הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה וחיטוב, עד מתי בעצם?

מתאמן שזקוק לעצות

משתמש מתחיל
31
5
נק' מוניטין:
17
31
5
שלום לכולם,
כרגע אני בתקופת מסה לאחר חיטוב, הגעתי ל 9% שומן ועכשיו עולה בשריר עם פלוס קלורי מתון, עושה את זה באופן נקי כדי לעלות כמה שפחות בשומן.
השאלה שלי היא כאשר אני אגיע למראה שאהיה מרוצה ממנו, ואעשה חיטוב שוב על מנת להוריד את אחוז השומן, מה אז?
יהיו לי שרירים, אחוז שומן נמוך הכל טוב ויפה, לא?
צריך כמובן לשמר את זה? אבל איך?
להמשיך להתאמן על מאזן ניטרלי?
להפסיק להתאמן? לא הגיוני לי להפסיק אני גם מאוד אוהב את האימונים.
מסה וחיטוב זה לכל החיים?
כל מיני שאלות שאני שואל את עצמי ואשמח לייעוץ שלכם
תודה

קודם כל, ספק אם בכלל הגעת ל9%..
עכשיו, פשוט תעשה מסה עד שתגיע לאחוז שומן שאתה רוצה להתחיל חטב וברגע שהגעת למראה שאתה מרוצה ממנו תהיה על נייטרלי.
לא כזה קשה..

• פותח/ת השרשור
ניטרלי זה שימור. אם כל מה שמעניין אותך זה לשמר אז תעשה ניטרלי.
כן אבל במהלך הניטרלי צריך להמשיך להתאמן על מנת לא לאבד שריר? האימונים צריכים להיות באותה עצימות של המסה?

כן אבל במהלך הניטרלי צריך להמשיך להתאמן על מנת לא לאבד שריר? האימונים צריכים להיות באותה עצימות של המסה?
אם כל מה שמעניין אותך זה לשמר אז תמשיך להתאמן אותו דבר בדיוק כמו בשיא שלך. עם אותם משקלים, סטים, חזרות. ולדעתי תעשה את זה לפי המחזור אימונים שלך- אם אתה עושה כל פעם את אותו אימון ובעיקרון מעלה משקל מאימון לאימון, תעשה את אותו אימון כל פעם רק בתי להעלות משקלים. אם אתה עושה בשבוע כמה אימונים שונים ואחרי שבוע עושה אותם מחדש אותו דבר עם עומס חדש, תעשה את השבוע הזה אותו דבר רק בלי להוסיף עומס חדש. מקווה שהסברתי את עצמי טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית