הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנון אוכל במצב של חוסר זמן - יש טיפים?

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
אני מסיים מאוחר את העבודה וישר מיד הולך לחדר כושר, אין לי זמן לבשל אוכל כל יום, אז חשבתי לבשל כל יום שבת אוכל לשבוע ולקחת איתי לעבודה, השאלה שלי היא כמה זמן בשר אחרי בישול יכול להחזיק במקפיא אם בכלל? והאם הערך התזונתי של אוכל משתנה אחרי הקפאה ממושכת(מדבר בעיקר על בשר כל השאר יכולים להחזיק במקרר)? במידה וכן האם זה בכלל רלוונטי או שהשינוי כל כך מינורי שזה לא קריטי?

בכללי אשמח לשמוע על טיפים שלכם איך להתנהל במצב הזה:37mv:

תודה רבה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נהיית עבריין מקלדת אה?

עוד בלזוז במרתף?

לצערי הסניף נסגר , מתאמן בפיטנסלנד אבל מחפש מקום אחר

בדיוק מה שהוא צריך, עוד יום לפה או לשם לא ישנה הרבה. אלא אם זה מסוכן באופן קיצוני ואשמח לדעת אם אם אני טועה פה.

נראלי אני אנסה את זה פעם פעמיים ואעדכן אם הארוחה האחרונה(זאת שנשארה 6 ימים במקרר) עושה משהו לא טוב חחחח

נראלי אני אנסה את זה פעם פעמיים ואעדכן אם הארוחה האחרונה(זאת שנשארה 6 ימים במקרר) עושה משהו לא טוב חחחח
חחח סבבה. ונזכרתי בעוד משהו - אולי כדאי להתארגן על air fryer או ninja grill. אני מבין שאין לך זמן להתעסק עם הבישולים אבל אתה יכול להכין בשר במרנידה ואז כל מה שנשאר לך זה לזרוק אותו למכשיר ל10-15 דקות וזה מוכן. את הפחמימה אתה מכין מראש סיר לכמה ימים ואז נשאר רק לשים הכל בקופסא וגם האוכל טרי.

אני אישית פורס את החזה עוף ומשרה אותו במרנידה של סויה וצ'ילי. וכל יום אני לוקח כמה פרוסות ושם במכשיר בזמן שאני עושה דברים אחרים. אותו דבר לגבי נתחי פילה של דגים וכמובן שגם אפשר להכין בו עוד הרבה דברים במהירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית