הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגדלת תאומים

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן
יש לי תאומים שלאורך הזמן לא הצלחתי לגרום להם להגיב טוב לאימונים, החלטתי הפעם לקחת את זה כפרויקט

כרגע עובד על 24 סטים שבועיים בצורה הזאת-
8*4 בעמידה בסמית
8*4 בישיבה במכונה
בנוסף לעבודת רגליים ושאר התוכנית שעובד רגיל.
בטווחי חזרות גבוהים לא ראיתי שם התקדמות בכלל

דגש על התקדמות במשקל תוך שמירה מקסימלית על טכניקה וטווח תנועה מלאה עם כיווץ של שניה למעלה.

עכשיו השאלות הן כאלו-
1) העבודה עצמה והבחירת תרגילים נכונה?
2) לאיזה שינוי אפשר לצפות בתאומים עם גנטיקה לא אידיאלית? הרבה אומרים שאין מה לעשות והרבה אומרים שכן, אבל מעוניין לנסות בכל הכוח ולראות.

תודה מראש!

אבל מעוניין לנסות בכל הכוח ולראות
תנסה ותראה

אישית,אני עושה כל פעם שיוצא (הרמת עקבים-בין אם בעבודה או סתם בבית)
לא יודע עד כמה זה עוזר,אבל נותן לזה צ'אנס

לייל מקדונלד, שאני מאוד מעריך ולמדתי ממנו הרבה, מסכם עבודה על תאומים באתר שלו ככה:

Screenshot from 2021-09-20 17-55-50.jpeg

אצלי זה עבד טוב

אם אני זוכר נכון ההמלצה הרווחת היא לעשות חזרות גבוהות כי זה שריר שמכיל יותר סיבים אדומים

לא יודע כמה זה מבוסס בתכלס, כן אגיד שריצה נראה לי לי אישית טיפה שיפרה מראה לתאומים (לא רצתי בשביל להשיג תאומים זה כבר מוגזם..) אבל אולי סטים של ריצה בעליה או משהו גם אופציה

בכל אופן קח כל מה שרשמתי כbro science אלא אם אחרים יחזקו את זה 😁

הבעיה שאני שם לב בעבודת תאומים שאנשים חושבים שלשים 40 קילו על הסמיט יעשה את העבודה.

כמו כל שריר צריך גירוי מספק. ואם תעבוד בקרבה לכשל עם משקלים מכובדים אתה תראה בסופו של יום אדפטציה.

• פותח/ת השרשור
אם אני זוכר נכון ההמלצה הרווחת היא לעשות חזרות גבוהות כי זה שריר שמכיל יותר סיבים אדומים

לא יודע כמה זה מבוסס בתכלס, כן אגיד שריצה נראה לי לי אישית טיפה שיפרה מראה לתאומים (לא רצתי בשביל להשיג תאומים זה כבר מוגזם..) אבל אולי סטים של ריצה בעליה או משהו גם אופציה

בכל אופן קח כל מה שרשמתי כbro science אלא אם אחרים יחזקו את זה 😁
מה שאמרת לגבי הריצה מזכיר לי שאמרו לי תתגייס תלך עם משקל והם יגדלו, חוץ מכאבי גב מהנגב לא קרה שום דבר חח (הייתי רץ הרבה אגב, זה לא עזר)
וחזרות גבוהות ניסיתי המון למשך תקופות ארוכות ובזמן שגדלתי בכל הגוף התאומים לא השתנו, אתן הזדמנות למה שפנקייק שלח זה נשמע טוב
הבעיה שאני שם לב בעבודת תאומים שאנשים חושבים שלשים 40 קילו על הסמיט יעשה את העבודה.

כמו כל שריר צריך גירוי מספק. ואם תעבוד בקרבה לכשל עם משקלים מכובדים אתה תראה בסופו של יום אדפטציה.
תודה, על זה

הייתי עושה פעם 20-30 חזרות איטיות (היה לוקח נצח) של תאומים בישיבה כדי להזרים דם בגלל איזה פציעה ואחרי חודש חודשיים שמתי לב לגדילה שלא ציפיתי לה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית