הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי הזמן הנכון להתחיל?

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
שלול לכולם!
אז אחרי מלא לבטים הגעתי למקום שאני כן רוצה להיכנס לנושא הזה ואולי גם להתחיל סייקל...
אני בן 24 גובה 1.81 עם 70 קילו ובערך 15 אחוז שומן.
מאז ומתמיד הייתי מאלה ש"קשה להם" לעלות במשקל.
כן אני עם דיאטנית קלינית צמודה והערך הקלורי היומי שלי מאוד גבוה אבל לא באתי להתייעץ בנושא קלוריות.
הפוסט נועד כדי להבין האם אחרי סייקל אחד למרות שלא הגעתי "לתקרת הפוטנציאל הגנטי" יש מה לעשות סייקל.
וזה כמובן בתנאי שאני אוכל טוב ישן טוב ומתאמן טוב.
אני לא רוצה לעשות יותר מסייקל אחד ומצד שנאי אני חושב שה"בוסט" הזה יעשה את שלו ויתן לי נקודת פתיחה טובה יותר כי אני צריך אותה.
קשה לי לעלות במסת שריר.
תודה לכולכם!

בחור צעיר בן 25 בתמונה...
127 קילו יבש...
מן הסתם לא התחיל לעשות סייקלים חובבנים בגיל 23 🤣

סביר להניח שהוא בסייקל רצוף כבר עשור
וסייקל שלו זה לא 500 מג אננט ל10 שבעות ...
הסייקל הוא כל השנה כולל גם gh + אינסולין בכמויות יפות...
הבעיה עם הוא מפסיק היום מסיבה כזאת או אחרת הוא יצטרך לחיות על טסט חיצוני (trt) לכל החיים גם מסיבה גופנית וגם מסיבה נפשית.
לגבי סכרת בלוטות אחרות וזה אין לי מושג.

הדוגמא הזאת זה מקרה קיצון - מדובר במקצוען ברמה עולמית - מרוויח מזה כסף - לא הרבה אבל לא מעט - שווה / כדאי ???? כל אחד ישאל את עצמו את השאלות האלו לפני השינה 😁

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210918-114000_Facebook.jpg
    Screenshot_20210918-114000_Facebook.jpg
    KB 170.3 · צפיות: 55
127 קילו יבש...

הסייקל הוא כל השנה כולל גם gh + אינסולין בכמויות יפות
זה נכון שתדירות השימוש...המינונים ומשך הזמנים שונים בהרבה משל המשתמש הסטנדרטי אבל גם הם משלמים מחירים וגם הם אגב עושים הפסקות..לא ארוכות אבל עושים!

לא יודע מה הם עושים תאכלס

נתתי דוגמא של מקרה קיצוני
סביר להניח שאם יהיה מישהו כזה ארץ זה יהיה אחד ל8 מיליון. מדובר לא רק בחומרים אלא גם גנטיקה מדהימה
יש גם בארץ מתחרים שצורכים כמויות מפלצתיות ולאורך שנים.
אף אחד לא חסין מהצדדים הרעים של השימוש ואין לא בארץ ולא בשום מקום בעולם ארוחות חינם.
הם (הבילדר שהעלית והמקבילים שלו) יודעים טוב ממך.

צודק
אבל אין מתחרים שהגיעו לשייפ כזה.
תקן אותי אם אני טועה
אני אולד סקול..
עדיין חושב שבתקופה של הטרום פפטיידז (gh..igf1..אנסולין) הבילדינג היה אסתטי יותר
ארנולד היה נראה טיל בעיני.

127 קילו יבש...

הסייקל הוא כל השנה כולל גם gh + אינסולין בכמויות יפות...
הבעיה עם הוא מפסיק היום מסיבה כזאת או אחרת הוא יצטרך לחיות על טסט חיצוני (trt) לכל החיים גם מסיבה גופנית וגם מסיבה נפשית.
לגבי סכרת בלוטות אחרות וזה אין לי מושג.

הדוגמא הזאת זה מקרה קיצון - מדובר במקצוען ברמה עולמית - מרוויח מזה כסף - לא הרבה אבל לא מעט - שווה / כדאי ???? כל אחד ישאל את עצמו את השאלות האלו לפני השינה 😁
דבר ראשון זאת תמונה הכי לא עדכנית שיש של הבחור אז אם כבר בחרת לשתף תמונה שלו כדוגמא תתן תמונה עדכנית. דבר שני פרסמת תמונה של בחור שהוא עילוי גנטי עם פוטנציאל לזכות במר אולימפיה ככה שמה הקשר לעזאזל לשאלה של פותח הפוסט למתי הזמן הנכון להתחיל אתה יכול לקחת את כל בחומרים בעולם ובמינון הכי גבוה שיש ללא הפסקות ולא תראה שליש מאיך שניק נראה ככה שהדוגמא שלך בכלל לא קשורה בין אם הוא התחיל בגיל 23 או התחיל בגיל 18 זה בכלל לא משנה כי זה לא החומרים שעושים אותו ככה זה השילוב של הגנטיקה,משמעת, והחומרים כתוספת.
״גם בסייקל חובבנים״ הוא יראה יותר טוב מכל בן אדם שתכיר ככה שדוגמא לא קשורה בעליל
אגב עדכנית שלו שבוע לפני הארנולד קלאסיק

קבצים מצורפים

• 8DBB10E6-0334-48C8-B9D0-460C2BBF4D61.png
    8DBB10E6-0334-48C8-B9D0-460C2BBF4D61.png
    KB 297.8 · צפיות: 53
דבר ראשון זאת תמונה הכי לא עדכנית שיש של הבחור אז אם כבר בחרת לשתף תמונה שלו כדוגמא תתן תמונה עדכנית. דבר שני פרסמת תמונה של בחור שהוא עילוי גנטי עם פוטנציאל לזכות במר אולימפיה ככה שמה הקשר לעזאזל לשאלה של פותח הפוסט למתי הזמן הנכון להתחיל אתה יכול לקחת את כל בחומרים בעולם ובמינון הכי גבוה שיש ללא הפסקות ולא תראה שליש מאיך שניק נראה ככה שהדוגמא שלך בכלל לא קשורה בין אם הוא התחיל בגיל 23 או התחיל בגיל 18 זה בכלל לא משנה כי זה לא החומרים שעושים אותו ככה זה השילוב של הגנטיקה,משמעת, והחומרים כתוספת.
החןמרים והמינונים שבילדרים כאלה צורכים הם לא "רק תוספת" ואין שום סיכוי בעולם שהיה מגיע למשהו קרוב לזה בלעדיהם.
עם כל הכבוד לגנטיקה משמעת ושאר ירקות.

ולזה יש מחיר!

אגב...אני תוהה למה אתה מתעלם מהשאלה שלי פה על ההבדל בין trt לhrt והיתרונות שלהם?

לא, אתה יודע את התשובה עליה ואתה סתם מנסה להקטין. אתה יודע שזה נטו סמנטיקה ואתה נתפס על קטנות.
מי שמקטין אותו פה זה אתה
אבל תכלס
בו תגיד לי אתה מה היתרונות שבשימוש ב trt ומה הוא מינון trt בעיניך

חיזקת את מה שאמרתי

לא. יש שתי אופציות:
1. אתה נתפס על סמנטיקה כי אתה יודע ש HRT זה בעצם מושג כולל שTRT נמצא תחתיו. לא כל HRT הוא בהכרח TRT, אבל TRT זה סוג של HRT.
הוא פשוט הכניס את שניהם באותו משפט אז אתה שואל שאלה מתחכמת, משהו שהוא די אופייני לתגובות שלך כאן ולא רק מהיום
2. אתה לא יודע בעצמך אז אתה שואל, ובמצב הזה כנראה שאתה צריך להפסיק לייעץ כאן לאנשים.

אני מהמר על האופציה הראשונה.

בקיצור, תפסיק להיתפס על קטנות.

לא. יש שתי אופציות:
1. אתה נתפס על סמנטיקה כי אתה יודע ש HRT זה בעצם מושג כולל שTRT נמצא תחתיו. לא כל HRT הוא בהכרח TRT, אבל TRT זה סוג של HRT.
הוא פשוט הכניס את שניהם באותו משפט אז אתה שואל שאלה מתחכמת, משהו שהוא די אופייני לתגובות שלך כאן ולא רק מהיום
2. אתה לא יודע בעצמך אז אתה שואל, ובמצב הזה כנראה שאתה צריך להפסיק לייעץ כאן לאנשים

אני לא מייעץ לאף אחד.
משתף דיעה..ושומע של אחרים
אני שואל אותך כי נראה שאתה נמצא ומייעץ פה הרבה זמן וכן יודע את התשובה... אתה לא חייב לסנגר על חבר או מכר ולפרש מה עוקצני ומה לא.
אם בנאדם כותב שלפרוטוקולים של trt ו hrt יש יתרונות מותר לשאול אותו למה הוא מתכוון?? או שזה עוקצני?!

נערך לאחרונה:
לא. יש שתי אופציות:
2. אתה לא יודע בעצמך אז אתה שואל, ובמצב הזה כנראה שאתה צריך להפסיק לייעץ כאן לאנשים.

אני מהמר על האופציה הראשונה.

אתה סתם מבזבז אנרגיות לא סתם מתעלם ממנו ❤️

Trt זה טיפול מכוון לשימוש בטסטוסטרון
לכן האות T טסטוסטרון

Hrt זה טיפול שיכול לכלול (לוטרזול/פרגניל) לכן המילה האות H "הורמון״

Trt זה טיפול מכוון לשימוש בטסטוסטרון
לכן האות T טסטוסטרון

Hrt זה טיפול שיכול לכלול (לוטרזול/פרגניל) לכן המילה האות H "הורמון״
זה בעיקר סמנטיקה אבל נכון כמובן שיש יותר דברים בגו ואם השאלה הייתה נשאלת בצורה אמיתית ללא אינטרס לעקוץ או להתנשא הייתי מסביר הסבר מפורט יותר הרי כל הכוונה כאן זה לעזור לפותח הפוסט לבחור בדרך שנכונה לו בעיקרון 2 סוגי הטיפולים נועדו לטיפול בחסר הורמונלי כפי שציינתי במקרים האלה יש יותר יתרונות מחסרונות בשונה משימוש בסטרואידים זאת במידה והטיפול מתבצע תחת מעקב של רופא/אינדוקרינלוג .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית