הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שייקים

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברה לאחרונה התחיל להמאס לי מביצים בבוקר ואני רוצה להתחיל עם שייקים ראיתי שייקים מאוד מעניינים ורציתי לדעת איזה אתם מכינים תוכלו לשתף מתכונים ואולי למצוא רעיונות חדשים.

אני מכין שייק שכולם אומרים שהוא דוחה, אבל לדעתי זה ממש אחלה:

אבקת קקאו - 2 כפיות (האלה בלי סוכר נטו חום כהה כזה)
מים חמים חצי כוס (כוס של 700 מיליליטר)
מוסיף קצת חלב (משאים מקום לסקופ או 2 )
מוסיף סקופ\2 של חלבון (תאכלס רוב הטעמים יעבדו כי יבלעו בטעם החזק של השוקו, רק שלא יהיו מתוקים מידי אחרת זה נהיה מגעיל)
משהו כמו שוקו\שוקולד\קרם עוגיות\ אפילו וניל וכו'

בחורף - שותה את זה יחסית חם
בקיץ שם במקרר ואז מקבל את זה קר

כרגע בחיטוב, אבל אתרום את מה שיש לי מהזכירון..

אבקת חלבון, נס קפה וקרח - על בסיס חלב. האייס קפה הכי טוב שיש בעולם

חלב, שיבולת שועל(שאתה טוחן לפני), חלבון(אם אתה רוצה), חמאת בוטנים 100%, קרח - אחלה למסה.
אתה יכול גם לנסות קוטג, טחינה(בהתאם.. טחינה במקום חמאת בוטנים, וקוטג בקומבינציה אחרת). תשים חלק חלב חלק יוגורט אם בא לך משהו יותר בסגנון הלאסי, יותר סמיך כזה.

מלפפון, קצת פטרוזיליה, עלי מנגולד/חסה, מים, קרח, סטיביה, תפוח/אגס - אחלה שייק ירוק, לא טעים במיוחד אבל תחושה מרעננת. תתפנק עם עוד פירות אם אתה יכול להרשות לעצמך.

כרגע בחיטוב, אבל אתרום את מה שיש לי מהזכירון..

אבקת חלבון, נס קפה וקרח - על בסיס חלב. האייס קפה הכי טוב שיש בעולם

חלב, שיבולת שועל(שאתה טוחן לפני), חלבון(אם אתה רוצה), חמאת בוטנים 100%, קרח - אחלה למסה.
אתה יכול גם לנסות קוטג, טחינה(בהתאם.. טחינה במקום חמאת בוטנים, וקוטג בקומבינציה אחרת). תשים חלק חלב חלק יוגורט אם בא לך משהו יותר בסגנון הלאסי, יותר סמיך כזה.

מלפפון, קצת פטרוזיליה, עלי מנגולד/חסה, מים, קרח, סטיביה, תפוח/אגס - אחלה שייק ירוק, לא טעים במיוחד אבל תחושה מרעננת. תתפנק עם עוד פירות אם אתה יכול להרשות לעצמך.
רק דבר אחד לגבי השיבולת שועל הטחונה, מנסיון של כמה שייקים שניסיתי, השיבולת שועל או נהיית עיסה וזה לא אכיל ממש או שהטעם לא משהו (לא משנה ממש מה שמים בנוסף בשייק).
פותח האשכול מוזמן לנסות אבל לדעתי מנסיון אישי שלי זה לא רעיון מדהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית