הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנוחה כפויה - מומלץ לאמץ כשגרה?

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
בעקבות פציעה שהשביתה אותי לא התאמנתי שבועיים וכשחזרתי איבוד מסת השריר ומשקלי העבודה היו מינוריים אבל בתחושה הרגיש לי שכל המערכות בגוף במצב הרבה יותר טוב מאשר נניח לפני דילואד. זה גרם לי לתהות אם יש מחקרים שענו על השאלה האם הימנעות מאימונים למשך תקופה של שבוע שבועיים אחת לכמה זמן תפיק יותר תועלת מנזק והאם זה משהו שמומלץ לעשות? ואם כן אז איך וכל כמה זמן כדאי לעשות את זה?

אני נכנסתי עכשיו גם למנוחה כפוייה של שבוע,מקווה שלא יהיה כלום.
פעם שעברה ירדתי בחזרות של הסקוואט ובבנץ

• פותח/ת השרשור
אני נכנסתי עכשיו גם למנוחה כפוייה של שבוע,מקווה שלא יהיה כלום.
פעם שעברה ירדתי בחזרות של הסקוואט ובבנץ

לרדת גם אני ירדתי קצת אבל זה מרגיש מינורי לעומת ההתאוששות שהגוף עבר אחרי סייקל בלתי פוסק של אימונים גם אם בחלקו עשיתי דילואד, ובגלל זה אני תוהה אם זה מוכח מחקרית כמשהו אפקטיבי לעשות כל תקופה מסוימת כדי שהגוף יתאושש מעבר לימי המנוחה בין אימון לאימון.

זה כמו דילואוד קיצוני. יכול לעזור, אבל לא הייתי עושה אותו בצורה מתוכננת, זה לשחק באש וגובל בעצלנות.

תשמע מישהו פה אמר שגם ככה יש לך מנוחה כפוייה בלי שתרצה,אז אני גם חושב שלא צריך לכפות על עצמך רק אם זה לא בשליטתך כמו חופשות או חגים וכאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית