לדעתי אין מה לחטב פה.מדוע לא צריך חיטוב?
בהחלט צריך חיטוב וכל שאר הדברים שהוספת
אין מסת שריר בסיסית לחיטוב.
צריך לאפס הכל.
תזונה אימונים
תהיה בהתחלה גן ירידה בשומן וגם עליה בשריר.
מבחינתי אחד כזה זה מתאמן שרק התחיל היום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי אין מה לחטב פה.מדוע לא צריך חיטוב?
בהחלט צריך חיטוב וכל שאר הדברים שהוספת
אם הוא מתאמן מתחיל אז גם בחיטוב הוא יעלה במסת השריר ואז שיגיע לאחוז שומן נורמלי מבחינתו אז יוכל להתחיל מסה.לדעתי אין מה לחטב פה.
אין מסת שריר בסיסית לחיטוב.
צריך לאפס הכל.
תזונה אימונים
תהיה בהתחלה גן ירידה בשומן וגם עליה בשריר.
מבחינתי אחד כזה זה מתאמן שרק התחיל היום
עכשיו טיפה מוטיבציה -
חבל שילד בגילך נראה ככה מוזנח. במקום שתלך לים ותרגיש טוב ותקבל מבטים מבנות אתה מזניח את עצמך כאלו אתה בן 40 פלוס עם 3 ילידים.
תן בראש כבר מהיום !
50 % במצב קשה ...גמרת את כל ה40 פלוס 3 ילדים .....
אני לא עונה להגדרה של מה שכתבת אבל אני רואה כל יום בבוקר שאני מסתכל במראה : P50 % במצב קשה ...
ראית פעם איך נראה גבר ממוצע בן 40 עם 3 ילידים ??
בעיהאני לא עונה להגדרה של מה שכתבת אבל אני רואה כל יום בבוקר שאני מסתכל במראה : P
סביר להניח שלא יהיה חיטוב ולא יהיה מסה.אם הוא מתאמן מתחיל אז גם בחיטוב הוא יעלה במסת השריר ואז שיגיע לאחוז שומן נורמלי מבחינתו אז יוכל להתחיל מסה.
אני מודע לכך שבנייטרלי יהיה גם ירידה בשומן וגם עליה בשריר אבל אני לא רואה סיבה באמת לעשות את זה אם זה אפשרי גם בגירעון קלורי להשיג את זה.
אתה מזניח את עצמך כאלו אתה בן 40 פלוס עם 3 ילידים.
אתה לא בממוצע . את נמצא בחלק הטוב של הגרף .היי:stop-26: אני 40 + פלוס ילדים זה גם לא תירוץ
אתה חושב שזה בראש סדר העדיפויות של כל אחד במדינה הזאת? לא כולם רוצים להרים משקולות ולא את כולם מעניין להראות כמו אל יווני,אנשים עסוקים בצרות שלהם ככה שלהתאמן זה מותרות.אתה לא בממוצע . את נמצא בחלק הטוב של הגרף .
רוב האנשים פלוס סובלים מעודף משקל והזנחה כתוצאה מירידה בטסט בגוף. במיוחד הנשואים.
הגרושים עוד מילא ... מנסים לטפח .
אבל הנשואים בני 40 פלוס מתחילים לחיות על "תרופות של זקנים" ככה אני מכנה אותם.
לחץ דם סוכר כאב ראש וכו
אתה חושב שזה בראש סדר העדיפויות של כל אחד במדינה הזאת? לא כולם רוצים להרים משקולות ולא את כולם מעניין להראות כמו אל יווני,אנשים עסוקים בצרות שלהם ככה שלהתאמן זה מותרות.
בכל מקרה זה לא סותר שלדעתי כל אחד צריך לעשות פעילות גופנית בצורה מסויימת אך למראה אין תמיד קשר למצב הבריאותי,אלא אם כן מסתכלים על מצבי קיצון,שורה תחתונה צריך להנות מזה והתוצאה זה רק תוצר לוואי,אם לא נהנים אין מה להתאמן בכח