הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית FBW

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
היי אנשים,

אשמח לייעוץ לגבי תוכנית FBW לחיטוב, שלוש פעמים בשבוע.

קצת עלי:
בן 30, גובה 1.70, שוקל 70 ק"ג.

התוכנית:

סקוואט(עם מוט): 4 סטים, 5 חזרות.

בנט אובר ראו(חתירה, עם מוט): 4 סטים, 10 חזרות.

בנץ' פרס(עם מוט): 4 סטים, 10 חזרות.

אוברהד פרס(עם מוט): 3 סטים, 10 חזרות.

בייספ קורל(יד קדמית, מוט W): 3 סטים, 10 חזרות.

טרייס אקסטנשיין(יד אחורית, מוט W): 3 סטים, 10 חזרות.

כפיפות בטן עם משקל: 3X12.

האם אפשר להגיע איתה לתוצאות, האם חסר משהו ?

תודה לעוזרים 😃

היי אנשים,

קצת עלי:

התוכנית:

תודה לעוזרים 😃

תתן קצת יותר פרטים...
אתה מתאמן מתחיל? כמה זמן אתה מתאמן וכמה ניסיון יש לך?
קיבלת הסבר על התוכנית שלך? כלומר איך לבצע כל תרגיל במיוחד במורכבים עם טכניקה?
זאת תכנית ראשונה?
אני אישית אוהב להביא יותר מתרגיל אחד לכל קבוצת שריר והייתי מנסה לגוון גם עם משקלים חופשיים ולא רק מוטות.
לכן חסר לי קצת תרגילים.

מה המטרה שלך? להתחזק או לגדול או שניהם?
יש סיבה שאין דדליפט בתכנית?
אם הוא לא תרגיל מטרה אז הוא לא חובה (כמו כל תרגיל), בטח אם הוא מתאמן להיפרטרופיה. אפילו לדעתי לפעמים להיפרטרופיה כדאי להימנע ממנו.

• פותח/ת השרשור
יש סיבה שאין דדליפט בתכנית?
דדליפט זה בעיקר לרגליים/גב ושני התרגילים האלה כבר תפוסים בסקוואט וחתירה אז וויתרתי עליו.
תתן קצת יותר פרטים...
אתה מתאמן מתחיל? כמה זמן אתה מתאמן וכמה ניסיון יש לך?
קיבלת הסבר על התוכנית שלך? כלומר איך לבצע כל תרגיל במיוחד במורכבים עם טכניקה?
זאת תכנית ראשונה?
אני אישית אוהב להביא יותר מתרגיל אחד לכל קבוצת שריר והייתי מנסה לגוון גם עם משקלים חופשיים ולא רק מוטות.
לכן חסר לי קצת תרגילים.

אני מתאמן מאז ומתמיד האמת, ניסיתי כל מיני תוכניות, לפעמים הגעתי לתוצאות ולפעמים לא.. כי עיקר הבעיה שלי היא התזונה(אבל עובד על זה).
מבחינת טכניקה אני יודע.
לגבי יותר מתרגיל אחד לכל קבוצת שריר, גם בתוכנית FBW? ואיך היית משלב את זה בתוכנית ?
מה המטרה שלך? להתחזק או לגדול או שניהם?

אם הוא לא תרגיל מטרה אז הוא לא חובה (כמו כל תרגיל), בטח אם הוא מתאמן להיפרטרופיה. אפילו לדעתי לפעמים להיפרטרופיה כדאי להימנע ממנו.
להתחזק ולגדול.

אני מתאמן מאז ומתמיד האמת, ניסיתי כל מיני תוכניות, לפעמים הגעתי לתוצאות ולפעמים לא.. כי עיקר הבעיה שלי היא התזונה(אבל עובד על זה).

קודם כל יש בעיה אצל מתאמנים להחליף תוכניות מהר מדי, הייתי מציע לך להישאר על תוכנית מספיק זמן כדי לדעת כמה היא באמת עוזרת.

מבחינת טכניקה אני יודע.

אני לא רוצה לזלזל בידע שלך אבל הייתי מציע לך שמישהו יסתכל עלייך או לצלם את עצמך כי יש דברים שלא רואים משם ורואים מקרוב יותר.

לגבי יותר מתרגיל אחד לכל קבוצת שריר, גם בתוכנית FBW? ואיך היית משלב את זה בתוכנית ?

אני לא יכול להמליץ כי אני לא מכיר אותך וזה מסוג הדברים שעושים פנים מול פנים, צריך להכיר את המתאמן, מה הנקודת כשל שלך ואיפה אתה צריך חיזוקים...
אני כן תומך שבקבוצות שריר גדולות לעשות יותר מתרגיל אחד.

• פותח/ת השרשור
קודם כל יש בעיה אצל מתאמנים להחליף תוכניות מהר מדי, הייתי מציע לך להישאר על תוכנית מספיק זמן כדי לדעת כמה היא באמת עוזרת.

אני לא רוצה לזלזל בידע שלך אבל הייתי מציע לך שמישהו יסתכל עלייך או לצלם את עצמך כי יש דברים שלא רואים משם ורואים מקרוב יותר.

אני לא יכול להמליץ כי אני לא מכיר אותך וזה מסוג הדברים שעושים פנים מול פנים, צריך להכיר את המתאמן, מה הנקודת כשל שלך ואיפה אתה צריך חיזוקים...
אני כן תומך שבקבוצות שריר גדולות לעשות יותר מתרגיל אחד.
תודה רבה.

מה לגבי מספר הסטים ששמתי לכל תרגיל ? זה מספיק או שצריך יותר ?

היי אנשים,

קצת עלי:

התוכנית:

תודה לעוזרים 😃

נראה כמו רשימה יפה, למטרות היפרטרופיה אין פה מספיק נפח בהנחה ויש לך ותק כמה חודשי אימון.
למטרות כוח החלוקה של הסטים חזרות לא אידיאלית, בנוסף אני לא רואה איך בחירת התרגילים תורמת למטרה.

אפשר להגיע עם כל תוכנית לתוצאות, בהנחה ואתה מתקדם בה והיא משרתת את המטרות שלך,
בתוכנית שרשמת לא פירטת התקדמות ונראה שהיא לא ממש משרתת אף מטרה חוץ מאימון למישהו שהתחיל להתאמן ממש לאחרונה.

אולי שווה לשקול פנייה לאיש מקצוע במידה ואתה כבר תקופה מנסה כל פעם משהו אחר ו"לפעמים עובד ולפעמים לא".

בהצלחה

תודה רבה.

מה לגבי מספר הסטים ששמתי לכל תרגיל ? זה מספיק או שצריך יותר ?
אם אני מתייחס רק למספר סטים זה קצת בעייתי כי בהתאם למה שתרצי צריך לשנות את החזרות.
אבלל על פניו כמות הסטים הם בסדר גמור..
מציע לך מכל הלב ללכת למאמן מקצועי ולקבל תוכנית טובה ותתמיד בה!

• פותח/ת השרשור
נראה כמו רשימה יפה, למטרות היפרטרופיה אין פה מספיק נפח בהנחה ויש לך ותק כמה חודשי אימון.
למטרות כוח החלוקה של הסטים חזרות לא אידיאלית, בנוסף אני לא רואה איך בחירת התרגילים תורמת למטרה.

אפשר להגיע עם כל תוכנית לתוצאות, בהנחה ואתה מתקדם בה והיא משרתת את המטרות שלך,
בתוכנית שרשמת לא פירטת התקדמות ונראה שהיא לא ממש משרתת אף מטרה חוץ מאימון למישהו שהתחיל להתאמן ממש לאחרונה.

אולי שווה לשקול פנייה לאיש מקצוע במידה ואתה כבר תקופה מנסה כל פעם משהו אחר ו"לפעמים עובד ולפעמים לא".

בהצלחה
תודה רבה.

מדגיש שהתוכנית הזו ספציפית היא לחיטוב לא להיפרטרופיה, לכן אשמח לדעת אם בשביל חיטוב בסיסי זה משהו שעושה את העבודה(בשאיפה להתקדם ממשקל לאימון לאימון)

תודה רבה.

מדגיש שהתוכנית הזו ספציפית היא לחיטוב לא להיפרטרופיה, לכן אשמח לדעת אם בשביל חיטוב בסיסי זה משהו שעושה את העבודה(בשאיפה להתקדם ממשקל לאימון לאימון)
היפרטרופיה זה העלאת מסת שריר שקורא באימונים, בעוד שחיטוב זו תקופה בה אנו מנסים לרדת באחוזי השומן.
ברמה מסוימת, היפרטרופיה יכולה לקרוא גם בתקופת חיטוב.

היפרטרופיה זה במכון, חיטוב זה במטבח.

חסר לך ידע בסיסי, תשקול את העצה שלי ממוקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית