הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי הזמן הנכון להתחיל?

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
שלול לכולם!
אז אחרי מלא לבטים הגעתי למקום שאני כן רוצה להיכנס לנושא הזה ואולי גם להתחיל סייקל...
אני בן 24 גובה 1.81 עם 70 קילו ובערך 15 אחוז שומן.
מאז ומתמיד הייתי מאלה ש"קשה להם" לעלות במשקל.
כן אני עם דיאטנית קלינית צמודה והערך הקלורי היומי שלי מאוד גבוה אבל לא באתי להתייעץ בנושא קלוריות.
הפוסט נועד כדי להבין האם אחרי סייקל אחד למרות שלא הגעתי "לתקרת הפוטנציאל הגנטי" יש מה לעשות סייקל.
וזה כמובן בתנאי שאני אוכל טוב ישן טוב ומתאמן טוב.
אני לא רוצה לעשות יותר מסייקל אחד ומצד שנאי אני חושב שה"בוסט" הזה יעשה את שלו ויתן לי נקודת פתיחה טובה יותר כי אני צריך אותה.
קשה לי לעלות במסת שריר.
תודה לכולכם!

@elchonon
סייקל ראשון ייתן לך בוסט רציני של 5-10 ק"ג בשקט אבל אתה צריך לחשוב על אוכל כגרמים של חלבון פחמימה שומן ולהבין כמה אתה צריך מכל אחד ולדעת גם בלי תפריט איך אתה מגיע לערכים שאתה צריך בהתאם למטרות
לא יודע אם מתאים בשבילך סייקל כי נשמע על פניו מדבריך שיש לך עוד המון לתת כטבעי פשוט לא הבנת עדיין איך העסק עובד בסופו של דבר אתה כנראה לא לסיים אחרי סייקל אחד ותעשה אחריו עוד כמה, אז עדיף מראש לא לגעת

אני לא מבין מספיק בנושא אז לא אתיימר להיות מבין גדול

70 קילו על הגובה שאמרת נשמע כמו דיי מתחיל-בינוני באימונים בכלל ואין אחד שימליץ למישהו כזה סייקל לעומת לקחת פשוט מאמן

עוד משהו once u goes muzrak u never go back לפי השמועות אז לגבי הסייקל 1 הייתי סקפטי

שמע בסופו של דבר תעשה מה שאתה רוצה כמובן אבל נראה לי רוב התגובות ינסו להוריד אותך מזה

שאלה מעניינת....
מתי הזמן הנכון להתחיל.... ?

אפשר להתחיל מתי שרוצים בגדול - אין מה לחקות למיוצוי הפוטנציאל הגנטי - בולשיט!!!

אבל מה יהיה אחרי הסייקל זאת השאלה ???.

אתה תשתפר בסייקל חד משמעית גם אם תאכל חרא ותתאמן לא משהו.
אבל מה יהיה איתך אחרי זה???
תעשה פיסיטי הכל יעבור בשלום . תשמור את ה4-5 קילו שצברת ומה אז????
אתה שוב תהיה תקוע כמו שאתה מתאר את המצב היום - ואז שוב תרצה לקחת .

תיקח בחשבון דבר חשוב !

אתה יכול להכנס ללופ של סייקל פיסיטי סייקל פיסיטי או b&c לכמה עשרות שנים.....

כמו כל סם סטרואידים זה סם ממכר נפשית וגופנית ביחד.
לשיקולך

70 קילו על הגובה שאמרת נשמע כמו דיי מתחיל-בינוני באימונים בכלל ואין אחד שימליץ למישהו כזה סייקל לעומת לקחת פשוט מאמן

צאו כבר מהסרט הזה שצריך להתחיל סייקל בתנאים מסוימים - זה שטיות אפשר להתחיל מתי שרוצים.

צריך לעשות חשבון נפש האם זה כדאי או לא לתווך הארוך ולחיים בכלל. בלי שום קשר למצב המתאמן , גיל משקל וכו
עוד משהו once u goes muzrak u never go back לפי השמועות אז לגבי הסייקל 1 הייתי סקפטי
זה הבעיה הגדולה.
ברגע שמתחילים בעיה להפסיק
אני אומנם לא בגילך אבל אם היתי חוזר אחורה בזמן או הבן שלי היה מתייעץ איתי לגבי סייקלים ....
השיקולים שהיתי עושה זה "האם כדאי בכלל, מה ההשלכות לתווך הארוך. איך זה ישפיע על האורח חיים, קריירה, זוגיות, האם אני מוכן לחיות עם זריקות כל החיים...
האם אני מבין שהציר ההורמונלי יכול להיפגע, האם אני מבין שאני יכול להתמכר"

לא היתי חושב על "איזה משקל אני וכמה אני דוחק והאם ממולץ להתחיל בגיל 22 או בגיל 24 ומה הותק באימונים"

שאלה מעניינת....

תיקח בחשבון דבר חשוב !

לשיקולך

צאו כבר מהסרט הזה שצריך להתחיל סייקל בתנאים מסוימים - זה שטיות אפשר להתחיל מתי שרוצים.

צריך לעשות חשבון נפש האם זה כדאי או לא לתווך הארוך ולחיים בכלל. בלי שום קשר למצב המתאמן , גיל משקל וכו

זה הבעיה הגדולה.
יצאתי, תודה

סתם לא חייתי בסרט כזה פשוט בספק שההבנה בתחום בכלל מספקת וזה יהפוך את הסייקל לבזבוז נראה לי, עדיף להשקיע כבר כסף במאמן בעיני בשלב כזה

ומן הסתם שאפשר לעשות סייקל מתי שרוצים

ומן הסתם שאפשר לעשות סייקל מתי שרוצים
אין לזה חוקים .
זה כמו להגיד תיקח מאמן רק אם אתה תקוע על אותו משקלי עבודה חצי שנה . אם אתה מעלה כל חודש 5 קילו בסקווט אין צורך במאמן.
שההבנה בתחום בכלל מספקת וזה יהפוך את הסייקל לבזבוז נראה ל
אומנם אם אתה מבין באימון ותזונה הסייקל יתן תוצאה טובה יותר
אבל תבין שגם אחד שלא מתאמן בכלל ואוכל לא מסודר ברגע שיעלה על סייקל תוך כמה חודשים הוא יחווה ירידה באחוז השומן ועליה בכוח והשריר.

אין לזה חוקים .
זה כמו להגיד תיקח מאמן רק אם אתה תקוע על אותו משקלי עבודה חצי שנה . אם אתה מעלה כל חודש 5 קילו בסקווט אין צורך במאמן.
אם נמשיך תדיון כנראה ניהיה חלוקים, כי כל אחד יכול לקחת מאמן כי לכולם הוא יעזור גם אם זו רק עין בוחנת מהצד ובייחוד אם זה מתחיל-בינוני בלי הרבה ידע

• פותח/ת השרשור
שאלה מעניינת....

תיקח בחשבון דבר חשוב !

לשיקולך

זה הבעיה הגדולה.
אני אומנם לא בגילך אבל אם היתי חוזר אחורה בזמן או הבן שלי היה מתייעץ איתי לגבי סייקלים ....
השיקולים שהיתי עושה זה "האם כדאי בכלל, מה ההשלכות לתווך הארוך. איך זה ישפיע על האורח חיים, קריירה, זוגיות, האם אני מוכן לחיות עם זריקות כל החיים...
האם אני מבין שהציר ההורמונלי יכול להיפגע, האם אני מבין שאני יכול להתמכר"

לא היתי חושב על "איזה משקל אני וכמה אני דוחק והאם ממולץ להתחיל בגיל 22 או בגיל 24 ומה הותק באימונים"

קודם כל תודה על התשובה, תשובה בהחלט מפורטת ועיניינית למה ששאלתי.
ואני אענה ממש על חלק מהדברים כי סגרת לי דיי הרבה פינות חחח
לגבי הפסקה הראשונה שלך, אז אני באמת רוצה להתחיל את הסייקל בעוד כחצי שנה לערך, בטווח הזה אני אנסה לעלות עוד במשקל וגם אלמד עוד על כל נושא הסייקלים והחומרים כדי להתחיל בצורה "הבטוחה/חכמה ביותר"...
בנוגע ללופים והתמכרות אז חד משמעית אני יודע שאני יותר מסייקל אחד לא רוצה לעשות, לא משנה מה אבל הגבול שלי יהיה סייקל אחד.. בידיוק בגלל הסיבות שהבאת בסוף התשובה שלך.
ועכשיו לעוד שאלות בנושא כי הרמת לי להנחתה..
1. כמה באמת זה ישפיע לטווח הארוך אם אני יוצא מנקודת הנחה שאקיים רק סייקל אחד בלבד?
2. האם ועד כמה הציר ההורמונלי ייפגע במידה וזה נעשה by the book ובדרך הנכונה בלי שטויות?

תודה רבה על הידע שאת חולק פה!

קודם כל תודה על התשובה, תשובה בהחלט מפורטת ועיניינית למה ששאלתי.
ואני אענה ממש על חלק מהדברים כי סגרת לי דיי הרבה פינות חחח
לגבי הפסקה הראשונה שלך, אז אני באמת רוצה להתחיל את הסייקל בעוד כחצי שנה לערך, בטווח הזה אני אנסה לעלות עוד במשקל וגם אלמד עוד על כל נושא הסייקלים והחומרים כדי להתחיל בצורה "הבטוחה/חכמה ביותר"...
בנוגע ללופים והתמכרות אז חד משמעית אני יודע שאני יותר מסייקל אחד לא רוצה לעשות, לא משנה מה אבל הגבול שלי יהיה סייקל אחד.. בידיוק בגלל הסיבות שהבאת בסוף התשובה שלך.
ועכשיו לעוד שאלות בנושא כי הרמת לי להנחתה..
1. כמה באמת זה ישפיע לטווח הארוך אם אני יוצא מנקודת הנחה שאקיים רק סייקל אחד בלבד?
2. האם ועד כמה הציר ההורמונלי ייפגע במידה וזה נעשה by the book ובדרך הנכונה בלי שטויות?

תודה רבה על הידע שאת חולק פה!
דיי בטוח שיכול גם לא לקרות לך שום נזק בכלל, חכה לתגובות מפורטות

שלול לכולם!
אז אחרי מלא לבטים הגעתי למקום שאני כן רוצה להיכנס לנושא הזה ואולי גם להתחיל סייקל...
אני בן 24 גובה 1.81 עם 70 קילו ובערך 15 אחוז שומן.
מאז ומתמיד הייתי מאלה ש"קשה להם" לעלות במשקל.
כן אני עם דיאטנית קלינית צמודה והערך הקלורי היומי שלי מאוד גבוה אבל לא באתי להתייעץ בנושא קלוריות.
הפוסט נועד כדי להבין האם אחרי סייקל אחד למרות שלא הגעתי "לתקרת הפוטנציאל הגנטי" יש מה לעשות סייקל.
וזה כמובן בתנאי שאני אוכל טוב ישן טוב ומתאמן טוב.
אני לא רוצה לעשות יותר מסייקל אחד ומצד שנאי אני חושב שה"בוסט" הזה יעשה את שלו ויתן לי נקודת פתיחה טובה יותר כי אני צריך אותה.
קשה לי לעלות במסת שריר.
תודה לכולכם!
לא ברור לי מה אתה מחפש לפתור עם סייקל אחד.

אם אתה זוועה עם כל מה שמסביב ולא מתקדם, אתה תחזור לאותו מצב אחרי הסייקל.

אם אתה רוצה לחיות על סייקלים, תהנה.

אתה גבוה ממני בכמעט 10 ס"מ ושוקל מעל 15 ק"ג פחות ממני, ועל אחוז שומן גבוה משלי, ואני טבעי.
אני לא קונה את התירוצים של גנטיקה וכל זה. אני מתערב איתך שעם מאמן טוב אתה תתקדם יפה מאוד.

לדעתי סייקל יהיה יותר יקר ממאמן, יתן תוצאות זהות למאמן, ועם מאמן התוצאות ישארו לעומת הסייקל.

אני בטוח שאתה יכול להוסיף לפחות עוד 15 ק"ג בקלות טבעי עם מאמן טוב וסבלנות.

אתה גבוה ממני בכמעט 10 ס"מ ושוקל מעל 15 ק"ג פחות ממני, ועל אחוז שומן גבוה משלי, ואני טבעי.

אין מקום להשוואה בינך לבינו. כמה שנים הוא מתאמן וכמה אתה? הידע שלך רחב ובעוד של הבחור דל (לפי השאלות שלו ולפע הנתונים זו המסקנה שלי), מה גם שראיתי לא מעט תמונות שלך ואתה לא 15% שומן ובטח ובטח שלא פחות מזה ככה שההשוואה כלל לא רלוונטית.

אני לא קונה את התירוצים של גנטיקה וכל זה

ללא גנטיקה אפשר להגיע רחוק, עם גניטה טובה השמיים הם הגבול וזה נוגע לבודיבילדינג, פאוורליפטינג, ספורט בכללי ולמעשה כל דבר בחיים.

אני מתערב איתך שעם מאמן טוב אתה תתקדם יפה מאוד.

מסכים ב 200%, בכללי אני חושב שכל אחד שלוקח בודיבילדינג או פאוורליפטינג ברצינות צריך להתנסות עם מאמן ולראות כיצד זה מקדם אותו

לדעתי סייקל יהיה יותר יקר ממאמן, יתן תוצאות זהות למאמן, ועם מאמן התוצאות ישארו לעומת הסייקל.
אתה טועה לחלוטין ומדגיש את החוסר הבנה הבסיסי שלך בנוגע לחומרים. סייקל טסט בסיסי + pct יעלה כמו חודש וחצי-חודשיים של אימוני אונליין בסיסיים. הסייקל יהיה 16 שבועות ואם יבוצע נכון יחד עם pct, תזונה ואימונים התוצאות יהיו מטורפות במיוחד אם זה סייקל ראשון.

אני בטוח שאתה יכול להוסיף לפחות עוד 15 ק"ג בקלות טבעי עם מאמן טוב וסבלנות.

15 ק״ג שריר נקי? ז״א להישאר 15% שומן ולשקול 85 קילו…זה יקח לפחות 5 שנים וזה אם לבחור יש גנטיקה עילאית, במידה ואין לו גנטיקה טובה סביר להניח שהוא לא יצליח להגיע למספר הזה בכלל.

אין מקום להשוואה בינך לבינו. כמה שנים הוא מתאמן וכמה אתה? הידע שלך רחב ובעוד של הבחור דל (לפי השאלות שלו ולפע הנתונים זו המסקנה שלי), מה גם שראיתי לא מעט תמונות שלך ואתה לא 15% שומן ובטח ובטח שלא פחות מזה ככה שההשוואה כלל לא רלוונטית.
זה בערך הערכה שקיבלתי כאן תמונה - הערכת אחוז שומן

אני אחרי שבועיים קורונה ויום כיפור, יש מצב שאני היום אפילו פחות.
אבל זה לא באמת משנה, סתם זרקתי מספרים, מה גם, שלא ראינו תמונה של הבחור שמשער שהוא 15% שומן.
ללא גנטיקה אפשר להגיע רחוק, עם גניטה טובה השמיים הם הגבול וזה נוגע לבודיבילדינג, פאוורליפטינג, ספורט בכללי ולמעשה כל דבר בחיים
אני לא אכנס לשיחת הגנטיקה שלי, אבל בגדול, אני חושב שברובו התירוץ הזה לא נכון, ואם כבר ההבדלים לא כאלו משמעותיים בין הגנים השונים.
אז תגיע ל190 בנץ' בטופ שלך במקום 195, זה לא כזה משנה, כי גם עם 160 הוא אלוף הארץ במשקל שלו.
אתה טועה לחלוטין ומדגיש את החוסר הבנה הבסיסי שלך בנוגע לחומרים. סייקל טסט בסיסי + pct יעלה כמו חודש וחצי-חודשיים של אימוני אונליין בסיסיים. הסייקל יהיה 16 שבועות ואם יבוצע נכון יחד עם pct, תזונה ואימונים התוצאות יהיו מטורפות במיוחד אם זה סייקל ראשון.
אוקיי, אני באמת בור בעניין המחירים, אבל בשביל הסקרנות, כמה עולה לו סייקל של 4 חודשים?

כי אני מכיר מאמנים מעולים שלוקחים ממש לא הרבה כסף. בתחום הפאוורליפטינג, אני לא אכתוב כאן מחירים של אף אחד ספציפי, אבל המאמנים הטובים ביותר בארץ לוקחים גרושים לטעמי.
15 ק״ג שריר נקי? ז״א להישאר 15% שומן ולשקול 85 קילו…זה יקח לפחות 5 שנים וזה אם לבחור יש גנטיקה עילאית, במידה ואין לו גנטיקה טובה סביר להניח שהוא לא יצליח להגיע למספר הזה בכלל.
אני לא נביא, ולא יודע כמה זמן זה יקח, אולי זה באמת יקח 5 שנים, אבל אני מאמין שזה יחזיק לאורך השנה, אין את העליה והירידה סביב הסייקל, במיוחד שהבחור רוצה לעשות סייקל אחד.

אם הוא רק יעשה סייקל אחד, בסוף 5 שנים לא יראו בכלל הבדל בין עם או בלי סייקל.
הוא סתם משחק אותה כדי שנחשוב שהוא טבעי
תמציא את הבדיקה, ואני אעשה אותה.

אוקיי, אני באמת בור בעניין המחירים, אבל בשביל הסקרנות, כמה עולה לו סייקל של 4 חודשים?

אסור לדבר על מחירים, אבל בוא נגיד שסייקל אחד של טסט ו pct לא עולה יקר כמו שאתה חושב.

אם הוא רק יעשה סייקל אחד, בסוף 5 שנים לא יראו בכלל הבדל בין עם או בלי סייקל.

צודק חד משמעית. לרוב 5 שנים של אימונים > סייקל אחד

תמציא את הבדיקה, ואני אעשה אותה.

לא חושב שיש מישהו בעולם שחושב שאתה לא טבעי, למרות שהמספרים שלך הם הזייה (זו מחמאה כן?)

צודק חד משמעית. לרוב 5 שנים של אימונים > סייקל אחד
הכוונה שלי היה, שאם הוא יעשה סייקל היום, וימשיך טבעי עוד חמש שנים, אף אחד לא ישים לב אם הוא אי פעם עשה סייקל. תתקן אותי אם אני טועה.

זאת אומרת, שכדי לשמר את מה שהסייקל נתן, הוא יצטרך עוד סייקלים ולא אחד.
לא חושב שיש מישהו בעולם שחושב שאתה לא טבעי, למרות שהמספרים שלך הם הזייה (זו מחמאה כן?)
תודה, מעריך.

זאת אומרת, שכדי לשמר את מה שהסייקל נתן, הוא יצטרך עוד סייקלים ולא אחד.

לא בהכרח, אם הסייקל נעשה בצורה חכמה ואחריו מגיע pct שמבוצע נכון ואח״כ ממשיכים באימונים ושומרים צזןנה אז הייתי אומר שאפשר לשמור על 50-70% ממה שהשגת בסייקל, שזו התקדמות מטאורית לעומת מתאמן טבעי בטווח זמן של 3-4 חודשים.
מצד שני אם אתה עושה סייקל ואז ממשיך הלאה-בבלה אז בוודאות תאבד את כל מה שהשגת ולא עשינו בזה כלום.

יהיה לו יתרון בהכרח על מי שלא עשה סייקל באותם תנאים כמו שלא
כמה שריר יישאר מאז זה כבר עניין של השקעה שלו
אבל תמיד יהיה לו ייתרון ויש מתחרים טבעיים שעשו סייקל אחד ולא אמרו לאף אחד רק בשביל היתרון הזה
יש לך עוד בוכטה של מיוסינים שתוכל לתעל לבניית מסת שריר בהשוואה לאותה גרסה שלך כלא טבעי
כמובן זה תלוי במגוון פרמטרים נוספים את זאת האמת, גם אם היא לא כיפית כלפי אלו שלא טבעיים

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכל העונים, באמת הידע שלי בתחום הכושר מעולה אבל בתחום החומרים כמעט ולא קיים לכן פניתי אליכם.
אני אתחיל את זה בעוד כחצי שנה שנה גג ואת מהלך הזמן הזה אקדיש ללימוד על הנושא ובין היתר לעלות במשקל והמסת שריר שלי.
אני אנסה להתייחס למה שממש תפס לי את העין כי דיברתם המון על מגוון נושאים..
לא ברור לי מה אתה מחפש לפתור עם סייקל אחד.
את הזמן, הנראות, המסת שריר המהירה וכל זה בפחות זמן מבלי סייקל..
אם אתה זוועה עם כל מה שמסביב ולא מתקדם, אתה תחזור לאותו מצב אחרי הסייקל.
אני לא זוועה עם כל מה שמסביב ותא כתבתי את זה, כתבתי שיש לי קושי מסויים שמשם גם נבעה השאלה האם טסט יכול לתת בוסט בנושא הזה, מה שהתברר כנכון.. הוא אכן יתן לי תוצאות מטורפות לסייקל ראשון לא משנה מה, ובמידה ואשמור על תזונה שינה ואימונים זה ישאר איתי להרבה יותר זמן.
מצב אחד אתה כל כך צודק, מצד שני זה כל כך מבאס לשמוע את זה חחחח אבל אין מה לעשות וזאת הסיבה שפונים לחומרים לרוב, לא?
מצד שני אם אתה עושה סייקל ואז ממשיך הלאה-בבלה אז בוודאות תאבד את כל מה שהשגת ולא עשינו בזה כלום.
אז באמת כמו שאמרתי אני מתכוון מאוד לשמור על הכל כולל תזונה אימונים ושינה.
כמו שציינתי הסייקל יהיה רק הכול עזר שאני מאוד חושב שיכול לעזור לי לאור הנתונים שלי.

ועכשיו למרות כל התשובות הממש מעניינות שלכם לא עניתם לי על אף שאלה ששאלתי מקודם ולכן אני אשמח שיענו עליהן...

באמת תודה לכם חברה ממש מעריך.

מצב אחד אתה כל כך צודק, מצד שני זה כל כך מבאס לשמוע את זה חחחח אבל אין מה לעשות וזאת הסיבה שפונים לחומרים לרוב, לא?

אתה מעדיף לשמוע את האמת או את מה שהיית רוצה לשמוע? 15 ק״ג שריר נקי זו משימה קשה מאוד, בטח ובטח עבור מתאמן טבעי.
לגביי פנייה לחומרים, לכל אחד יש את הסיבה שלו. אני התחלתי כי בגילי (30+) כבר היה לי קשה להתאושש מבעבר + רציתי לזרז את התוצאות.

כמה באמת זה ישפיע לטווח הארוך אם אני יוצא מנקודת הנחה שאקיים רק סייקל אחד בלבד?

הסבירות שתעשה סייקל אחד בלבד היא נמוכה מאוד.
לטווח הארוך זה לא ישפיע. מה שיקרה אחריי סייקל אחד הוא עלייה במסת השריר מהר יותר מאם היית טבעי. אם תעשה סייקל אחד או תתאמן כמה שנים טבעי - לא יהיה הבדל.

האם ועד כמה הציר ההורמונלי ייפגע במידה וזה נעשה by the book ובדרך הנכונה בלי שטויות?

אם תעשה pct כמו שצריך אתה תתאושש. אתה צעיר ואם אין איזה מחלות כלשהן אין שום סיבה שהציר לא ישתקם. יש אנשים שמתאוששים גם ללא pct פשוט מאבדים את כל הגיינז שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית