הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג - מסה

Synergia

משתמש פעיל
547
92
נק' מוניטין:
201
547
92
Synergia הוסיף לוג חדש:

לוג - מסה - לוג - סטרונגליפט

גובה 1.61, משקל גוף 61/2
תחילת התכנית - 3.8.2021
סטרונגליפט שלוש פעמים בשבוע
אימון A -סקאווט 5X5, בנץ׳ 5X5 ובנט אובר ברבל 5X5
B - סקוואט 5X5, מיליטרי פרס 5X5 ודדליפט
A - סקוואט 5X5, בנץ׳ פרס 5X5 ובנט אובר ברבל 5X5

כל שבוע לאחר מכן האימונים מתהפכים בנפח השבועי. B הופך ל-A ולהפך.
אימון אחרון - 20.08.2021(סקאווט,בנץ׳ ובנט אובר ברבל)
משקלים נוכחיים - סקאווט 85 5X5
מילטרי פרס - 50 אימון אחרון, סט ראשון לא עלה כמו שצריך חזרה אחרונה(חמישית).
בחרתי לבצע שלשות של שלושה סטים ואחדד את המשקל באימון הבא(22.8)
בנץ׳ פרס - 72.5...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Synergia עדכן/ה את הלוג ״לוג - מסה״:

עדכון לוג: 22/08/21

22.8.2021
סקוואט - 5X5 87.5 הלך יפה, התחיל להיות מלחמה קצת
מילטרי פרס - 50 4X5, אימון קודם גם תקיעה, באימון הקודם תרגלתי לבסוף שלשות.
זו התקיעה השלישית כבר במילטרי מאז שהתחלתי את התכנית, עברתי לרביעיות לפי חמש סטים והם עלו יפה, בחלק מהסטים הרגשתי שעדיין יש מקום לחזרה חמישית בקנה.
מקווה בחמישי הזה לתת חמש חזרות.
דדליפט - 5X1 97.5, עלה יפה, האמת שהדדליפט מרגיש בהתקדמות הכי קליל מהכל. מצד שני, חשוב לזכור שמדובר בסט אחד בלבד. אבל גם מצד שני, הוא בסוף האימון.
וספציפית אחרי האימון היום מהסקוואט והמילטרי הייתי מאד מאד מאד מאד מאד מותש.

*שבוע הבא כנראה דילואד, בשעה טובה* מרגיש את המערכת העצבית מטוגנת כבר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/08/21

אימון היום 24/08/21
סקוואט - 90 קילו 5X5, משום מה מלחמה פחות היה. מרגיש מאתגר אבל נסבל לגמרי ושעדיין תהיה התקדמות לינארית באימונים הקרובים.
בנץ׳ פרס - בשעה טובה ומוצלחת 72.5 5X5 לאחר תקיעה באימון הקודם(הורדתי לשלשות בעקבות התקיעה באימון הקודם, כיף היה לעלות לחמש חזרות היום).
ברבל בנט אובר - ניסיתי 67.5 והרגיש מעט מלחמה. הרשתי לעצמי לדקדק את ה-65 שוב לפי 5X5 כי הייתי מותש לגמרי והבייספס שלי מאד תחת עומס מפני שאתמול גלשתי די חזק.
בראשון אעלה ל-67.5.(אם עד אז לא אעשה דילואד, נראה כבר, כנראה האימון הבא יקבע).
יאללה איזה כיף הלך מעולה האימון וגם הזמני מנוחה היו טובים(חמש דק גג ובבנט אובר שלוש וחצי).

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/08/21

עדכון אימון 26/08/21
סקוואט 92.5 5X5
מילטרי פרס - רציתי להישאר ב-50 ל-5X5, הגוף לא נתן. הורדתי ל-47.5 וגם זה היה קשה אך אפשרי, אך מלחמה מאד מאד חזקה. בחרתי ב-חמישה סטים לשתי חזרות.
דדליפט - 100, 5X1, עלה יפייפה.

*אנקדוטות - תקיעה ראשונה בסקוואט. סט רביעי חזרה רביעית הרגל הימנית בעלייה זזה מעט, חזרה חמישית לא צלחה.
סט חמישי חזרה אחרונה יכולתי לסיים אבל מנטלית כנראה אני כבר מותש(לפחות ככה זה מרגיש לי, לא השכלתי להתפוצץ מספיק בעלייה).
מילטרי פרס - חווה קצת תקיעות בתכנית בפלג גוף העליון(מילטרי ובנץ׳) ובכללי תכננתי דילואד לשבוע הבא.
בעקבות האימון הזה המסקנה שהדילואד הוא לא אופציה אלא ממש הכרח שיעניק מנוחה והתאוששות הן לשרירים שלי שלגמרי מותשים, והן למערכת העצבית והלחץ שהצטבר לי כבר בגוף.
בשבוע הבא מראשון עד ראשון הבא אני אוריד את המשקלים בחצי, לפי אותם כמות חזרות. דקדוק מושלם לטכניקה.
ספציפית הלילה השינה(7 וחצי שעות ישנתי) מעט התפקששה, קצתי לא מעט פעמים בשל הדלקת במפרקים ובמיוחד במפרק כף יד ימין מאד כאב לי וכנראה הקימות לפחות לקחו לי כשעה מהשינה(כמה פעמים קמתי, השתדלתי לא להסתכל בכלל מה השעה ניסיתי בלבד לחזור, אבל המפרק באמת כאב בצורה לא נעימה).

בהצלחה לי בדילואד. להגיד שאני מבסוט מהאימון היום? וואלה כן. ניסיתי לתת מה שיכולתי, הרבה מעבר למה שיכולתי. השכלתי לשים לב שהדילואד זועק לי. וסך הכל גם כשהיה קשה הטכניקה לא ברחה לרגע אחד.
יאללה בהצלחה לי

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/08/21

דילואד 29/08/2021 -
איזו ברכה, איזו
איזה כיף זה שבוע מנוחה, איזה כיף זה לסיים אימון בפחות משעה, איזה כיף זה תוך כדי סיום סקוואט להכין כבר את הבנץ׳(איפה בסקוואט אני אעז להכין לי את הבנץ׳/מילטרי בין הסטים פחחח), תוך כדי הבנץ׳ להכין כבר את הבנט אובר
איזוווווווו ברכה וכיף למערכת העצביתת יא ראבק

סקוואט 45 - 5X5
בנץ׳ 37.5 - 5X5
בנט אובר 32.5 - 5X5
מה ניתן להגיד… הכל בלי עין הרעעע קל, כל טווח תנועה בגדר המושלם והמדוקדק, כל ברייסינג קליל, כל הרמת משקל קלילה למערכת העצבית ולשרירים
חוויהה

יאללה ראשון הבא חוזר להמשך עלייה במשקלים, נשאר עד אז אימון(חצי במשקלים) בשלישי ובחמישי.
ואי ממש היה לי כיף היום חחחח איזו חוויה מרגיעה לגוף ולנפש זו

קרא את שאר עדכון הלוג...

לדעתי יחסית למשקל שלך 61~62 ק"ג המספרים נראים טובים מאוד.
אני עוקב

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/08/21

31/08/21
אימון דילואד שבועי שני(חמישי מסתיים לו, נראה איך אתכנן את השבוע הבא בחזרה למשקלים ביחס לכך ששני, שלישי ורביעי יוצא ראש השנה).
סקוואט - 5X5, 47.5
מילטרי פרס - 5X5 25
דדליפט - X1 50

האימון הסתיים בפחות מחצי שעה, פשוט תענוג
אין מילים אחרות

קרא את שאר עדכון הלוג...
לדעתי יחסית למשקל שלך 61~62 ק"ג המספרים נראים טובים מאוד.
אני עוקב
תודה.
עדיין יחסית בהתחלה, נראה מה יקרה עוד כחצי שנה.
כשאגיע לסקוואט 100 אעלה סרטון(לא שזה גבוה כל כך, סתם בשביל ההרגשה של עצמי), על פי החישוב זה אמור להיות בעוד כשבועיים בערך.
שיהיה לי בהצלחה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/09/21

*
05/09/2021 המאמן האישי בחו״ל, חמישי כנראה נבנה תכנית חדשה או נשחק עם העצימות השבועית של הנוכחית עם חלוקה ראויה ומכוונת יותר להתאוששות טובה יותר.

ראשון 5/9/2021
מילטרי פרס - 35, 40 ו-45 קילו. 5X3.
מתח ללא משקל - 5X10
מקבילים - 10X5

הערות ושלל מחשבות, מסקנות וכולי׳ למיניהן - וואלה התגעגתי למתח שחבל לי על הזמן. וטרלילילי טרילהלה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/09/21

06/09/2021
יאלללההה רגליים צא
סקוואט - 67.5, 76.5 ו-90 3X5
דדליפט - 65, 75 ו-85 3X5
Hamstring raises - 12X5 (ללא משקל)

מסקנות - נחמד לחזור לסקוואט שמרגיש לפחות בסט הסופי נותן בראש. מקווה להגיע למאה בקלות כמו שהסט האחרון עלה.
וכיף שהאמסטרינג מעט מורגש בסוף האימון, שישרוף קצת
גלישה אחרי האימון הייתה יותר ממוצלחת(הים עלה, תענוג) והיום בבוקר גם אחלה סשן(אם כי הפכנו לסרדינים במים, לא לא לא לא ולא נשמע לי הגיוני שמאה איש יתרכזו בעשרים שלושים מטר של אזור שבירה, יואוווווווווווווו זה רק הולך ומחמיר). לקראת אחר הצהריים שוב סשן.
הגוף מת לנוח.
מהיום בערב ומחר גם נוצה אני לא מתכוון להרים. *לדחוף אוכל כמו בהמת משא ובלבד רק לישון, לישון ולישון.

*מעניין אם עד חמישי ההתאוששות תהיה סבבה, מקווה ככה לפחות. *בין רביעי לחמישי לא לוותר על 7-8 שעות שינה רצופות ויהי מה*(עדיפות לשמונה, ניתן להתאמץ מעט בחיייאתת שלא אזלזל).

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/09/21

אימון 09.09.2021
*תכנית הכוח זמנית מושעית, לא כל כך מבסוט אבל הולך אחרי שיקולי המאמן.
שבוע דילואד, והנה הוא בחו״ל היה חזר רק אתמול, ו-ואו כמה שאני כבר מתגעגע ומעוניין לסמן וי על מילטרי 5X5 50 וסקוואט 100 5X5.
ציפיתי כבר אתמול לתכנית מסודרת אבל האמת היא שהוא חזר בבוקר מהטיסה, ישן וגם היה לו יום עמוס עם מלא מתאמנות מאד מקסימות, ככה שהוא הזניח לי את הרכבת התכנית שציפיתי.
בראשון נעבוד עליה כבר.

כרגע לפי מה שהבנתי המילטרי והבנט אובר יהיו מושעים, *זמנית*. אולי הוא יאשר לי בראשון הבא ללחוץ 50 מעל הראש לחמישיות רק בשביל ההרגשה שלי, כנראה אם אנדנד לו מספיק הוא ישחרר.
לבנתיים, אתמול -

סקוואט - 62.5 1X5
72.5 1X5
82.5 1X5
הכל עולה בקלות, הכל מתפוצץ בקלות. שאגיע כבר למאה נוווווווווווווווווווווווו מה הוא נותן לי את ה-65,75 ו-85 rmים האלה
בנץ׳(התגעגתייייייייייי) - 55 1X5
65 1X5
70 1X5
בנץ׳ בשיפוע חיובי עם דאמבלים - 20 כל יד
15X5(בא לזיין אותי אני מבין).
*בהלם שהמשקל ככה עלה *בקלות* לכזו כמות(15) חזרות פר סט. וואלה מעט מעט התקדמתי מלפני חודשיים-שלושה.
חתירה בהטיית גב עם משקולת על ספה - 20 קילו
5X10

מסקנות - אוף שאחזור כבר לתכנית מסודרת שאדע כל אימון מה אני עושה
מאז הדילואד המצב לא ברור לי
כיאלו אני יודט שזה שטויות, אני יודע שהמאמן לא עושה דווקא והאמת שהתקשורת ביני לבינו מצוינת אבל כוס אמק מה זה עכשיו זמנית לרדת ממילטרי ובנט אובר

יאללה אעדכן בראשון, הלוואי וכבר תכנית מסודרת תהיה
גוד שייבס

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/09/21

מילטרי פרס
37.5 - 5X1
42.5 - 5X1
50 - 4X1(איזה חזרות זוועה חחחח, רגל ימין זזה בחזרה השלישית)
47.5 - 5X1

מקבילים עם 5 קילו - 15X5

מתח - 5X10
*סט רביעי 8 שמונה, סט חמישי שבע חזרות.

מסקנות - טוב, המאמן לא מוכן לתכנית כוח בלבד כמו שהייתה, לטענתו(ויש בכך אמת מסוימת) האימונים התישו לי את התחת. עם זאת, מתגעגע להתקדמות בסקוואט בכל אימון, מתגעגע פשוט לתכנית.
כיאלו אני מרגיש שהיה ניתן לשחק עם העצימות בצורה חכמה יותר. נכון שנתקעתי שלוש פעמים בחודש וחצי במילטרי, נכון שהבנץ׳ נתקע פעמיים, נכון שהסקוואט של ה-92.5 בחזרה החמישית בסט הרביעי והחמישי הגיעו לכשל, אבל עדיין אני מתגעגע בלבד ללעבוד כוח.

*היום בבוקר גלשתי, משהו באזור השלוש, שלוש וחצי שעות. התכנון היה לחמש קילו עלי במתח, אבל די, הרגשתי כבר מרוסק ושאם אעז אני אגיע לכשל בסט השני/שלישי בודאות. בטח כשזה לעשר חזרות.
גם המקבילים התישו לי את התחת(למה לעזאזל הוא התעקש שאעשה את זה לפני המתח, מתח שורף אותי הרבה יותר).
בגדול, פשוט אני מתגעגע להתקדמות במשקלים, שכרגע די נעצרה.
התכנית כרגע היא ארבע פעמים בשבוע אימון, הוא שילב בה כמו שאתם רואים גם היפרטרופיה(וגם כוח).
ספציפית היום המילטרי לא עלה היטב לחזרה החמישית בגלל הגלישה, ביום נקי הוא יעלה. לא אכתוב ׳בקלות׳, זה עדיין משקל שמאתגר אותי, אבל לחמישיות את החמישים אני מרגיש שאת המשוכה הזו אעבור, כל עוד אגיע אליו פרשי באימון הבא.

היום או מחר התכנית כבר לגמרי תהיה ידועה לי, כרגע עדיין לא כי הוא צריך קצת להסיק מסקנות על המתח. הער וחמש עשרה חזרות האלו להיפרטרופיה מה זה מעצבנות אותי. זה ממש שורף לי את המערכת העצבית, למה לא 8-10 חזרות?!
טוב מקווה פשוט בעוד שבועיים-שלושה לראות התקדמות בתכנית(שתתבטא במשקלים!!!!!!).
מסקנות על היום - ים בן זונה וסשן הצגה היה לי בבוקר, אימון פלג גוף עליון סבבה סך הכל. זהו, כמו שכתבתי - מקווה כבר לחזור להתקדמויות במשקלים, זה קצת הוסיף פלפל לאימונים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/09/21

יום רגליים(חלקי, שרשרת אחורית) - 14/09/2021
דדליפט - 65 1X5
75 - 1X5
87.5 - 1X8

גוד מורנינג(לימוד ראשון היום, אחחחח איזה תרגיל) -
התכנון היה ל-5X12 על 30-35 קילו. חחחחחחחחחח
הצחקתם את האמסטרינג והתחת, קרסו מכאב באזור החזרה השביעית השמינית, אולי היה לי עוד בקנה אבל לא רציתי לקחת סיכון.
בקיצור, שלושה סטים ראשונים של שמונה חזרות.
הורדתי משקל בלבד למוט(20 קילו) ל-12 חזרות לעוד שני סטים.
אז סך הכל - 3X8 ו-2X12

הרמת ברכיים בתלייה על מתח - 12X6

*מסקנות - יאללההה מבסוט הגוד מורנינג תרגיל מאתגר, אששששש להכיר אותו
אשתדל לתת בו בראש, נראה כמה אצליח להתקדם איתו במשקלים בשלושה-ארבעה שבועות הקרובים.*

בהצלחה לי וחתימה טובה לכולם.

מחר אימון כנראה חזה, בשישי שרשרת קדמית לרגליים(היידהה סקאווטים, הלוואי יהיה כבד, כמובן ביחס אלי חחחח).

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/09/21

יוםםםםםםםם החזהההה הגיע
בנץ׳ - 52 5X1
60 5X1
70 5X1
בנץ׳ בשיפוע חיובי עם דאמבלים - 20 קילו כל יד
5X15(איזהההה כיף אהה)

חתירה עם משקולת יד על ספה - 20 קילו 5X10

מסקנות - אימון חבל״זזזזזז, סיימתי אותו בשעה איזה תענוג
שישי רגליים שרשרת קדמית, שיהיה בהצלחה
שבוע הבא בשעה טובה התקדמות במשקלים

צום מועיל לכל מי שצם, שיעבור בשלום

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/09/21

17/09/2021 רגלייםםם(באתי בגישה באמת טובה, נחמד מאד שבאתי בגישה כזו אה)
סקוואט - 65 5X1
75 5X1
85 5X1

לאנג׳ בולגרי(כוסססססססס אמאמאמאמאמאמאמאק) - 15 קילו 10X3
לאנג׳ רגיל - 10 קילו 10X2

Back extension/ hamstring raises(אנאערף איך קוראים לזה) - 5 קילו של 5X5(ברכה, למה אם עוד פעם הוא היה מזיין אותי בחמש עשרה חזרות האלו עם איזה עשר קילו לא יודע כבר מה הייתי עושה).

מסקנות - טפוווווו על מי שחשב לשלב סקוואט ולאנג׳ בולגרי באותו אימון. זה לחלוטיןןןןןןןן גרם לקוואדס לבעור, כולל התכווצויות ורגליים קרות מרוב עומס במהלך הלאנג׳ים(ואי זה היה באמת סיוט).
לא ויתרתי לא על חזרה אחת תקינה, באמת תודה לאל.
אבל ואי, לא תיארתי לעצמי מה שארגיש במהלך הבולגרי. באמת, סיוט סיוט סיוט סיוט סיוט.
אימון הבא אני עובר בלבד ללאנג׳ רגיל, אם אחרי סט/שניים הכל סבבה עם ה-15(והאמת הרגיש קל) אני אעבור ל-17.5/20(נראה כבר מה הקוואדס ישדר לי).

יאללה סלאמת׳ סשן גלישה ומנוחת שבת שאני חייב.
ראשון מילטרי פרס חייב חייב חיייבב חייבבבבב להעלות חמישייה של 50, די חייבבב למעלה מחודש זה בוער לי במוח.
בהצלחה לי

גוד שייבס

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/09/21

19/09/2021
מילטרי פרס - 40 1X5
45 5X1(רגל זזה באחת מהחזרות, כנראה לא הייתי
מפוקס מספיק)
47.5 1X7 (בדיקה מה הלימיט כל עוד הטכניקה נשמרת, יכולתי עוד חזרה אחת).
לא המשכתי ל-חמישיות של חמישים, המאמן התלבט. האמת? פשוט מת כבר לסמן וי על המשוכה הזו של 50 5X1
מתח עם חמש קילו 10X5 תענוג
מקבילים 10 קילו 15X5(חמש עשרה חזרות)

מסקנות - בבקשה לא יודע כבר באמת
מה לחשוב, אבל באמת שאני פשוט רוצה התקדמות שנראית יותר ׳קלילה׳ במילטרי. אני באמת לא מבין למה ה-47.5 כל כך מאתגר אותי ככה.
מה במערכת דפוק? ברייסינג רצחני, נושף בעלייה, משתדל לנעול מיד עם ראש קדימה כשהמוט עולה
שואף בירידה, מנצל את המומנטום של הירידה להתפוצצות בעלייה. רגליים רוחב צר, טוסיק מעט יוצא.
מה, מה לעזאזל לא בסדר, מה?!?!?!?!?!

מתח - חולה על מתח, יפה לראות שככה חוזר למה שהיה
מקבילים - ואי זה טס, תענוג

לא יודע כבר מה לחשוב על המילטרי…
הכל טוב זה לא איזושהי התייאשות, אמשיך לנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסות, ולנסווותתתתת

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/09/21

עדכון 22/09/2021
דדליפט - 75 1X3
85 1X3
97.5 1X5

גוד מורנינג - 25 12X5
*מתלבט אם אימון הבא לעלות ל-27.5 או 30. טוב, נראה אם השלושים יזרום*

הרמת ברכיים בתלייה על מתח - 15X5

סבבה היה(בעיקר הדד), בגוד מורנינג ממש ירדתי נמוך מידי בשלושה סטים הראשונים, מעבר לתשעים מעלות מקביל. כנראה יכולתי להוסיף משקל אם הייתי יורד פחות. התרגיל ל-12 חזרות ממש מפרק את
האמסט, אבל סך הכל תענוג. מרגיש כבר שהגוף מתרגל אליו.
שבוע הבא מסגרת בדיקת rm1(בדד, בבנץ׳, בסקוואט ובמילטרי). נראה איך ילך

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/09/21

בנץ׳ - 60.5 1X3
65 1X3
72.5 1X8

בנץ׳ בשיפוע חיובי עם דאמבלים - 20 כל יד 15X5(אימון הבא אעלה 2/4 קילו).

מסור - 20 קילו 5X10

מנוחה, גוד שייבס
*חייב לציין שהזוקפים שלי והגב התחתון למעלה מיומיים זועקים לי ׳מנוחההההההה בבקשה׳
כל תרגיל שאתמול והיום עשיתי עירבו גם גב, אני ממש חייב לנוח הסופ״ש הזה
מילטרי 50/51 ביום ראשון, מקווה מאד לסמן וי על חמישייה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית