הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג - מסה

Synergia עדכן/ה את הלוג ״לוג - מסה״:

עדכון לוג: 18/05/22

דדליפט רומני - 5X1
4X3 בכולם הורדה איטית טמפו 2 שניות, פאוז 2 שניות בתחתית
איזה פשיטות אינעל אבוק בחזרות נמוכות התחת עף אחורה כמו בלרינה גמישה מאד תענוג
אינקליין מוט - 70 9X1 פאוז על החזה
8X1 פאוז על החזה
דאמבלים 22 כל צד 9X1
בנט אובר - 75 5X1
4X3
מתח - 15 5X4
סלאמת׳.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/05/22

סקוואט - 105 8X2 פאוז שתי שניות בתחתית
לא כל כך הצחיק אותי השני סטים האלה אבל זה עבר בשלום ובאמת בהצלחה יתרה תודה לאל
כל סט לפי הסרטון לא ירד מ-00:45 שניות-דקה מרגע הוצאת המוט עד להחזרתו. זה לא המשקל והפאוז שמאתגרים כמו שצריך ללמוד וללמוד באמת באופן קשה איך להחזיק ברייס ויהי מה
85 10X2
מתח - 25 קילו 4X6
בנט אובר - 65 9X2
הרמות רגליים בתלייה על מתח - 14X1

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/05/22

סקוואט 130 - 2X2 חזרה שנייה בכל סט כשל
1X1 כשל
הורדתי ל-120 זוגות 2X2
1X1
105 5X2 פאוז שנייה בתחתית
מילטרי פרס - 57.5 3X3
מתח - 15X3
הרחקת כתפיים - 10 כל צד 15X2
מס׳ אנקדוטות לסקוואט - לפי הסרטון, אני יורד אובר נמוך, מרפקים לא היו מספיק למעלה בעלייה בחזרה הראשונה בכל שני הסטים של הזוגות. את האימון הזה עשיתי במכון ולא בסטודיו עם המאמן האישי.
שבוע שעבר הרגיש ה-130 לשלושה סינגלים הרבה יותר קל, עם זאת ירדתי בשתי חזרות דאז פחות נמוך.
הכי רלוונטי - קיימת לי דלקתיות במפרקים, בעיקר יד ימין(לא ישן כבר למעלה משנה פלוס ללא מרפק ישר, מקבע את האזור עם סד בלילה) מיום שישי בבוקר כנראה בעקבות האימון בחמישי שהרמתי המון פלטות והנחתי בחוזקה על הרצפה והדפתי את הנפילה לרצפה עם יד ימין התפתח משישי בבוקר כאב עז מאד שאפילו ללחוץ את היד באגרוף כואב מאד. היום לאחר יומיים עדיין כואב, אך פחות.
גם במילטרי וגם במתח זה הורגש.
אראה איך אני מטפל בכך, אבל כשאני מתקרב ל-pr בסקוואט שהיה היום זה בהחלט היה מורגש, כנראה כי אני מנסה לנעול את המוט על השכמות כיאלו אני רוצה הכי בחוזקה לדחוף אותו כיאלו כלפי מטה.
בכל אופן - הכל לטובה, ויהיה כאן תאריך בקרוב ש-130 לזוגות בסקוואט אעלה אל מול הכשל, סתם כי לאחר הכשלים היום אמרתי לעצמי שהכל בסדר ויהיה תאריך שאני אגחך על הכשלים האלה.
לבנתיים, לאחר שלושה כשלים באימון אחד(האמת זה ספציפית הרגיש לי פזרנות, זו אולי כמות כשלים גבוהה ומיותרת).
לבנתיים, מקווה מאד בימים הקרובים שאתבדה ושהמפרק יחזור לעצמו ולא אצטרך מעט ללכת אחורה במשקלים. יהיה כאן תאריך שהזוגות של ה-130 יראו קלילים, אני מבטיח לעצמי את זה.

שבוע מבורך ומלא בהתאוששות.
אגב, PR למילטרי 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 23/05/22

דדליפט - 125 3X2
2X1
120 5X1
100 8X1
בנץ׳ פרס - 85 4X4 פאוז על החזה שנייה
בולגריאן 52.5 קילו 8X2
פשיטה בכבל max for one set

אימון מדהים. העצם במפרק צד ימין כואבת ומגבילה מאד כשאני לא באימון וזרימת הדם ׳נמוכה׳ באופן יחסי למקום, כנראה למחר או לרביעי אני קובע פיזיותרפיה. לצערי זה נראה כמגביל מבחינת התקדמות במשקלים *אם* הכאב לא יעבור בימים הקרובים או בתקופה הקרובה, מקווה מאד להתבדות. למידה על בשרי - לא להדוף פלטות לרצפה עם הידיים, פשוט לזרוק או להניח ברוגע. לגבי הכשלים של אתמול - הכל היה מצוין באימון הזה, פשוט לא יכולתי לבקש אימון טוב יותר. אבל בקשר להתאוששות - אני כן מרגיש שהכשלים של אתמול גבו מחיר עצבי. אני עייף, ברגעים אלה מתלבט אם ללכת לגלוש ובכללי מרגיש שלא בא לי לבזבז אף אנרגיה מיותרת חוץ מלנוח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/05/22

דדליפט רומני - 90 4X1
3X2
אינקליין(מוט) - 72.5 7X2 פאוז על החזה
דאמבלים 28 כל צד 8X1
בנט אובר - 77.5 5X3
מתח 15 קילו - 5X4
אימון מצוין, אך המפרק הפך למגביל, מאד. בבנט אובר זה החמיר ברמה שלא יכולתי להחזיק את המוט באחיזה רגילה באוויר אלא כל חתירה להניח על הרצפה.
מחר אני מחשב מסלול מחדש עם המאמן, לא אוכל ככה להמשיך. כרגע המפרק העצם בצד ימין ביד ימין כואבת ומרגישה מוגבלת, מאד. לא הרגשתי ככה בחיים שלי. אגרוף אני לא מסוגל לעשות ולא לקחת את יד ימין אחורה מאחורי הגב, כאב באותו רגע שפשוט לא נסבל. בכלל, כל בעצם תנועה סיבובית של המפרק כואבת מאד, כשזה באגרוף או באחיזה במשהו בעל משקל בכלל הכאב מכפיל את עצמו.
פיזיותרפיה קבעתי ליום ראשון, אני את הבעיה הזו פותר ויכול להיות שאצטרך ללכת מעט אחורה בהתקדמות באימונים.
אחרי הכאב שכרגע אני מרגיש - האימונים מעניינים לי את התחת ומתגמדים. את הכאב הזה אני פותר. רק מאד מעניין אותי איך הוא נגרם(סבבה אני מבין שאני עדין במפרקים, אבל מה היה באמת הקש ששבר את גב הגמל?).

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/05/22

עדכון מהפיזיותרפיה היום - דלקתיות ניכרת במפרק, חשש לשחיקה בסחוס.
טיפול באקדח חום, גלי הלם ועיסוי למקום.
תרגילים לחיזוק האמות.
לבנתיים השבוע פעמיים אימוני כוח וגם לייט, מחר אבנה את זה עם המאמן.
בעזרת ה׳ מקווה שהמפרק יתאושש בימים הקרובים, מחר אורתופד. לבנתיים חבישה לאזור ואי שימוש כמה שיותר ביד.

שבוע טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/05/22

עדכון אורתופד - דלקת חמורה בגיד, שלל שחיקה בסחוס(בלי להעליב נראה אורתופד שיהיה שמח על פגישה אישית מלאה במזומנים מאשר דרך מכבי, תבינו לבד אז כמה ההערכה שלו מוערכת בעיני).
מתחיל מחדש ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה, דחף לי שם זריקה עם סטרואידים פעמיים ועוד כדורים אנטי דלקתיים פעם ביום כשאגיע הביתה אבדוק את השם.
ממחר כנראה חוזר להתאמן אבל עד סוף שבוע הזה אימונים לייט אעשה.

יאללה שארגיש טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/05/22

סקוואט safety bar -
125 סינגלים 1X5
115 1X5
105 2X5
בולגריאן Safety bar -
75 4X4
מתח אחיזה נייטרלית על טי באר - 10X6
ואו המתח כשזו אחיזה במשהו באוויר שזז קשה עשרות מונים ממוט מקובע, הבטן נכנסת למשחק ההתייצבות הרבה יותר חזק. איזה מתח הצגה.

בנוגע לדלקת - כרגע כנראה בשבוע שבוע וחצי הקרוב לא אתעסק בשום אחיזת פרונציה/סופינציה כבדה לא במוט ולא בדאמבלים, אני באמת רוצה שהמפרק יפסיק להיות דלוק כי מה שהרגשתי ברביעי הקודם היה הגבלה טוטאלית לכל דבר, אפילו בחיי היום יום. וזה לא עבר לא תוך יום ולא יומיים. ככה שעצירת ההתקדמות כרגע לא הפטנזיה הרטובה שלי אבל זה בהחלט הצעד החכם להתקדם לטווח הארוך טוב יותר ונכון יותר.
לבנתיים אעשה הכל לנהל עומס היטב יחד עם המאמן והפיזיותרפיסט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/06/22

סקוואט safety bar -
100 8X4
גוד מורנינג safety bar -
55 8X3
מקשיב לפיזיותרפיסט לא לערב כלל את המפרקים בכלום. הטענה שלו שלאחר 2 זריקות עם סטרואידים ונטילת תרופה אנטי דלקתית יש צורך במנוחה. טוב, לא אתווכח.
בכנות, מת לחזור להתאמן כרגיל.
חג שבועות שמח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/06/22

אימון 6/6/22
סקוואט safety bar -
127.5 2X4
105 6X3
מילטרי פרס אחיזת בורג(איזה מוט חרא ומסוכן איכס) - 50 4X4
*אחיזה(נייטרלית) לא נוחה, מוט סופר לא נוח ומסוכן. איףף
מתח אחיזה נייטרלית - 12X4

סלאמת׳. מתחיל מעט לרדת במשקל כנראה כי נפח פלג גוף עליון התמעט מאד בשבועיים האחרונים. מת
לחזור להתאמן כהרגלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/06/22

בולגריאן safety bar -
75 5X3
סקוואט - 85 8X3
מתח אחיזה נייטרלית - 5 קילו עלי 5 חזרות ראשונות, מעיף את המשקולת ועוד 5 חזרות משקל גוף
ככה ש-10X5
חתירה ב-T Bar -
מוט ופלוס 20(אז כנראה שארבעים) 12X3
תענוג רצוי לומר איזו חתירה נוחה
מקווה עד סיום הדלקת לא רק לשמר את המשקלים(בדדליפט ובבנץ׳ זה יהיה קשה עד גבול אולי הבלתי אפשרי, אבל לכל הפחות להמשיך אפילו את ההתקדמות בסקוואט).

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/06/22

Rdl טראפ בר עם הגבהה - 110 4X4
גוד מורנינג - 40 5X5
מתח(אחיזה נייטרלית) עם 10 קילו - 8X4
בגוד מורנינג המאמן ואני עבדנו על ליטוש הפשיטת אגן.
גלשתי אתמול, היום בבוקר והיום אחר הצהריים עד שקיעה.
אני הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מעבר למותש. ו… בית השחי, חזה, פטמות, מאחורי הברכיים ובירכיים אני שפשפות כולי מהשעווה שהייתה על הגלשן. ואי. התגעגתי לקיץ שחבל על הזמן אבל יואו לכאבים ההתחלתיים של העור אחרי גלישה ללא חולצה פחות התגעגתי. יום יומיים יעבור.
מקווה להתאושש היטב. מחר אימון בולגריאן כבד, לא אשקר שפחות יש לי חשק אליו מחר

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/06/22

בולגריאן - 75 5X3
50 12X1
סקוואט - 85 8X2
55 12X2
מתח(אחיזה נייטרלית) - 10 קילו פלוס 12X2
משקל גוף 15X1
ARMAP(טכני, מתי שהרגליים מצטרפות למשיכה אני לא ממשיך) - 13

במהלך המתיחות הארבע ראשי בכל רגל נתפס לי. כנראה בעיקר בשל ה-12X1 כי נפח כזה לעולם לא היה לי. ובכללי - האנרגיה השבועית שהלכה לי השבוע באימונים ובגלישה שברה את אבא שלי. מחר כתפיים ודדליפט רומני לנפח, צריך מחר להתאמן חכם מאד. הדומס בארבע ראשי ילווה אותי כנראה יום יומיים מהיום בקל. מקווה שזה יהיה בגדר ׳נסבל׳.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/06/22

דדליפט רומני עם הגבהה(אזור החצי מטר) טראפ בר - 60 9X3
מילטרי פרס(אחיזה נייטרלית) - 50 4X4
הרחקת כתפיים 8 כל יד - 8X3
אימון מאד קליל, נגמר בפחות משעה. אפילו המילטרי הרגיש קל.
הארבע ראשי שלי תפוס ובמהלך המתיחות זה הורגש. אעשה עוד מעט כדור ואקדח עיסוי בכל רגל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית