עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע שאתה מתקדם יפה מאוד, מה גורם לך לחשוב שאתה צריך להחליף תכנית? אתה תקוע במשהו?התחלתי להתאמן(למסה)לפני 4 חודשים, יש עלייה של 5 קילו במשקל והתקדמות במשקלי עבודה.
התכנית אימון הייתה פול באדי 3 פעמים בשבוע.
לאיזה תכנית אני מתקדם עכשיו?
איפה אני מוצא תכנית שתתאים לי?
אם אפשר טיפים אשמח
תודה שנה טובה
התחלתי להתאמן(למסה)לפני 4 חודשים, יש עלייה של 5 קילו במשקל והתקדמות במשקלי עבודה.
לדעתי זה שטויות, אומרים את זה כל הזמן בפורום, אבל בחיטוב ההתקדמות משתנה ואתה לא מצליח להתקדם בדרך כלל ואפילו חוזר קצת אחורה, ואנחנו כל הזמן מתעקשים שחלק גדול מהתוכנית זה תכנון התקדמות (ואני מסכים עם זה לגמרי כן?), וההתקדמות שונה, אז התוכנית שונה.1. אין דבר כזה אימונים ״למסה״. מסה = מאזן קלוריות חיובי. מה שאנחנו שואפים אליו בתקופה הזו היא התקדמות במשקלי העבודה תוך עליה במשקל גוף, מה שמוביל אותי לנקודה הבאה.
גם עם זה אני לא מסכים חח, כמו שאמרת חלק מזה זה נוזלים אז כבר זאת לא התקדמות כזאת מהירה, ובכל מקרה מתאמן מתחיל צובר שריר כמו שואב אבק, ככה שאת רוב המשקל שהוא העלה שהוא לא נוזלים זה כנראה שריר. עכשיו ההתקדמות שלו במשקל תאט כי הוא עבר את הבום של ההתחלה, ויהיה אפשר למדוד ובכל מקרה הוא יתקדם יותר לאט בתהליכים בגוף, ובגלל זה אולי יהיה כדאי לו להוריד קלוריות. אבל עד עכשיו הוא היה בסדר מהבחינה הזאת (אולי גם מאוד בחינות חח) ורק מעכשיו תוכל למדוד את ההתקדמות כמו שצריך.2. 5 קילו ב 4 חודשים זה ה-מ-ו-ן גם אם אתה מתאמן חדש. קח בחשבון שעלית הרבה נוזלים, שומן ומעט שריר. ממליץ לך בתוקף להוסיף אירובי (במידה ואתה לא עושה) או להוריד את כמות הקלוריות שאתה צורך.
לדעתי זה שטויות, אומרים את זה כל הזמן בפורום, אבל בחיטוב ההתקדמות משתנה ואתה לא מצליח להתקדם בדרך כלל ואפילו חוזר קצת אחורה, ואנחנו כל הזמן מתעקשים שחלק גדול מהתוכנית זה תכנון התקדמות (ואני מסכים עם זה לגמרי כן?), וההתקדמות שונה, אז התוכנית שונה.
אם תעשה תוכנית אינטנסיבית כולם פה יגידו לך שאתה חייב לעשות מסה ובחיים לא תצליח לעשות את התוכנית עם מאזן שלילי ואפילו ניטרלי.
אני מסכים שהעיקר במסה וחיטוב זה התזונה, אבל האימונים מושפעים ממנה ישירות.
גם עם זה אני לא מסכים חח, כמו שאמרת חלק מזה זה נוזלים אז כבר זאת לא התקדמות כזאת מהירה, ובכל מקרה מתאמן מתחיל צובר שריר כמו שואב אבק, ככה שאת רוב המשקל שהוא העלה שהוא לא נוזלים זה כנראה שריר. עכשיו ההתקדמות שלו במשקל תאט כי הוא עבר את הבום של ההתחלה, ויהיה אפשר למדוד ובכל מקרה הוא יתקדם יותר לאט בתהליכים בגוף, ובגלל זה אולי יהיה כדאי לו להוריד קלוריות. אבל עד עכשיו הוא היה בסדר מהבחינה הזאת (אולי גם מאוד בחינות חח) ורק מעכשיו תוכל למדוד את ההתקדמות כמו שצריך.
זה בדיוק מה שכתבתי, חלק מזה זה נוזלים אז כבר זאת לא התקדמות גדולה, והחלק השני זה הבום של ההתחלה שהוא רואה תוצאות בקצב, ועכשיו הוא ירד בקצב של העליית מסת שריר ובמקביל גם בקצב עלייה בשומן, ואז יהיה אפשר לראות את ההתקדמות שלו בתפריט כמו שצריך.בטח 4-5 קילו שריר ב4 חודשים, בתור טבעי. סביר להניח בקצב הזה עד סוף השנה הוא מעלה 12-15 קילו שריר נטו, יש פה עסק על מר. אולימפיה אם הוא ממשיך ככה.
אתה חושב שתצליח לעשות כל תוכנית בחיטוב? תנסה לעשות סמולוב בחיטוב ותגיד לי איך היה.לגביי אימונים במסה וחיטוב- התוכנית צריכה להיראות אותו דבר (פחות או יותר). מה ששונה זה ניהול עומסים.