הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן

מדוע לא צריך חיטוב?
בהחלט צריך חיטוב וכל שאר הדברים שהוספת
לדעתי אין מה לחטב פה.
אין מסת שריר בסיסית לחיטוב.
צריך לאפס הכל.
תזונה אימונים
תהיה בהתחלה גן ירידה בשומן וגם עליה בשריר.
מבחינתי אחד כזה זה מתאמן שרק התחיל היום

לדעתי אין מה לחטב פה.
אין מסת שריר בסיסית לחיטוב.
צריך לאפס הכל.
תזונה אימונים
תהיה בהתחלה גן ירידה בשומן וגם עליה בשריר.
מבחינתי אחד כזה זה מתאמן שרק התחיל היום
אם הוא מתאמן מתחיל אז גם בחיטוב הוא יעלה במסת השריר ואז שיגיע לאחוז שומן נורמלי מבחינתו אז יוכל להתחיל מסה.
אני מודע לכך שבנייטרלי יהיה גם ירידה בשומן וגם עליה בשריר אבל אני לא רואה סיבה באמת לעשות את זה אם זה אפשרי גם בגירעון קלורי להשיג את זה.

עכשיו טיפה מוטיבציה -
חבל שילד בגילך נראה ככה מוזנח. במקום שתלך לים ותרגיש טוב ותקבל מבטים מבנות אתה מזניח את עצמך כאלו אתה בן 40 פלוס עם 3 ילידים.
תן בראש כבר מהיום !

"טיפה מוטיבציה"

גמרת את כל ה40 פלוס 3 ילדים .....

אני לא עונה להגדרה של מה שכתבת אבל אני רואה כל יום בבוקר שאני מסתכל במראה : P
בעיה
אם הוא מתאמן מתחיל אז גם בחיטוב הוא יעלה במסת השריר ואז שיגיע לאחוז שומן נורמלי מבחינתו אז יוכל להתחיל מסה.
אני מודע לכך שבנייטרלי יהיה גם ירידה בשומן וגם עליה בשריר אבל אני לא רואה סיבה באמת לעשות את זה אם זה אפשרי גם בגירעון קלורי להשיג את זה.
סביר להניח שלא יהיה חיטוב ולא יהיה מסה.
יהיה מעין התחלה של זה ואז מעבר לזה וככה לא משיגים תוצאות.
תוצאות באים בזכות התמדה

היי:stop-26: אני 40 + פלוס ילדים זה גם לא תירוץ
אתה לא בממוצע . את נמצא בחלק הטוב של הגרף .
רוב האנשים פלוס סובלים מעודף משקל והזנחה כתוצאה מירידה בטסט בגוף. במיוחד הנשואים.
הגרושים עוד מילא ... מנסים לטפח .
אבל הנשואים בני 40 פלוס מתחילים לחיות על "תרופות של זקנים" ככה אני מכנה אותם.
לחץ דם סוכר כאב ראש וכו

אתה לא בממוצע . את נמצא בחלק הטוב של הגרף .
רוב האנשים פלוס סובלים מעודף משקל והזנחה כתוצאה מירידה בטסט בגוף. במיוחד הנשואים.
הגרושים עוד מילא ... מנסים לטפח .
אבל הנשואים בני 40 פלוס מתחילים לחיות על "תרופות של זקנים" ככה אני מכנה אותם.
לחץ דם סוכר כאב ראש וכו
אתה חושב שזה בראש סדר העדיפויות של כל אחד במדינה הזאת? לא כולם רוצים להרים משקולות ולא את כולם מעניין להראות כמו אל יווני,אנשים עסוקים בצרות שלהם ככה שלהתאמן זה מותרות.
בכל מקרה זה לא סותר שלדעתי כל אחד צריך לעשות פעילות גופנית בצורה מסויימת אך למראה אין תמיד קשר למצב הבריאותי,אלא אם כן מסתכלים על מצבי קיצון,שורה תחתונה צריך להנות מזה והתוצאה זה רק תוצר לוואי,אם לא נהנים אין מה להתאמן בכח

אתה חושב שזה בראש סדר העדיפויות של כל אחד במדינה הזאת? לא כולם רוצים להרים משקולות ולא את כולם מעניין להראות כמו אל יווני,אנשים עסוקים בצרות שלהם ככה שלהתאמן זה מותרות.
בכל מקרה זה לא סותר שלדעתי כל אחד צריך לעשות פעילות גופנית בצורה מסויימת אך למראה אין תמיד קשר למצב הבריאותי,אלא אם כן מסתכלים על מצבי קיצון,שורה תחתונה צריך להנות מזה והתוצאה זה רק תוצר לוואי,אם לא נהנים אין מה להתאמן בכח

מצד אחד אתה צודק, אבל מצד שני 99% מהאנשים בעולם יכולים למצוא זמן לעשות הליכה בערב עם האישה / כלב / עגלה ותינוק…לא חייב להיות רשום לחדר הכושר, אפשר לעשות קצת פוש-אפס או מתח.
לא חייב להראות כמו אל יווני, אבל המינימום זה לשמור על הבריאות שלך אז מעט אירובי ופעילות גופנית היא משהו על גבול החובה לכל אדם שאכפת לו מעצמו, הבעיה היא הסיפורים שאנשים מספרים לעצמם…עבודה קשה, ילדים, עומס, לחץ…כל התירוצים הידועים. תירוצים תמיד אפשר למצוא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית