הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש בפורום - אשמח לביקורת

מצב
השרשור נעול
אתם רוצים לומר שלא ניתן להגיע לזהע"י עבודה טבעית?

אתם רוצים לומר שלא ניתן להגיע לזהע"י עבודה טבעית?

לא יצא לי להכיר אישית בן אדם טבעי שהגיע לרמה כזו אז לא יודע.
אני מניח שיש פה ושם כאלה שיכולים. דגש על פה ושם. למרות שהמסה הגדולה בשרירי הבטן מעלה חשד מסויים, וממה שזכור לי מהתמונות שלו הוא תמיד גם בתקופת המסה היה שומר על אחוז שומן נמוך שזה מעלה עוד חשד.

בוא כדי שתבין את זה יותר טוב: גם עם סטרואידים קשה להגיע לרמה כזו. זה דורש ממך התחייבות מוחלטת לאימונים, תזונה, ושינה. אז באופן טבעי? קשה מאוד

נערך לאחרונה:
אתם חיים בסרט ברור שאפשר להגיע לזה טבעי,הוא בטח סביב 80-85 קילו חטוב.אם יודעים איך להיתאמן ולאכול עם השקעה של כמה שנים טובות מגיעים לזה.חבר שלי עשיו 81 קילו על 6 אחוז שומן לפי קאליפר,לדעתי נראה לא פחות טוב ממנו...

ממקור ראשון סיקס פאק לא טבעי, אומנם לא הזריק אבל לקח מספיק פרוהורמונים או כל מיני שטויות כאלו ואחרות.
טבעי או לא יש לו גנטיקה אחת מייליון (אם לא יותר) ככה שלהתבסס עליו לא יהיה ממש חכם, התמונות שלו לפני שהוא התחיל להתאמן ועישן 500 סיגריות ביום ואכל ג'אנק הראו שלא משנה מה הוא יעשה, יצא משהו.
בכל מקרה SS יעלה אותך הכי הרבה במשקל (שומן ומסת שריר) בזמן הכי קצר, בניגוד לתוכניות כמו AB ועד Z שיתנו את אותה התוצאה אבל פשוט בפי 3 אם לא יותר זמן.
אז השאלה הנשאלת האם אתה רוצה לעלות במעט זמן או להמשיך ולהראות שחיף ולפחד כי מאמן שלמד 4 חודשים בוינגייט אמר לך שזה לא טוב, מי הוא? מה הוא עשה בחיים שלו חוץ מלזיין את המוח לכוסיות על ההליכון? מה הוא שווה בחיים האמיתיים? מה הידע שלו חוץ ה-4 החודשיים הללו שמהם הוא נהיה מינימום פרופסור לתזונה, אימונים, חומרים, ואיך לזיין את השכל בחיים?
בקיצור הבנת את הנקודה.

ממ.. מעניין.
איפה ישמ ידע טוב על פרוהורמונים? לא מצאת מאמר על זה באתר, אבל מצאתי כמה מאמרים בעברית.
על פני נראה שזה יכול לתרום לעליה מסויימת במסת השריר, אבל כתוב שיש לכך תופעות לוואי כמו בשימוש בסטרואידים. זה שווה את זה בכלל? האם גם כאן, שימוש בטוח ומבוקר ימנע תופעות לוואי כמו התפרצויות אקנה חמורות?

• פותח/ת השרשור
דיברתי על המותניים הישרות שחסר שלי שם שומן בצדיים, השאלה אם זה גנטי או לא, לא דיברתי על להגיע לרמה שלו חחח אם אפשרי.

נערך לאחרונה:
ממ.. מעניין.
איפה ישמ ידע טוב על פרוהורמונים? לא מצאת מאמר על זה באתר, אבל מצאתי כמה מאמרים בעברית.
על פני נראה שזה יכול לתרום לעליה מסויימת במסת השריר, אבל כתוב שיש לכך תופעות לוואי כמו בשימוש בסטרואידים. זה שווה את זה בכלל? האם גם כאן, שימוש בטוח ומבוקר ימנע תופעות לוואי כמו התפרצויות אקנה חמורות?

זה לא שווה את זה כי אין על זה מחקרים לטווח ארוך. כרגע אתה די שפן ניסיונות אם אתה לוקח פרו הורמונים.

פרוהורמונים עוברים דרך הכבד = רעיל = מטומטם כי עדיף כבר את הדבר האמיתי.

לא חסר שם שומן אתה פשוט נטול מסת שריר ואין לך גב אז נוצרת אשלייה של "גוף גיטרה" ברגע שתעלה 20 ק"ג הדברים יראו אחרת.
כרגע תתחיל לבנות תפריט ותתמקד בתוכנית נורמאלית כמו SS ועוד חצי שנה תעלה תמונות ותצחק.

לא חסר שם שומן אתה פשוט נטול מסת שריר ואין לך גב אז נוצרת אשלייה של "גוף גיטרה" ברגע שתעלה 20 ק"ג הדברים יראו אחרת.
כרגע תתחיל לבנות תפריט ותתמקד בתוכנית נורמאלית כמו SS ועוד חצי שנה תעלה תמונות ותצחק.

וואי משה מזה ענית לי על שאלה שהייתה לי הרבה זמן!!!
תודה!

יופי, פעם הבאה אל תקפיץ אשכול מלפני חודש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית