הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גירעון וכמות חלבון

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
למה יש שטוענים בגרעון לאכילה גבוהה יותר של חלבון מאשר במסה. לא הבנתי את ההגיון פה. יש כזה? ה 50 סנט שלי פה שתוספת של החלבון כנראה תשמש לפירוק לאנרגיה כי הגוף גם ככה בגרעון אז מה זה משנה אם זה יבוא מפחמימה או מחלבון? (ההפך עדיף לרענן את הנפש עם הפחמימות)

למה יש שטוענים בגרעון לאכילה גבוהה יותר של חלבון מאשר במסה. לא הבנתי את ההגיון פה. יש כזה? ה 50 סנט שלי פה שתוספת של החלבון כנראה תשמש לפירוק לאנרגיה כי הגוף גם ככה בגרעון אז מה זה משנה אם זה יבוא מפחמימה או מחלבון? (ההפך עדיף לרענן את הנפש עם הפחמימות)

עוזר מבחינת תחושת שובע.

פיזית לא מאמין שתראה יתרון כלשהו מעל הרף העליון אלא אם אתה מתכוון להגיע לאחוזי שומן תחרותיים בזמן מוגבל.

• פותח/ת השרשור
למה?
לא צריך לאכול פי 10 חלבון אבל כן להתקרב לרף העליון נגיד 2.2
אז מי קבע שזה הכמות החלבון שעדיף לתת בחיטוב או יותר. ועל סמך מה יש לזה יותר תוצאות כל עוד הגוף באותו גרעון עם כמות חלבון נכבדת. יש לזה הוכחות או שזה מיתוס. זאת השאלה

אז מי קבע שזה הכמות החלבון שעדיף לתת בחיטוב או יותר. ועל סמך מה יש לזה יותר תוצאות כל עוד הגוף באותו גרעון עם כמות חלבון נכבדת. יש לזה הוכחות או שזה מיתוס. זאת השאלה

לא יודע אם חקרו את זה אבל אני חושב שהכוונה היא להיות על הצד הבטוח יותר.. כדי לשמור על המסץ שריר
@Mike @kotzer @Ben2648 @Yuval Maimon

לא יודע אם חקרו את זה אבל אני חושב שהכוונה היא להיות על הצד הבטוח יותר.. כדי לשמור על המסץ שריר
@Mike @kotzer @Ben2648 @Yuval Maimon
אם ככה אז לפי ההגיון הזה גם במסה עדיך להיות על הצד הבטוח יותר כדי לבנות מסת שריר, למה דווקא בחיטוב יותר חלבון?

• פותח/ת השרשור
אם ככה אז לפי ההגיון הזה גם במסה עדיך להיות על הצד הבטוח יותר כדי לבנות מסת שריר, למה דווקא בחיטוב יותר חלבון?

פעם שמעתי הסבר של מישהו שאמר שכשיש לך יותר חלבון זמין אתה כנראה תשמר יותר את השריר כי הגוף לא יקח מהשריר עצמו לאנרגיה.
אבל זה נשמע אבסורד כי אם תיקח את הקלוריות האלו במקום כפחמימות אמור לקרות אותו הדבר לא ככה?

ובמסה אתה בונה שריר אז למה גם כאן לא להיות על הצד הבטוח יותר שתוודא שאתה בונה שריא בצורה המיטבית?

במסה כן תבנה שריר גם אם תאכל קצת םחות חלבון, במקרה הכי גרוע לא ניצלת את המקסימום שריר שאתה יכול לבנות

וזה בדיוק הנקודה ,שבחיטוב במקרה הכי גרוע אתה תאבד יותר שריר שגם ככה קשה לשמור עליו ביגרעון קלורי,שזה משהו שאתה לא יכול להרשות לעצמך..

לעומת אולי אולי לגדול קצת פחות במסה אבל כן לשמור על המסת שריר.

במסה כן תבנה שריר גם אם תאכל קצת םחות חלבון, במקרה הכי גרוע לא ניצלת את המקסימום שריר שאתה יכול לבנות

וזה בדיוק הנקודה ,שבחיטוב במקרה הכי גרוע אתה תאבד יותר שריר שגם ככה קשה לשמור עליו ביגרעון קלורי,שזה משהו שאתה לא יכול להרשות לעצמך..

לעומת אולי אולי לגדול קצת פחות במסה אבל כן לשמור על המסת שריר.
לא.
אין באמת הבדל, זה רק בשביל השובע.

השאלה הזאת עלתה בפורום לפני כמה ימים והמסקנה הייתה שבשביל שימור שריר זה חרטא, אבל בשביל שובע אצל אנשים שרעבים בחיטוב זה כן כדאי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית