כמות ענקית של נפח. שורה תחתונה אפשר להתאושש מאימונים בלי לאכול כמו מטומטם וסתם להשמין. תסתכל על כל הטופ העולמי שלא מתחרים בshw. לכולם יש קוביות, וכולם שומרים על המשקל שלהם, ברגע שהם מתייצבים על קטגורית משקל מסויימת. הם נשארים שנים באותה קטגוריה, חטובים, ועדיין מתחזקים. וזה נכון גם לטבעיים שביניהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית