נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
לאחרונה נחשפתי לטרנד של יום בשבוע עם מעט/ללא פחמימות בלבד.
האם יש היגיון בדבר, ואם כן מהו?
האם יש היגיון בדבר, ואם כן מהו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מכיר את השימוש ב"שיטה הזו"?א. לאבד מעט נוזלים
ב. להוריד את הממוצע היומי בצריכת קלוריות
ימים מיוחדיםיש המון טרנדים. מישהו כבר שכח שלפני כמה שנים כל הדיאטניות ובתקשורת וכולי דיברו על כך שצריך לאכול 6-8 ארוחות קטנות ביום במקום 2-3 כי זה "מאיץ את המטאבוליזם" ויותר בריא? והנה היום ברוך השם אין כבר זכר לחרטא הזאת
עדיין אני שומע את זה. וגם בדיוק התווכחתי עם חברה שטוענת שאכילה בלילה משמינה ושחייבים לאכול אחרי אימון שייק חלבון וסוכר ענבים כדי שהפחמימות לא ילכו לשומן אלא לשריר.יש המון טרנדים. מישהו כבר שכח שלפני כמה שנים כל הדיאטניות ובתקשורת וכולי דיברו על כך שצריך לאכול 6-8 ארוחות קטנות ביום במקום 2-3 כי זה "מאיץ את המטאבוליזם" ויותר בריא? והנה היום ברוך השם אין כבר זכר לחרטא הזאת
גדול 🤣עדיין אני שומע את זה. וגם בדיוק התווכחתי עם חברה שטוענת שאכילה בלילה משמינה ושחייבים לאכול אחרי אימון שייק חלבון וסוכר ענבים כדי שהפחמימות לא ילכו לשומן אלא לשריר.
מאיזו מחשבה הם עושים את זה?כל המשחקים האלה נועדו לכישלון. רוצה לרדת במשקל ולשמור עליו? תבנה לעצמך תפריט מגוון שאתה אוהב ויכול לרוץ איתו שנים
אני לא יודע מי עושה את זה אבל לרוב עושים את זה מטעמי שיווק ו"מצאתי את הנוסחה להרזיה קלה"מאיזו מחשבה הם עושים את זה?
לא הבנתי.ארוחת *בוקר* שבת ללא פחמימה
לא בתמונה: חצי אבטיח כי החיים ✌️
לשאלתך: אין היגיוןלא הבנתי.
חוסר הבנה של איך הגוף עובד, אנשים שלומדים מנגנון אחד וחושבים שהם גילו את העולם.מאיזו מחשבה הם עושים את זה?