נק' מוניטין:
430
- 1,143
- 256
- כן. בבית.
לאחרונה צמצמתי את הנפח השבועי שלי כי שמתי לב שהשרירים נתפסים לי ליותר זמן ואני לא מתאושש, ככה שחשבתי שאם אני אצמצם את הווליום פר-אימון אז זה יותר יתאים לתדירות שלי של 6 ולפעמים 7 ימים בשבוע..
עוד אציין כי אני מתאמן כל יום כחצי שעה וכל תוכנית האימון מתנהלת ומבוססת על העובדה שאין לי הרבה זמן להתאמן אז במקום להתאמן 3-4 ימים בשבוע, כל פעם שעה, בחרתי לחלק את זה לאימונים של חצי שעה, ותדירות יותר גבוהה...
יום א': Light Pull Day
יום ב': Heavy Leg Day
יום ג': (Light Push Day (Chest
יום ד': Heavy Push Day (Shoulders)
יום ה': Heavy Pull Day
יום ו': Light Leg day
יום ש': Heavy Chest day
אשמח לדעות.
עוד אציין כי אני מתאמן כל יום כחצי שעה וכל תוכנית האימון מתנהלת ומבוססת על העובדה שאין לי הרבה זמן להתאמן אז במקום להתאמן 3-4 ימים בשבוע, כל פעם שעה, בחרתי לחלק את זה לאימונים של חצי שעה, ותדירות יותר גבוהה...
יום א': Light Pull Day
- מתח עם משקל: 3x10, תוספת משקל 20kg.
- מתח בלי משקל: 3x12.
- כפיפות בטן: 3x30.
- אופציונלי: לעתים מוסיף 2-3 סטים של Bicep Curls. במידה וכן אז בד"כ תהיה הורדה של סט אחד במתח.
יום ב': Heavy Leg Day
- סקוואט: 4x5, משקלי עבודה 80-92.5 ק"ג
- .דדליפט רומני: 3x8, משקלי עבודה 70-90 ק"ג.
יום ג': (Light Push Day (Chest
- בנץ' פרס: 4 סטים, 10-8-6-5, משקלי עבודה 80-90 ק"ג.
- מקבילים: 3x15, משקל גוף בלבד.
- כפיפות בטן: 3x20-30.
יום ד': Heavy Push Day (Shoulders)
- לחיצת כתפיים במוט בישיבה ללא משענת: 4x7x50, 1x10x40.
- סופר-סט - לטרל רייז + פרונט רייז: 3x10+10. משקל קל, דאמבלים יצוקים מברזל , 11.5 ק"ג כ"א.
- כפיפות בטן: 5x20, בין סט לסט 10 שכיבות סמיכה.
יום ה': Heavy Pull Day
- מתח עם משקל: 4 סטים, 6,6,5,5, משקל 32 ק"ג.
- בנט אובר רואו: 3x8x65kg.
- כפיפות בטן: 4x25. בין סט לסט - 8 עליות מתח.
יום ו': Light Leg day
- סקוואט: 3X5, משקל 80-92.5 ק"ג.
- דדליפט רומני: 3x8x80.
יום ש': Heavy Chest day
- בנץ' פרס: 4x5, משקל 90 ק"ג.
- 3x15 שכיבות סמיכה.
- כפיפות בטן: 3x30. לעתים מוסיף Reverse Flyes ל-3 סטים של 10 חזרות בין הסטים של הבטן.
- בנץ: מנסה להוסיף חזרות, לא משקל. ברגע שאגיע ל-4x8 עם 90 ק"ג בנץ', אעלה ל-95, ל-4x5 ושוב אנסה משם להתקדם עד 4x8. ההתקדמות היא *רק באימון של שבת*.
- מתח עם משקל: כנ"ל, מוסיף חזרות, חזרה אחת, לסט אחד, כל 2 אימונים בממוצע. *תקף אך ורק לאימון הכבד של יום ה'.*
- כתפיים: כנ"ל.
- סקוואט: מנסה להוסיף 2.5 ק"ג לאחד הסטים, מנסה להתקדם כל 2 אימונים, *תקף רק לאימון של יום ב'*.
אשמח לדעות.
- פחות מחפש שיציעו לי לחלק את הספליט אחרת, אני מחפש להבין אם החלוקה נשמעת תקינה והנפח תקין.
- עוד הערה חשובה: מרבית הסטים שלי הם סביב RPE9, בדיעבד.
נערך לאחרונה: