הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שייקים חסרונות ויתרונות?

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
אני שותה מדי יום קבוע שייקים במקום ארוחה לדוגמא

אבקת חלבון סקופ
שיבולת שועל 50 גרם
בננה 100 גרם
חמאת בוטנים 30 גרם
יוצא לי בערך 500/600 קלוריות

השאלה שלי מה החסרונות ומה היתרונות..
האם שייק מסוג כזה יכול להעמיס על הכליות/כבד או שאפילו להפך מעצם הסיבה שהשייק הוא כבר נוזלי וגרוס וכביכול כבר עשה חצי עבודה למערכת העיכול?
או שאני מדבר שטויות בכמויות?

או אפילו שייק ירקות מדי יום כדי להשלים קצת ירוקים
מלפפון
גזר
גינגר
נענע
לימון

דרך אגב אשמח אם אחד התזונאים הנמצאים פה יכולים להגיד לי על היתרונות שיש למרכיבים בשייק הירוק הזה.
(אני מציין שאני סובל מצרבות כרוניות וזה יחסית עוסר לי)

בקיצור האם עדיף לאכול? או שזה בסדר גמור לשתות את זה מדי יום לתקופה מאוד ארוכה (אין בכוונתי לעשות חיטוב )

אבקת חלבון זה (לרוב) מי גבינה. תחשוב אם בתוך התזונה שלך יש חיסרון לאכול הרבה גבינה נוזלית (חסרונות- רגישות בבטן, אי הגעה לויטמינים ומינרלים...)

אני שותה מדי יום קבוע שייקים במקום ארוחה לדוגמא

אבקת חלבון סקופ
שיבולת שועל 50 גרם
בננה 100 גרם
חמאת בוטנים 30 גרם
יוצא לי בערך 500/600 קלוריות

השאלה שלי מה החסרונות ומה היתרונות..
האם שייק מסוג כזה יכול להעמיס על הכליות/כבד או שאפילו להפך מעצם הסיבה שהשייק הוא כבר נוזלי וגרוס וכביכול כבר עשה חצי עבודה למערכת העיכול?
או שאני מדבר שטויות בכמויות?

או אפילו שייק ירקות מדי יום כדי להשלים קצת ירוקים
מלפפון
גזר
גינגר
נענע
לימון

דרך אגב אשמח אם אחד התזונאים הנמצאים פה יכולים להגיד לי על היתרונות שיש למרכיבים בשייק הירוק הזה.
(אני מציין שאני סובל מצרבות כרוניות וזה יחסית עוסר לי)

בקיצור האם עדיף לאכול? או שזה בסדר גמור לשתות את זה מדי יום לתקופה מאוד ארוכה (אין בכוונתי לעשות חיטוב )

אני אשמח לקבל ממך המלצות לשייקים טובים ומזינים (בעיקר חלבון)

על בסיס מים? חלב? מה הכמויות?

מה שטעים לך וכמה שאתה צריך לערכים שלך...

כמו שאני לא יכול להגיד לך כמה אורז וחזה עוף לאכול אני לא יכול להגיד לך כמה לשים בשייק.

תתחיל ממה שרשמתי, שים חמאת בוטנים כמה שבאלך לך (10-20 גר' או יותר לא יודע) ואיזה 4-5 אגוזים,
תטעם, תבדוק ערכים ולבריאות.

על פניו לפי מה שאתה מתאר אתה פשוט צורך את הארוחות שלך בצורה נוזלית, שבפני עצמו זה לא ממש בעיה, אבל כן יכול להשפיע על רמות הרעב והשובע.
מן שכן, השייקים שלך ומקור החלבון בהם לא מגוונים ולא מלאים מאוד, אז זה עלול להוביל לחוסרים מסויימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית