הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי הזמן הנכון להתחיל?

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
שלול לכולם!
אז אחרי מלא לבטים הגעתי למקום שאני כן רוצה להיכנס לנושא הזה ואולי גם להתחיל סייקל...
אני בן 24 גובה 1.81 עם 70 קילו ובערך 15 אחוז שומן.
מאז ומתמיד הייתי מאלה ש"קשה להם" לעלות במשקל.
כן אני עם דיאטנית קלינית צמודה והערך הקלורי היומי שלי מאוד גבוה אבל לא באתי להתייעץ בנושא קלוריות.
הפוסט נועד כדי להבין האם אחרי סייקל אחד למרות שלא הגעתי "לתקרת הפוטנציאל הגנטי" יש מה לעשות סייקל.
וזה כמובן בתנאי שאני אוכל טוב ישן טוב ומתאמן טוב.
אני לא רוצה לעשות יותר מסייקל אחד ומצד שנאי אני חושב שה"בוסט" הזה יעשה את שלו ויתן לי נקודת פתיחה טובה יותר כי אני צריך אותה.
קשה לי לעלות במסת שריר.
תודה לכולכם!

1. סייקל פשוט של טסט יותר זול ממאמן בהרבה.
2. סייקל טסט יתן יותר מלקחת מאמן - חודש פר חודש.
3. עדיף מאמן וסייקל !

עד עכשיו נגעתי בנושא עלות ותועלת סייקל מול מאמן

לגבי פותח הפסוט :
אין דבר כזה בחיים רק פעם אחד .
זה משפט שנכון לרגע נתון בחיים - החיים דינמיים.
"רק פעם אחד" נכון לרגע שאתה לא יודע על מה מדובר ברגע שאתה יודע, ברגע שאתה טועם את הטעם ומבין על מה מדובר דברים משתנים... !

נכון לגבי סמים נשים אוכל עבודה דת - נקרא לזה כל שינוי בחיים מביא איתו תובנות חדשות לחיים.

אני מכיר המון משתמשים מסמים , מעשני סיגריות, סטרואידניקים, בעלים בוגדים, אנשים שחזרו בתשובה - לכולם מכנה משותף אחד :
לפני השינוי הם היו נגד ואנטי הדבר שהם עושים היום
@GymMasters

אתה לא צריך לחשוב מה זה יתרום והאם אני נמצא בשלב הנכון בחיים להתחיל .

תחשוב על איך זה ישפיע לתווך הארוך.

בסייקל אתה מלך העולם והשמיים הם הגבול
אחרי סייקל אתה שקית אשפה אין תיאבון אין מוטיבציה ואין רצון לכלום לפחות עד שהגוף מתאפס על עצמו וכמובן בצבירת שריר וכדומה היא דרסטית פחות טובה עד כדי איבוד שריר
אם בתקופה של הpct אתה משקיע כמה שיותר למרות שהמוטיבציה בקנטים ואתה עדיין משקיע שם בתזונה ומתמיד באימונים גם אם פחות עצימות אז הסיכויים שלך להשאיר שריר עליך מהסייקל עולים..
בסייקל הכל טוב ויפה, אחרי סייקל שאתה כבר לא סופרמן, שמה המבחן האמיתי...
וכן, בא רגע תכלס.. מי שעשה סייקל אחד, בסיכוי של 79 אחוז יעשה עוד סייקלים... למה? זה כמו לאכול שוקולד, זה טעים זה כיף... בא לך עוד קוביה

• פותח/ת השרשור
אתה מעדיף לשמוע את האמת או את מה שהיית רוצה לשמוע? 15 ק״ג שריר נקי זו משימה קשה מאוד, בטח ובטח עבור מתאמן טבעי
חד משמעית את האמת בגלל זה אני מעריך את התשובה שלך.
אם תעשה pct כמו שצריך אתה תתאושש. אתה צעיר ואם אין איזה מחלות כלשהן אין שום סיבה שהציר לא ישתקם.
תודה על התשובה זה היה הכי חשוב לי, אני לגמרי אפילו אקח איתי מישהו ואעשה הכל בידיוק כמו שצריך לעשות.. בלי קיצורי דרך ולנסות לפגוע כמה שפחות.
אין דבר כזה בחיים רק פעם אחד .
זה משפט שנכון לרגע נתון בחיים - החיים דינמיים.
"רק פעם אחד" נכון לרגע שאתה לא יודע על מה מדובר ברגע שאתה יודע, ברגע שאתה טועם את הטעם ומבין על מה מדובר דברים משתנים... !
אז אני אגיד את זה ככה...
אני באמת מקווה שהסייקל הראשון יתן לי את התוצאות הרצויות לזמן הנתון שלי ומשם ואילך אני אתאמן ואמשיך את דרכי כטבעי...
אתה לא צריך לחשוב מה זה יתרום והאם אני נמצא בשלב הנכון בחיים להתחיל .

תחשוב על איך זה ישפיע לתווך הארוך.
באמת תודה על התשובות, אתה אחלה של בן אדם ואני באמת מסתכל על הדברים שציינת גם התשובה הראשונה.
אני מתחיל להבין שסייקל ראשון שמבוצע כמו שצריך עם האוכל, התזונה, השינה והידע הנכון הסיכוי לפגיעה בציר םוחתת משמעותית כמעט תגמרי וגם לטווח הארוך כל עוד אשאר רק על סייקל אחד לא תיהיה פגיעה וההתאוששות תיהיה טובה, תקן אותי אל אני טועה.
וכן, בא רגע תכלס.. מי שעשה סייקל אחד, בסיכוי של 79 אחוז יעשה עוד סייקלים... למה? זה כמו לאכול שוקולד, זה טעים זה כיף... בא לך עוד קוביה
תסתכל מה בידיוק עניתי למי שאמר משהו דומה לפנייך ואתה בהחלט צודק, אבל אני עדיין מקווה שזה ישאר סייקל אחד.

בסייקל אתה מלך העולם והשמיים הם הגבול
אחרי סייקל אתה שקית אשפה אין תיאבון אין מוטיבציה ואין רצון לכלום לפחות עד שהגוף מתאפס על עצמו וכמובן בצבירת שריר וכדומה היא דרסטית פחות טובה עד כדי איבוד שריר
אם בתקופה של הpct אתה משקיע כמה שיותר למרות שהמוטיבציה בקנטים ואתה עדיין משקיע שם בתזונה ומתמיד באימונים גם אם פחות עצימות אז הסיכויים שלך להשאיר שריר עליך מהסייקל עולים..
בסייקל הכל טוב ויפה, אחרי סייקל שאתה כבר לא סופרמן, שמה המבחן האמיתי...
חחחחחחחח...
הזכרת לי שבסייקל הראשון שלי הצהרתי בקול רם שזה רק סייקל אחד שיסתיים בשבירת תקרת זכוכית וחסל.
יש מי שעד היום לא שוכח לי את זה ולא מפסיק להסתלבט.

לכל מי ששוקל כניסה שיקח טוב בחשבון שלא כולם יוצאים לפי המתוכנן.

לא חושב שיש מישהו בעולם שחושב שאתה לא טבעי, למרות שהמספרים שלך הם הזייה (זו מחמאה כן?)
איזה טבעי, הוא עושה סייקלים של מיץ גזר
צודק חד משמעית. לרוב 5 שנים של אימונים > סייקל אחד
עד כדי כך? זה ברצינות? אז אם ככה אם תעשה בשנה 3 סייקלים חסכת 14 שנה של אימונים? או שיש פה משהו שאני מפספס? וכל כמה זמן בערך עושים סייקל?
ויש מתחרים טבעיים שעשו סייקל אחד ולא אמרו לאף אחד
אם עשית סייקל לפני כמה שנים אי אפשר לעלות עליך כאילו?
לא חושב שיש מישהו בעולם שחושב שאתה לא טבעי, למרות שהמספרים שלך הם הזייה (זו מחמאה כן?)
איזה טבעי, הוא עושה סייקלים של מיץ גזר
צודק חד משמעית. לרוב 5 שנים של אימונים > סייקל אחד
עד כדי כך? זה ברצינות? אז אם ככה אם תעשה בשנה 3 סייקלים חסכת 14 שנה של אימונים? או שיש פה משהו שאני מפספס? וכל כמה זמן בערך עושים סייקל?
ויש מתחרים טבעיים שעשו סייקל אחד ולא אמרו לאף אחד

אם אתה סותם את הפה שלך אז אי אפשר לעלות עליך, בדיוק ואף אחד לא יודה בזה אבל גם הטבעיים שמגיעים לטופ, נגעו באיזשהו שלב בpeds פשוט לפני התחרות לא נוגעים בכלל ככה אפשר לעבור את הבדיקות ולהצהיר על עצמך כטבעי, וזה נכון לכל טופ של ספורט

יש סרטים של ביוגרפיה על הנושא שמראים כמה זה נפוץ

אני מתחיל להבין שסייקל ראשון שמבוצע כמו שצריך עם האוכל, התזונה, השינה והידע הנכון הסיכוי לפגיעה בציר םוחתת משמעותית כמעט תגמרי וגם לטווח הארוך כל עוד אשאר רק על סייקל אחד לא תיהיה פגיעה וההתאוששות תיהיה טובה, תקן אותי אל אני טועה.

באופן עקרוני גם 5 סייקלים יכולים לעבור חלק ולא תפגע בציר.
ומצד שני סייקל אחד יכול לפגוע .

אף אחד לא יודע מה יש לך היום "מתחת למכסה מנוע" אולי גם לא תעשה סייקל בחיים ובגיל 30 יהיה לך טסט של גבר בן 60 ....

הבעיה שאין מכונת זמן את לא יכול ללכת קדימה בזמן ואחורה כדי לדעת שאם היתה משנה משהו אחד היה קורה משהו אחר.

אין 100 אחוז .

אבל אני עדיין מקווה שזה ישאר סייקל אחד.

אני חוזר בפעם השלישית : נכון להיום אתה מקווה שזה יהיה רק אחד וזהו.
זה בהחלט נכון להיום כי עדיין לא טעמת את הטעם . ברגע שתטעם תבין .... חחח..
מה שהיה רלוונטי לפני פתאום יראה אחרת ודברים אחרים יהיו חשובים .

בהחלט יכול להיות שזה יהיה רק פעם אחת וזהו ...
אבל לרוב מי שנוגע פעם אחת נוגע שוב.
גם בסייקלים גם בסמים גם בבגידות וכו וכו וכו....

הסטטיסטיקה לא תשחק לטובתך.

חשוב שתבין שאני לא נגד !
אני בעד - רק צריך להבין לקראת מה הולכים.

אני לא עושה סייקל ואז פיסיטי ואז מנוחה כמה חודשים.

אני בסייקל כל השנה מה שנקרא b&c...
אני לא היחיד יש המון כאלו.
יש כאלו שהם אפילו לא עושים b&c אלא הם בon כל השנה ורק מחליפים חומרים
אני אוהב את זה וזה טוב לי נכון לעכשיו

אף אחד לא יודע מה יש לך היום "מתחת למכסה מנוע" אולי גם לא תעשה סייקל בחיים ובגיל 30 יהיה לך טסט של גבר בן 60 ....

הבעיה שאין מכונת זמן את לא יכול ללכת קדימה בזמן ואחורה כדי לדעת שאם היתה משנה משהו אחד היה קורה משהו אחר.

אין 100 אחוז .

חשוב שתבין שאני לא נגד !

אהבתי את התשובות שלך. ישירות, קולעות, לעניין ולא מחורטטות.

כל עוד אתה שואל את השאלות האלה לפי דעתי אתה לא מוכן לקחת חומרים ולהכנס לעולם הזה כמו שאמרת יש לך חצי שנה תלמד תקרא תשכיל אל תחפש עצות חסרות ביסוס לפני שאני התחלתי לקחת חומרים ידעתי בדיוק למה אני נכנס ומה הנזק שאני עושה לגוף שלי אני מציע לך לפני שאתה חושב על עוד סנטימטר בבייספ שלך תדע טוב מאוד למה אתה נכנס ולנזק שיכול להגרם כתוצאה מההחלטה על כך והכי חשוב תמצא מאמן אמין שידריך אותך בכל התהליך הזה (למרות שממש קשה למצוא כאן בארץ אחד כזה).
בהצלחה!

לפני שאני התחלתי לקחת חומרים ידעתי בדיוק למה אני נכנס
עד שלא תקעת מחט, לא היה לך מושג לאיפה נכנסת
זה כמו לימודים, יד שלא עשית את הבגרות הראשונה לא הבנת מי נגד מי
אתה יכול לקרוא הכל ולדעת הכל אבל עד שאתה לא בפנים זה סיפור אחר לגמרי
לא משהו אישית נגדך או משהו כזה אבל אתה מגלה באמת לאיפה נכנסת רק איזה 4-5 שבועות לתוך הסייקל וכמובן גם 2-3 שבועות לתוך הpct

עד שלא תקעת מחט, לא היה לך מושג לאיפה נכנסת
זה כמו לימודים, יד שלא עשית את הבגרות הראשונה לא הבנת מי נגד מי
אתה יכול לקרוא הכל ולדעת הכל אבל עד שאתה לא בפנים זה סיפור אחר לגמרי
לא משהו אישית נגדך או משהו כזה אבל אתה מגלה באמת לאיפה נכנסת רק איזה 4-5 שבועות לתוך הסייקל וכמובן גם 2-3 שבועות לתוך הpct
אתה מדבר שטויות כרגיל אף אחד לא דיבר על חוויות אישיות כאן אל תערבב דברים יש דברים שהם מוכחים ותהליכים שקורים בזמן שימוש בסטרואידים ואפשר ללמוד עליהם גם לפני שלוקחים חומרים.

אתה מדבר שטויות כרגיל אף אחד לא דיבר על חוויות אישיות כאן אל תערבב דברים יש דברים שהם מוכחים ותהליכים שקורים בזמן שימוש בסטרואידים ואפשר ללמוד עליהם גם לפני שלוקחים חומרים.
יש את כל המידע על פוריות והנזקים האפשריים
אני לא דיברתי על זה אלא על איך תפגוש את הסייקל תכלס איך תרגיש, כמובן שזה יותר מורכב ואתה צודק אבל אעריך את זה אם לא תכתוב דברים כמו "מדבר שטויות כרגיל" לא מכבד

יש את כל המידע על פוריות והנזקים האפשריים
אני לא דיברתי על זה אלא על איך תפגוש את הסייקל תכלס איך תרגיש, כמובן שזה יותר מורכב ואתה צודק אבל אעריך את זה אם לא תכתוב דברים כמו "מדבר שטויות כרגיל" לא מכבד
כמו שרשמתי לך בפרטי. אחזור על זה גם כאן. לא צריך להזריק בשביל ללמוד שאתה יכול לפגוע בפוריות שלך, לא צריך להזריק בשביל ללמוד שאתה יכול לפגוע בכבד שלך, לא צריך להזריק בשביל ללמוד שאתה חשוף להתקרחות ולנשירת שיער. כל התהליכים האלה והתופעות לוואי אפשר ללמוד עליהם גם לפני שאתה בוחר בדרך הזאת. אתה מתייחס לתחושות אישיות בזמן השימוש שגם על רובם אפשר ללמוד טרם בחרת ״להזריק״ אז כן אתה רושם שטויות אל תקח אישית אבל דעתי שאפשר לדעת בדיוק לאיזה ״בור״ אתה נכנס לפני שנפלת אליו במיוחד בעידן של היום שיש אינטרנט ומקורות מידע אמינים.

• פותח/ת השרשור

אין 100 אחוז .

חשוב שתבין שאני לא נגד !

שמע התשובות שלך מעולות, באמת עזרת לי המון מאוד מאוד מעריך את זה ולוקח הכל לתשומת ליבי!
כל עוד אתה שואל את השאלות האלה לפי דעתי אתה לא מוכן לקחת חומרים ולהכנס לעולם הזה כמו שאמרת יש לך חצי שנה תלמד תקרא תשכיל אל תחפש עצות חסרות ביסוס לפני שאני התחלתי לקחת חומרים ידעתי בדיוק למה אני נכנס ומה הנזק שאני עושה לגוף שלי אני מציע לך לפני שאתה חושב על עוד סנטימטר בבייספ שלך תדע טוב מאוד למה אתה נכנס ולנזק שיכול להגרם כתוצאה מההחלטה על כך והכי חשוב תמצא מאמן אמין שידריך אותך בכל התהליך הזה (למרות שממש קשה למצוא כאן בארץ אחד כזה).
בהצלחה!
השאלות נובעות בידיוק מהחוסר ידע שאני אצמצם במהלך החודשים הקרובים חחח
אני כן לוקח בחשבון את חלק מתופעות הלוואי שהבנתי שיכולות להגיע ומעבר לכך לחפש את המאמן/מדריך שכמו שאמרת מאוד מאוד קשה להשיג בארץ.

זה ת
שמע התשובות שלך מעולות, באמת עזרת לי המון מאוד מאוד מעריך את זה ולוקח הכל לתשומת ליבי!

השאלות נובעות בידיוק מהחוסר ידע שאני אצמצם במהלך החודשים הקרובים חחח
אני כן לוקח בחשבון את חלק מתופעות הלוואי שהבנתי שיכולות להגיע ומעבר לכך לחפש את המאמן/מדריך שכמו שאמרת מאוד מאוד קשה להשיג בארץ.
זה תחום מאוד מסוכן אין ספק שתרגיש כמו סופרמן אבל אתה צריך לשאול את עצמך אם שווה לך לסכן את הבריאות בשביל יותר שרירים דעתי האישית אם אתה לא מתכוון להתחרות בין אם זה בבאדיבילדינג או פווארליפטינג אל תתקרב לחומרים פרט לHRT או TRT מעבר לזה אני מכיר חברה שנראים יותר טוב מאנשים שמזריקים והם טבעיים.

• פותח/ת השרשור
זה ת

זה תחום מאוד מסוכן אין ספק שתרגיש כמו סופרמן אבל אתה צריך לשאול את עצמך אם שווה לך לסכן את הבריאות בשביל יותר שרירים דעתי האישית אם אתה לא מתכוון להתחרות בין אם זה בבאדיבילדינג או פווארליפטינג אל תתקרב לחומרים פרט לHRT או TRT מעבר לזה אני מכיר חברה שנראים יותר טוב מאנשים שמזריקים והם טבעיים.
מצטער על הבורות...
מה זה trt ו hrt? יש לך לינק לפרופילים שלהם שאבין על מה מדובר?
ואני לא מתכוון להתחרות, אבל אני כן רוצה את זה.
ותודה על התשובות אחי מעריך מאוד!

מצטער על הבורות...
מה זה trt ו hrt? יש לך לינק לפרופילים שלהם שאבין על מה מדובר?
ואני לא מתכוון להתחרות, אבל אני כן רוצה את זה.
ותודה על התשובות אחי מעריך מאוד!
טיפולים הורמונליים testosterone replacement therapy ו hormone replacement therapy במקרים האלה יש דווקא יותר יתרונות מחסרונות אם עושים את זה נכון ומבוקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית