הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום בשבוע ללא פחמימות

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
לאחרונה נחשפתי לטרנד של יום בשבוע עם מעט/ללא פחמימות בלבד.
האם יש היגיון בדבר, ואם כן מהו?

יש המון טרנדים. מישהו כבר שכח שלפני כמה שנים כל הדיאטניות ובתקשורת וכולי דיברו על כך שצריך לאכול 6-8 ארוחות קטנות ביום במקום 2-3 כי זה "מאיץ את המטאבוליזם" ויותר בריא? והנה היום ברוך השם אין כבר זכר לחרטא הזאת

יש המון טרנדים. מישהו כבר שכח שלפני כמה שנים כל הדיאטניות ובתקשורת וכולי דיברו על כך שצריך לאכול 6-8 ארוחות קטנות ביום במקום 2-3 כי זה "מאיץ את המטאבוליזם" ויותר בריא? והנה היום ברוך השם אין כבר זכר לחרטא הזאת
ימים מיוחדים
אהבתי שזה תפס גם לגבי כל הבלנדרים, כל החארטה שאתה חייב לאכול חלבון כל שעתיים שלוש שלא תהיה קטב1לי
אבל הטרנד הכי מוצלח זה קיטו

עדיין אני שומע את זה. וגם בדיוק התווכחתי עם חברה שטוענת שאכילה בלילה משמינה ושחייבים לאכול אחרי אימון שייק חלבון וסוכר ענבים כדי שהפחמימות לא ילכו לשומן אלא לשריר.

עדיין אני שומע את זה. וגם בדיוק התווכחתי עם חברה שטוענת שאכילה בלילה משמינה ושחייבים לאכול אחרי אימון שייק חלבון וסוכר ענבים כדי שהפחמימות לא ילכו לשומן אלא לשריר.
גדול 🤣

מאיזו מחשבה הם עושים את זה?
אני לא יודע מי עושה את זה אבל לרוב עושים את זה מטעמי שיווק ו"מצאתי את הנוסחה להרזיה קלה"
אולי יש אנשים שזה יטיב איתם, אבל הרוב סתם יסבלו מכל השיטות האלה

אנשים שמחפשים תוכן לסרטון חדש בטיק טוק או סרטון חדש ביוטיוב חייבים להמציא משהו... כמה כבר אפשר לחזור על הבסיס ולצפות לליקים חדשים שבוע הבא ימציאו משהו חדש.

ארוחת *בוקר* שבת ללא פחמימה
לא בתמונה: חצי אבטיח כי החיים ✌️

קבצים מצורפים

• 3FBCAA9E-7846-44F0-ADD4-2FF316D220AA.jpeg
    3FBCAA9E-7846-44F0-ADD4-2FF316D220AA.jpeg
    KB 339.1 · צפיות: 55
לשאלתך: אין היגיון
בלי קשר, פחמימות זה החיים (לטעמי), ללא אני סובלת
אין שעה לבשר (לטעמי) למרות שיש הרבה שיעקמו פרצוף

שורה תחתונה, הרבה אומרים הרבה כתוב, מה שטוב לך זה מה שמשנה

מאיזו מחשבה הם עושים את זה?
חוסר הבנה של איך הגוף עובד, אנשים שלומדים מנגנון אחד וחושבים שהם גילו את העולם.
מתבססים כנראה על דילול מאגרי גליקוגן וחושבים שזה משנה למשהו, שבפועל זה מקביל ללהזיז את הספל מצד אחד של השולחן לצד השני ולומר שסידרת את החדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית