הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנון אוכל במצב של חוסר זמן - יש טיפים?

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
אני מסיים מאוחר את העבודה וישר מיד הולך לחדר כושר, אין לי זמן לבשל אוכל כל יום, אז חשבתי לבשל כל יום שבת אוכל לשבוע ולקחת איתי לעבודה, השאלה שלי היא כמה זמן בשר אחרי בישול יכול להחזיק במקפיא אם בכלל? והאם הערך התזונתי של אוכל משתנה אחרי הקפאה ממושכת(מדבר בעיקר על בשר כל השאר יכולים להחזיק במקרר)? במידה וכן האם זה בכלל רלוונטי או שהשינוי כל כך מינורי שזה לא קריטי?

בכללי אשמח לשמוע על טיפים שלכם איך להתנהל במצב הזה:37mv:

תודה רבה

נערך לאחרונה:
להחזיק בטוח שיחזיק אבל לא הייתי רוצה לאכול אוכל מבושל מהמקפיא..
יש דברים מאוד קלים לקחת איתך או להכין. יוגורטים חלבון, שייק חלבון, טונות, בייצים עם כל אלה אתה יכול לסגור את היום שלך עם רוב החלבון שאתה צריך. מקסימום אתה מכין פעמיים בשבוע הרבה חזה עוף או בשר לכל השבוע

• פותח/ת השרשור
להחזיק בטוח שיחזיק אבל לא הייתי רוצה לאכול אוכל מבושל מהמקפיא..
יש דברים מאוד קלים לקחת איתך או להכין. יוגורטים חלבון, שייק חלבון, טונות, בייצים עם כל אלה אתה יכול לסגור את היום שלך עם רוב החלבון שאתה צריך. מקסימום אתה מכין פעמיים בשבוע הרבה חזה עוף או בשר לכל השבוע
התפריט שלי מבוסס על בשר אדום לדעתך בשר אדום אחרי בישול יחזיק במקרר שבוע?

לפני השינה עושים הכנת מצריכים לבישול :
מפשירים חזה עוף/דגים וכו
חותכים / מקלפים תפוא בטטה ירוקת וכו

להתעורר חצי שעה לפני הזמן הרגיל בבוקר ומכניסים הכל לתנור ל 30 דקות .
בנתיים שהאוכל בתנור.
מכינים אורז וכו'
מאוד פשוט ויותר נחמד לאכול טרי.

• פותח/ת השרשור
לפני השינה עושים הכנת מצריכים לבישול :
מפשירים חזה עוף/דגים וכו
חותכים / מקלפים תפוא בטטה ירוקת וכו

להתעורר חצי שעה לפני הזמן הרגיל בבוקר ומכניסים הכל לתנור ל 30 דקות .
בנתיים שהאוכל בתנור.
מכינים אורז וכו'
מאוד פשוט ויותר נחמד לאכול טרי.

השעה שאני כבר קם מאוד גבולית בגלל שאני מסיים אימון מאוחר מעדיף לבשל מראש מאשר כל יום לקום - הטריות לא משנה לי אני אוכל כל

אבירם יא טרול
תאכל במקום לאכול לנו ת'ראש

מתי אתה בא לקבל קצת בראש בליין?

קל.
תתחילו לתת כותרות אינפורמטיביות! 😏

🍻

אתה מבשל ביום שבת ואוכל הכל עד יום שישי. זה אמור לשבת במקרר בלי בעיה. וממליץ לך לקנות משהו בסגנון כדי לקחת את האוכל העבודה:
US $7.27 58%OFF | Portable Lunch Bag New Thermal Insulated Lunch Box Tote Cooler Handbag Bento Pouch Dinner Container School Food Storage Bags
10.46€ |Draagbare Lunch Tas Nieuwe Thermische Geïsoleerde Lunch Box Tote Koeler Handtas Bento Pouch Diner Container School Voedsel Opslag Zakken|Lunch Bags| - AliExpress

אתה מבשל ביום שבת ואוכל הכל עד יום שישי. זה אמור לשבת במקרר בלי בעיה. וממליץ לך לקנות משהו בסגנון כדי לקחת את האוכל העבודה:
US $7.27 58%OFF | Portable Lunch Bag New Thermal Insulated Lunch Box Tote Cooler Handbag Bento Pouch Dinner Container School Food Storage Bags
10.46€ |Draagbare Lunch Tas Nieuwe Thermische Geïsoleerde Lunch Box Tote Koeler Handtas Bento Pouch Diner Container School Voedsel Opslag Zakken|Lunch Bags| - AliExpress

לפי ההמלצה, בשר עד 4-5 ימים במקרר

לפי ההמלצה, בשר עד 4-5 ימים במקרר

צמחונית אז לא יודעת אם זה עובד גם עם בשר, אבל אני כעקרון מבשלת לשבוע, 4-5 ימים מחזיקה במקרר את האוכל ולעוד 2-3 ימים מקפיאה, ככה בטוח האוכל נשאר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית