הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן

הקוףהמדליק

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
הי אז יצא שכל החופש ישבתי וטחנתי ונראה לי שקצת השמנתי (בתחילת החופש היה לי פס בבטן)
כמה אחוזי שומן אני ? יש לי כרס? חיטוב או מסה?
1

מסה? לאן אתה רוצה להגיע?

האחוזי שומן שלך לא רלוונטים, אתה צריך חיטוב.

לא רוצה להעליב חלילה , מדבר נטו לתועלת .
אתה נראה כלא מתאמן ובנוסף כאדם שאוכל בלי תפריט מסודר .
יש לך תפריט מסודר ?
יש לך תוכנית אימונים ?

כמה זמן אתה בתחום ? על פי התמונה ממש נראה שאין לך מסת שריר ואתה סתם מתנפח בבטן , מה שכן למרות הכרס לא עושה רושם שאתה באחוז שומן גבוהה בצורה קיצונית , יכול להיות ששתית איזה 10 ליטר לפני התמונה ?

כמה זמן אתה בתחום ? על פי התמונה ממש נראה שאין לך מסת שריר ואתה סתם מתנפח בבטן , מה שכן למרות הכרס לא עושה רושם שאתה באחוז שומן גבוהה בצורה קיצונית , יכול להיות ששתית איזה 10 ליטר לפני התמונה ?

רק שתדע שזה החלק המדאיג,
יותר קל לטפל במישהו ששמן בכל גופו מאשר מישהו שאוגר שומן ויצירלי, מה גם שהמצב השני גם הרבה יותר מסוכן.

רק שתדע שזה החלק המדאיג,
יותר קל לטפל במישהו ששמן בכל גופו מאשר מישהו שאוגר שומן ויצירלי, מה גם שהמצב השני גם הרבה יותר מסוכן.
תחכים אותנו שנלמד על הדרך .
מזה אומר שזה החלק המדאיג , תפרט את הבעיות ואת התהליך שהוא צריך ששונה משאר התהליכים.

• פותח/ת השרשור
כמה אחוז שומן?
לא רוצה להעליב חלילה , מדבר נטו לתועלת .
אתה נראה כלא מתאמן ובנוסף כאדם שאוכל בלי תפריט מסודר .
יש לך תפריט מסודר ?
יש לך תוכנית אימונים ?

כמה אחוז שומן לדעתך?

כן, יש לך כרס.
כן, אתה צריך חיטוב.
אחוז שומן לא רלוונטי במקרה שלך..
תתחיל להתארגן על תוכנית תזונה ותוכנית אימונים.

בהצלחה!

אין טעם לעשות מסה כשאתה מעל ל20 אחוז שומן.
עדיף לעשות חיטוב, כמה זמן שצריך עד שאתה מסתכל על עצמך במראה וחושב שאתה נראה חטוב מספיק לדעתך.
כשאתה במצב הזה תתחיל מסה בצורה נכונה.

לגבי הבטן:

לא בא להעליב חלילה :

נאמרו פה מספר שטיות על הבטן.
פשוט יש לך כרס. זהו.
בלי שום תירוץ ובלי שום פרשנות וניתוח מעמיק.

לגבי האחוז שומן בגוף :

לא בא להעליב חלילה
רק נותן ביקורת אובייקטיבית

לפי המראה הכללי . אין מסת שריר , לא נראה ספורטאי. אחוז שומן גבוהה אבל גם אם היה נמוך ככל הנראה לא היה נראה שרירי כי אין מסת שריר.

לפי מה שרשמת
אתה לא ממש מתאמן, לא עושה אירובי, אוכל מה שבא לך בלי לבחון.

תוצאה : מראה מוזנח - אין דמיון ואין תזכורת למראה אתלטי בכלל.

מה לעשות ?
1. לקחת מאמן ולהתמיד לפחות שנה
2. לא צריך חיטוב לא צריך מסה - צריך להתחיל לנהל אורח חיים בריא ונכון . תפריט ניטרלי + פעילות יומיומית תוביל אותך לבנית שריר ושריפת שומן תוך כדי.
לא תהיה בודי בילדר עם 95 קילו על 8 אחוז שומן תוך שנה אבל לפחות יהי לך צורה יפה ואתלטית ומשם תוכל להחליט עם לחטב או לעשות מסה
עכשיו טיפה מוטיבציה -
חבל שילד בגילך נראה ככה מוזנח. במקום שתלך לים ותרגיש טוב ותקבל מבטים מבנות אתה מזניח את עצמך כאלו אתה בן 40 פלוס עם 3 ילידים.
תן בראש כבר מהיום !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית