הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעתכם על התוכנית אימונים שלי

• פותח/ת השרשור TMW
  • פורסם בתאריך

TMW

משתמש פעיל
447
91
נק' מוניטין:
142
447
91
מסה, פעמיים בשבוע.

A
גב; חתירה עם מוט בעמידה 5X5.A
חזה; לחיצת חזה 5X5 + לחיצת משקולות בשיפוע -5X12
כתפיים; לחיצת כתפיים בעמידה 3X10, הרחקת כתפיים 2X12.
יד אחורית; פשיטת מרקפים בשכיבה עם משקולות 3X12

B
סקאוט קדמי 5X5
דד ליפט 5X5
מתח 2 סטים
בטן 2 סטים

איזה פרטים אתה צריך?

אני לא מחפש תוכנית אידיאלית, יכול להתאמן רק פעמיים בשבוע ומנסה לעבוד על מסה.

אין סיבה שתעבוד ככה למסת שריר. הייתי עודה פול באדי פעמיים בשבוע מנסה להתקדם פעמיים בשבוע. מוריד אולי מדדליפט לטובת אחרים.

מה עשית? למה עשית ככה ? למה בחרת את התרגילים האלה ? סתם שאלה למה עם כבר אין תרגיל ליד קדמית ? עתה שלי תן למאמן 200/300 שקל שיבנה לך תוכנית ושלום על ישראל

• פותח/ת השרשור
מה עשית? למה עשית ככה ? למה בחרת את התרגילים האלה ? סתם שאלה למה עם כבר אין תרגיל ליד קדמית ? עתה שלי תן למאמן 200/300 שקל שיבנה לך תוכנית ושלום על ישראל
חחח. זה מעין חיבור מוזר בין 5X5 לפול בודי. הקטע המצחיק שעד היום זה נתן תוצאות, הבעיה שזה פשוט שוחק אותי ואני רוצה לעבור לתוכנית יותר נוחה. כנראה אצטרך לעשות 3 פעמים בשבוע PUSH PULL. זה קצר ויכול להתאים ללו''ז שלי. בכל מקרה תודה על התגובות.

חחח. זה מעין חיבור מוזר בין 5X5 לפול בודי. הקטע המצחיק שעד היום זה נתן תוצאות, הבעיה שזה פשוט שוחק אותי ואני רוצה לעבור לתוכנית יותר נוחה. כנראה אצטרך לעשות 3 פעמים בשבוע PUSH PULL. זה קצר ויכול להתאים ללו''ז שלי. בכל מקרה תודה על התגובות.

זה אפילו לא פול באדי. זה שאתה עושה דדליפט ב- b לא הופך את זה לפול באדי. פשוט החשיבה שלך יותר לכיוון תכנית כח לפי מה שהצגת בתכנית אבל אמרת שאתה רוצה מסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית