נק' מוניטין:
0
- 63
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיטוב לדעתך?מסה? לאן אתה רוצה להגיע?
האחוזי שומן שלך לא רלוונטים, אתה צריך חיטוב.
כמה זמן אתה בתחום ? על פי התמונה ממש נראה שאין לך מסת שריר ואתה סתם מתנפח בבטן , מה שכן למרות הכרס לא עושה רושם שאתה באחוז שומן גבוהה בצורה קיצונית , יכול להיות ששתית איזה 10 ליטר לפני התמונה ?
תחכים אותנו שנלמד על הדרך .רק שתדע שזה החלק המדאיג,
יותר קל לטפל במישהו ששמן בכל גופו מאשר מישהו שאוגר שומן ויצירלי, מה גם שהמצב השני גם הרבה יותר מסוכן.
Taking Aim at Belly Fat - Harvard Health Publishing - Harvard Healthתחכים אותנו שנלמד על הדרך .
מזה אומר שזה החלק המדאיג , תפרט את הבעיות ואת התהליך שהוא צריך ששונה משאר התהליכים.
כמה אחוז שומן לדעתך?לא רוצה להעליב חלילה , מדבר נטו לתועלת .
אתה נראה כלא מתאמן ובנוסף כאדם שאוכל בלי תפריט מסודר .
יש לך תפריט מסודר ?
יש לך תוכנית אימונים ?
כמה זמן אתה בתחום ? על פי התמונה ממש נראה שאין לך מסת שריר ואתה סתם מתנפח בבטן , מה שכן למרות הכרס לא עושה רושם שאתה באחוז שומן גבוהה בצורה קיצונית , יכול להיות ששתית איזה 10 ליטר לפני התמונה ?
האמת שעושה לי רושם ששתית המון לפני התמונה והצטלמת עם בטן נפוחה במתכוון או לא , אני לא יודע .כמה אחוז שומן?
כמה אחוז שומן לדעתך?
לא שתיתי..האמת שעושה לי רושם ששתית המון לפני התמונה והצטלמת עם בטן נפוחה במתכוון או לא , אני לא יודע .
הבנתיכן, יש לך כרס.
כן, אתה צריך חיטוב.
אחוז שומן לא רלוונטי במקרה שלך..
תתחיל להתארגן על תוכנית תזונה ותוכנית אימונים.
בהצלחה!
הבנתי
עד מתי לעשות חיטוב? איזה אחוז שומן?
למה לא להתחיל מסה כבר מעכשיו? ולהרזות אחרכך?עד שאתה חטוב או עד שאתה מרגיש שמיצית חיטוב והורדת מספיק בשומן ובהיקפים... ורוצה להתחיל במסה.
למה לא להתחיל מסה כבר מעכשיו? ולהרזות אחרכך?
תודה רבהזה עניין שלך..
לא נראה לי שיש מישהו שימליץ מסה במצב שלך..
אולי להישאר במאזן נטרלי..
כי אתה תצבור יותר מידי שומן שגם לא יהיה בריא וגם יעשה לך חיטוב ארוך מידילמה לא להתחיל מסה כבר מעכשיו? ולהרזות אחרכך?
מדוע לא צריך חיטוב?לא צריך חיטוב לא צריך מסה