עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין בעיה שלפעמים דומס או משהו שקצת כואב מעכב את ההתקדמות אבל מפה ללקרוא לזה פציעה... שלא נדע מה זה פציעה.. בעקרון לקרוא לכל דבר בתחום הזה פציעה זה פשוט להבריח אנשים מהספורט הזה כי זה ספורט " פציע " אלא אם פרקת כתף,שברת אגן,עפה לך חוליה,פרצת דיסק(מה שלא סביר להניח שיקרה ברגע),בקע,קריעת שריר וכו וכו.. לא צריך להגיד על כל דבר פציעה זה באמת מיותר ומבריח אנשים.
לא פעם ולא פעמיים יצא לי לראות פה אנשים שקצת כואב להם וקוראים לזה כבר פציעה...
צודק בהחלט, אני התחלתי מלפני כמה חודשים לעשות דדליפט בעיקר מסרטונים למדתי את הטכניקה ואז פתאום התחילו לי כאבים בגב תחתון צד ימין שמקרינים גם לירך הימני, ופעם אחת ממש כשבאתי להוריד את המוט הרגשתי כאב חד שגרם לי להפסיק. כרגע הורדתי משקל ואני פחות מרגיש את הכאב, כנראה עומס יותרנערים/מתבגרים ואפילו מבוגרים
שניגשים פעם ראשונה לתרגיל,ואין סביבם מאמן שבאמת יודע את הטכניקה.
יעשו לעצמם רק נזק!
ואז מה שקורה לרוב,שזונחים את התרגיל עצם הפגיעה שלו.
יש לך אולי קישור להסבר טוב לאיך לבנות ניהול עומסים?אני מסכים חלקית. לדעתי פשוט הרבה יותר חשוב ניהול עומסים מאשר טכניקה, אבל בדרך כלל מי שלא יודע טכניקה גם לא יודע ניהול עומסים, אז ככה באמת הוא יפצע.
אבל אם אני זוכר נכון, גם אלחנן וגם יובל לא נפצעו פעם אחת (פציעות ספורט), ושניהם מושכים משקלים מכובדים. ויכול להיות שיש פה עוד מהפורום שמושכים כבד ולא נפצעו.
קטונתי כן.[QUOTE
צודק בהחלט, אני התחלתי מלפני כמה חודשים לעשות דדליפט בעיקר מסרטונים למדתי את הטכניקה ואז פתאום התחילו לי כאבים בגב תחתון צד ימין שמקרינים גם לירך הימני, ופעם אחת ממש כשבאתי להוריד את המוט הרגשתי כאב חד שגרם לי להפסיק. כרגע הורדתי משקל ואני פחות מרגיש את הכאב, כנראה עומס יותר
יש לך אולי קישור להסבר טוב לאיך לבנות ניהול עומסים?
זה משתנה מהרבה דברים. אם אתה רוצה משהו מוכן אני מאוד ממליץ ללכת על התוכניות המוכרות שהוכיחו את עצמן מספיק פעמים. אם בא לך מעבר אתה יכול לשכור את שירותיו של מאמן כלשהו.יש לך אולי קישור להסבר טוב לאיך לבנות ניהול עומסים?
התרגיל עצמו לא בריא לגב, לכן לא עושים אותו בצה"ל...גב עגול בעיה ועכשיו גם גב ישר?
איך אנוכי אמור לדדלפט מבלי לפוצץ חוליה