הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אזזז... צמים?

• פותח/ת השרשור RONBBB
  • פורסם בתאריך

RONBBB

משתמש מתחיל
110
0
נק' מוניטין:
-110
110
0
יום כיפור מתקרב הצדיקים שבנינו יצומו כל עוד נפשם בהם ;)
אתם מתכוונים להפסיק את התזונה שלכם למען יום יהודי וחשוב זה? או שאתם אוכלים למרות הכל...😣

אני אישית צם זה יום חשוב בעל משמעות כבדה.📢

לא צמה.
אין לי כוח לבולשיט דתי מכל סוג שהוא.
הולכת לקרוא ספרים ולהיות עם המשפחה שלי.

לא צם.
לא מסתכל על זה כעל בולשיט דתי (בלי קשר למה שמיני מוסנטר אמרה) זה רעיון יפה וחיובי אבל המון אנשים צמים ומעבירים את הזמן בחברת חברים וכו וזה נראה לי מפספס ומבזה את כל הרעיון של חשבון נפש.

בכל מקרה אני לא צם, לרוב אני יוצא החוצה ומסתובב כל הלילה ומשחק מונופול עד הבוקר 😛

הא ואני חייב הביא משחקים לאקסבוקס כמובן יש מאפיה 2 וספיידרמן חדש שצריך לבדוק ✌️

ברור שני אצום.

אני גם אצום כשפיית השיניים תגיד לי.
כמובן שאני אצום גם כשגובלינים מהחלל החיצון יגידו לי לצום.
אי אפשר לשכוח את הלפרקונים.. גם בשבילם צריך לצום.
אוי, כמעט שכחתי את אפולו, אל השמש, גם בשבילו צריך לצום..

יש לי שאלה,
אם אני לא צם.. אבל למעשה אני מנצל את יום כיפור כדי לכפר על זה שלא צמתי...
זו לא לולאה אינסופית?

יש לי שאלה,
אם אני לא צם.. אבל למעשה אני מנצל את יום כיפור כדי לכפר על זה שלא צמתי...
זו לא לולאה אינסופית?

לא, זה לא עובד אם אתה מתכנן מראש לחטוא ולכפר על זה אח"כ. אלוהים אומנם ישות פיקטיבית ולא הגיונית, אבל הוא לא טמבל.

איזה פורום דתי אנחנו 🤡
ויום כיפור זה יום מצחיק, מבחינת התורה, שמירה על שבת חשובה יותר מיום הכיפורים ומבחינת העונש גם "קשה" יותר. ככה שאם אתה לא שומר שבת אין לך מה לשמור יום כיפור, שבתות יש כ-50 בשנה, ז"א 50 פעם "חטאת" כיפור יש רק פעם בשנה, מה שאומר ש XX (או כמה שבתות שיש בשנה) + 1 לא יעשה לך שום דבר, גם ככה תלך לגיהנום.

אני צם 12 שנה,מאז הצבא,הכל הולך לי יותר טוב אחרי זה. כולי אמונות תפלות.
זה לא מגדיר אותי בשום צורהלא רוסי בלאי,לא דתי בלאי,משפחה של אישתי מאד מעריכים שאני עושה את זה ביחד איתם,הורים שלי עושים על האש באותו יום.
כולם מבסוטים

ואם במקרה, יוצא שכל שנה לא תכננתי את זה מראש?

אז מן הסתם "נסלח לך", זה הרעיון של יום כיפור. אבל זה לא ממש המקרה שהצגת. ברגע שעברה לך המחשבה למיליונית שניה שזה בסדר כי במילא אתה יכול לכפר על זה ביום כיפור אתה פסול ואלוהים שונא אותך לנצח, כי הוא אל חנון ורחום, אבל רק בזמן שאתה עושה מה שהוא אומר.

אז מן הסתם "נסלח לך", זה הרעיון של יום כיפור. אבל זה לא ממש המקרה שהצגת. ברגע שעברה לך המחשבה למיליונית שניה שזה בסדר כי במילא אתה יכול לכפר על זה ביום כיפור אתה פסול ואלוהים שונא אותך לנצח, כי הוא אל חנון ורחום, אבל רק בזמן שאתה עושה מה שהוא אומר.

אז רגע, אז אם הכל למעשה 'תוכנית אלוהית' והכל משמיים, אז למה כל שמוק ברחוב מתפלל?
הרי מה ה'תוכנית האלוהית' שווה אם כל טמבל ברחוב יכול להתפלל ולזיין לאלוהים את התוכנית?
😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית